pug_f_e Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδια αναμεσα σε LG kai SAMSUNG ποια να προτιμησω??? Διαβασα για την LG,και παρολου που ηξερα οτι εχει πολυ καλο service και εγγυηση, οτι εχει προβληματα με τα καμμενα pixel και ξενερωσα.. ΕΠΙΣΗΣ τι παιζει με τα panel ? Διαβασα αλλου NT , wpa( Μπορει να το γραφω και λαθος αυτο) . ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ τι ειναι το ΗDCP ?? To montelo "" Samsung TFT 20" SM-T200 "" exei HDCP?
Vamire666 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Samsung! Για ολα τα αλλα μπορεις να ψαξεις στο forum η στο google
Yperaspisths Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Με 300 ευρο παιρνεις την EIZO S2031(saturn) που εχει pva panel ,που ειναι η μερα με την νυχτα σε σχεση με τα TN panel των αλλων οθονων. EINAI H MΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ Η ΕΙΖΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΘΟΝΕΣ. ΣΕ ΧΡΩΜΑΤΑ,ΓΩΝΙΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ,ΕΓΓΥΗΣΗ,ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Καλά ρε Yperaspisth, δε χρειάζεται να φωνάζεις κιόλας...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 μέχρι πόσα χρήματα δίνεις pug_f_e? για τις απορίες σου υπάρχει αυτός ο ωραιότατος οδηγός http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=249057
disqualified Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Καλά ρε Yperaspisth, δε χρειάζεται να φωνάζεις κιόλας... καλα κανει και φωναζει γιατι οταν ζητανε ατομα εδω να τους προταθουν οθονες για ταινιες προτεινουν οθονες TN panel που μια χαρα κανουν τη δουλεια τους για εργασιες γραφειου αλλα αν πας να δεις ταινια μπροστα στην οθονη ειναι μερα κι αν τυχον ξαπλωσεις ερχεται η νυχτα θες δε θες... παντως αν οντως εχει η eizo2031 στο saturn 300? αν εψαχνα για οθονη θα την αγοραζα χωρις 2η σκεψη
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Προτείνετε την Eizo σε σχέση με την Samsung T220; (συμπεριλαμβανομένων και των παραγόντων "εγγύηση" και "after sales service": η Samsung από Πλαίσιο και η Eizo από Saturn)
disqualified Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Σαφως, οι ΕΙΖΟ μαλιστα δινουν και 5 χρονια εγγυηση αντι για 3 των samsung, ετσι κι αλλιως η συγκεκριμενη EIZO ειναι η μερα με τη νυχτα με το συγκεκριμενο μοντελο της samsung
pug_f_e Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 βασικα 300 ευρω ειναι πολλα για μενα. Μαλλον μεχρι 230. Καπου εκει βρισκομαι... Η αληθεια ειναι πως και γω προς SAMSUNG γερνω, ΑΛΛΑ ενας φιλος μου ,μου ειπε οτι καπου διαβασε οτι κανουν οι SAMSUNG θορυβο...( οταν ανεβαζεις το contrast , το χρωμα , κατι τελος παντων ... δε θυμαμαι ) ------------------ Δηλαδη απ'οτι καταλαβα αν θελω απλα μια οθονη για οτιδηποτε αλλο εκτος απο ταινιες μας κανουν ολες ΚΑΙ αμα θελω για ταινιες πρεπει να ειναι VPA ? ----------------- Tελος αναμεσα σε αυτα τα 3 μοντελα, ποια ειναι η γνωμη σας? Και πειτε μου παρακαλω αν ειναι ΤΝ ή vpa, γιατι δεν το γραφουν... Η τελευταια ειναι και φτηνη και HDPC και 2 ms αποκριση http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1083570&HYOTHONESDIAGONIOS=20+inches&category=69978102&catalog=23 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1112813&HYOTHONESDIAGONIOS=20+inches&category=69978102&catalog=23 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1019163&HYOTHONESDIAGONIOS=20+inches&category=69978102&catalog=23
Vamire666 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Καλημερα! Δυο ειναι η εταιριες EIZO 1η βγαζει τα καλυτερα πανελς παντα και δεν χαλανε ποτε ειναι η εταιρια η οποιοα