lordvec Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι εφόσον μιλάμε για τον υπολογιστή του ΣΠΙΤΙΟΥ, το τονίζω, εφ' όσον πού και πού παίρνουμε κανά backup τα αρχεία μας, πράγμα που μας προστατεύει όχι μόνο από ιούς, αλλά και από σφάλματα δικά μας και χαλασμένους σκληρούς, δε χρειάζεται πανικός και υπερβολή. Είναι κυρίως θέμα μάρκετινγκ όλη αυτή η ιστορία. Ούτε καρκίνο θα βγάλουμε, ούτε στο δρόμο θα μείνουμε αν πιάσει ιό το PC μας. Και επίσης είμαι ένας από αυτούς που από το 96 που άνοιξα τα windows, αλλά και από ποιο πριν σε άλλο Λ.Σ., είχα ελάχιστα προβλήματα με ιούς, νομίζω 2 φορές, κανένα εκ των οποίων καταστροφικό. Και όχι, εδώ και χρόνια δεν τρέχω real time scan, πάντα όμως firewall και σερφάρισμα με nescafe-mozilla-seamonkey. Τα corporate περιβάλλοντα είναι άλλη ιστορία που πρέπει να καλύπτεσαι από 100 μεριές. Εκεί παίζονται τα λεφτά του αφεντικού!
SCORPIO777 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 αν θελετε να εχετε ησυχο το κεφαλι σας απο ιους αγοραστε mac. παντως εγω στα 10 χρονια που δουλευα windows,με incremential back up, ανα 2 μερες δεν εχεις κανενα προβλημα,και εγω ειχα φαει αμετρητους ιους.
_tasos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι εφόσον μιλάμε για τον υπολογιστή του ΣΠΙΤΙΟΥ... Μα δεν μιλάμε για τον υπολογιστή του σπιτιού! Εσύ μίλησες για το PC σου. Τα σχόλια της είδησεις ναι μεν, πηγαίνουν σε όλους αλλά οι εταιρίες ενδιαφέρονται κατά κύριο λόγο για τέτοια προιόντα, επειδή πληρώνουν πολλά λεφτά και είναι λογικό να απαιτούν ποιότητα στο προϊόν που αγοράζουν.
SCORPIO777 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μα δεν μιλάμε για τον υπολογιστή του σπιτιού! Εσύ μίλησες για το PC σου. Τα σχόλια της είδησεις ναι μεν, πηγαίνουν σε όλους αλλά οι εταιρίες ενδιαφέρονται κατά κύριο λόγο για τέτοια προιόντα, επειδή πληρώνουν πολλά λεφτά και είναι λογικό να απαιτούν ποιότητα στο προϊόν που αγοράζουν. μπορει το θεμα να επικεντρωνεται στις εταιρειες,αλλα δε νομιζω στα παιδια να καιγεται καρφι αν οι σερβερ των εταιριων πιασουνε ιους. το δικο τους pc τους ενδιαφερει.
panosfx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Σωστος.Κάποια παιδιά έχουν πλήρωσει λεφτά για να πάρουν το antivirus τους.Κι απο τη στιγμή που το πληρώνεις απαιτείς να λειτουργεί και σωστά.Τι σχέση έχει αν με ένα φορματ καθάρισες;;Θα σου άρεσε εσένα να σου πουλάγανε ένα DVD Player που θα σου λέγανε οτι εκτός απο DVD παίζει και CD και τελικά το δοκίμαζες και δεν έπαιζε τα Cd;Είμαι σίγουρος 1000% ότι θα το πήγαινες πίσω και θα τους έκραζες.Έτσι και με τα antivirus και με οτιδήποτε το πληρώνεις να κάνει μια δουλειά.Άλλωστε γι'αυτό το πληρώνεις. Το DVD Player ήταν ένα απλό παράδειγμα και τίποτα άλλο.Μην πέσετε να φάτε οτι δεν έχει καμία σχέση με τα antivirus.Η ουσία είναι στο αυτό που πληρώνεις θες να λειτουργεί και άψογα.
telegamesvg Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 3)ΚΠώς θα σου φαινόταν να έχεις πληρώσει κάτι για να κάνει κάποια δουλειά και τελικά να μην το κάνει σωστά;;;;Είμαι σίγουρος πως θα είχες φρικάρει. Στην χωρα που ζουμε αυτο ειναι το συνηθες !
SCORPIO777 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Σωστος.Κάποια παιδιά έχουν πλήρωσει λεφτά για να πάρουν το antivirus τους.Κι απο τη στιγμή που το πληρώνεις απαιτείς να λειτουργεί και σωστά.Τι σχέση έχει αν με ένα φορματ καθάρισες;;Θα σου άρεσε εσένα να σου πουλάγανε ένα DVD Player που θα σου λέγανε οτι εκτός απο DVD παίζει και CD και τελικά το δοκίμαζες και δεν έπαιζε τα Cd;Είμαι σίγουρος 1000% ότι θα το πήγαινες πίσω και θα τους έκραζες.Έτσι και με τα antivirus και με οτιδήποτε το πληρώνεις να κάνει μια δουλειά.Άλλωστε γι'αυτό το πληρώνεις.Το DVD Player ήταν ένα απλό παράδειγμα και τίποτα άλλο.Μην πέσετε να φάτε οτι δεν έχει καμία σχέση με τα antivirus.Η ουσία είναι στο αυτό που πληρώνεις θες να λειτουργεί και άψογα. μην παιρνεις και ορκο οτι τα εχουνε πληρωσει τα antivirus ολοι.
Bspus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Σωστος.Κάποια παιδιά έχουν πλήρωσει λεφτά για να πάρουν το antivirus τους.Κι απο τη στιγμή που το πληρώνεις απαιτείς να λειτουργεί και σωστά.Τι σχέση έχει αν με ένα φορματ καθάρισες;;Θα σου άρεσε εσένα να σου πουλάγανε ένα DVD Player που θα σου λέγανε οτι εκτός απο DVD παίζει και CD και τελικά το δοκίμαζες και δεν έπαιζε τα Cd;Είμαι σίγουρος 1000% ότι θα το πήγαινες πίσω και θα τους έκραζες.Έτσι και με τα antivirus και με οτιδήποτε το πληρώνεις να κάνει μια δουλειά.Άλλωστε γι'αυτό το πληρώνεις.Το DVD Player ήταν ένα απλό παράδειγμα και τίποτα άλλο.Μην πέσετε να φάτε οτι δεν έχει καμία σχέση με τα antivirus.Η ουσία είναι στο αυτό που πληρώνεις θες να λειτουργεί και άψογα. To σωστα ειναι σχετικο. Ισως αυτοι που αγοραζουν anti-virus να πρεπει να καταλαβουν τι ειναι αυτο που αγοραζουν. Κανενα anti-virus δε λεει οτι σε προστατευει 100% απο ολους τους ιους που προκειται να κυκλοφορησουν. Ανανεωνουν τα definitions για να σε προστατεψουν απο γνωστες απειλες (οποτε παντα κινδυνευεις απο κατι πολυ νεο) και εχουν και heuristics για να προσπαθησουν να σε προστατεψουν απο τις αγνωστες απειλες, ομως στην πραξη πιο πολλα προβληματα προκαλουν με false positives και σπανιως να βρισκουν κατι σωστα. Το anti-virus δεν ειναι στην ουσια παρα μια σοφιστικε μαυρη λιστα. Αραγε αν ειχες αγορασει ενα παλιο cd player (αρχες 90) το οποιο δεν μπορει να διαβασει αντιγραμμενα δισκακια (γιατι δεν ειναι το ιδιο με τα κανονικα, μην κοιτας που τα μοντερνα players διαβαζουν τα παντα) ποιος φταιει?
panosfx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 μην παιρνεις και ορκο οτι τα εχουνε πληρωσει τα antivirus ολοι. Είπα κάποια παιδιά....όχι όλοι.Ούτε κι εγώ πληρώνω για το antivirus που έχω,αλλά αν πλήρωνα θα ήμουν απαιτητικός. -----Προστέθηκε 10/10/2008 στις 12 : 27 : 29----- To σωστα ειναι σχετικο. Ισως αυτοι που αγοραζουν anti-virus να πρεπει να καταλαβουν τι ειναι αυτο που αγοραζουν. Κανενα anti-virus δε λεει οτι σε προστατευει 100% απο ολους τους ιους που προκειται να κυκλοφορησουν. Ανανεωνουν τα definitions για να σε προστατεψουν απο γνωστες απειλες (οποτε παντα κινδυνευεις απο κατι πολυ νεο) και εχουν και heuristics για να προσπαθησουν να σε προστατεψουν απο τις αγνωστες απειλες, ομως στην πραξη πιο πολλα προβληματα προκαλουν με false positives και σπανιως να βρισκουν κατι σωστα.Το anti-virus δεν ειναι στην ουσια παρα μια σοφιστικε μαυρη λιστα. Αραγε αν ειχες αγορασει ενα παλιο cd player (αρχες 90) το οποιο δεν μπορει να διαβασει αντιγραμμενα δισκακια (γιατι δεν ειναι το ιδιο με τα κανονικα, μην κοιτας που τα μοντερνα players διαβαζουν τα παντα) ποιος φταιει? Με βρίσκεις σύμφωνο σε αυτά που λες,απλά όταν πληρώνεις έχεις απαιτήσεις και αυτό το ξέρουμε όλοι.Τώρα επειδή ποτέ μου δεν έχω πληρώσει antivirus δεν έχω δεί αυτο που λες "Κανενα anti-virus δε λεει οτι σε προστατευει 100% απο ολους τους ιους που προκειται να κυκλοφορησουν". Εδώ πολλές φορές δεν σε προστατεύουν απο αυτούς που έχουν ήδη στην λίστα,θα σε προστατέψουν απο μελλοντικούς;
Federer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Εχω πει 1000 φορες στην αδερφη μου (ολη μερα facebook και msn) να μην εγκαθιστα μαλακιουλες και παιχνιδακια...μια βδομαδα μετα το format ειχε καμια 10αρια παιχνιδακια με ζωακια,καρδουλες,ποκερ και χαζομαρουλες και αλλα τοσα trojan...ορισμενοι ανθρωποι δεν βαζουν μυαλο...βεβαια τι να κλεψουν απο την αδερφη μου?...τους κωδικους απο το hi5 της?χαχαχα
SCORPIO777 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Εχω πει 1000 φορες στην αδερφη μου (ολη μερα facebook και msn) να μην εγκαθιστα μαλακιουλες και παιχνιδακια...μια βδομαδα μετα το format ειχε καμια 10αρια παιχνιδακια με ζωακια,καρδουλες,ποκερ και χαζομαρουλες και αλλα τοσα trojan...ορισμενοι ανθρωποι δεν βαζουν μυαλο...βεβαια τι να κλεψουν απο την αδερφη μου?...τους κωδικους απο το hi5 της?χαχαχα απο την αδερφη σου ισως οχι,αλλα υπαρχουν πολλοι που εχουν ebanking και εκει ειναι που θελει προσοχη μεγαλη τι κανεις.
SpyDerMan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Εχω πει 1000 φορες στην αδερφη μου (ολη μερα facebook και msn) να μην εγκαθιστα μαλακιουλες και παιχνιδακια...μια βδομαδα μετα το format ειχε καμια 10αρια παιχνιδακια με ζωακια,καρδουλες,ποκερ και χαζομαρουλες και αλλα τοσα trojan...ορισμενοι ανθρωποι δεν βαζουν μυαλο...βεβαια τι να κλεψουν απο την αδερφη μου?...τους κωδικους απο το hi5 της?χαχαχα Χαχαχα κλασικό! Εγώ πλέον δεν έχω κανένα antivirus... το μόνο που κάνω είναι να έχω τα δεδομένα που με ενδιαφέρουν σε εξωτερικούς σκληρούς, και κάθε τόσο format... μπορεί να φαίνεται υπερβολικό αλλά μια συνήθεια είναι όλα
_tasos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Χαχαχα κλασικό! Εγώ πλέον δεν έχω κανένα antivirus... το μόνο που κάνω είναι να έχω τα δεδομένα που με ενδιαφέρουν σε εξωτερικούς σκληρούς, και κάθε τόσο format... μπορεί να φαίνεται υπερβολικό αλλά μια συνήθεια είναι όλα Δεν είναι σωστή λύση το format, στην ουσία δεν θα μάθεις ποτέ να διορθώνεις κάτι στο λειτουργικό σου! Εσύ το χρησιμοποιείς για το format ως μέθοδο προστασίας από ιούς. Δηλαδή όταν έχεις κολλήσει αρκετούς και το μηχάνημα αρχίζει να κολλάει ξαναπερνάς windows. Προσωπικά θα προτιμήσω να έχω κάποιο πρόγραμμα το οποίο να είναι ικανοποιητικό για μένα.
De@th L0rd Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Όποιος δεν τον έχει πιεί από ένα trojan virtumonde δεν ξέρει πόσο χρήσιμο θα μπορούσε να ήταν ένα antivirus...
Alex Chalkidis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Αν μελετήσεις τις επικοινωνίες αυτών των εταιρειών έχουν ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο. Δηλαδή προσπαθούν να βρούνε έναν τρόπο να πούνε κάτι ώστε να βγει στις ειδήσεις ή να πιάσει ο τίτλος την προσοχή μας. (Όπως αυτό το post έπιασε εμένα!) Στην ουσία δεν λένε κάτι καινούργιο. Απλά προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν. Επειδή δουλεύει! Ελάχιστοι άνθρωποι έχουν την νοημοσύνη να πούνε "και τι θα χάσει; Τους κωδικούς του hi5;" ώστε να αξιολογήσουν σωστά τις παραμέτρους. Ναι, αν χάσεις δεδομένα από ιό είναι πίκρα. Αλλά πόσοι συνηθισμένοι χρήστες που επισκέπτονται συνηθισμένες ιστοσελίδες κινδυνεύουν πραγματικά; Μοιάζει πάντως η βιομηχανία ασφαλείας με την αυτοκινητοβιομηχανία κάπως κατά την γνώμη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα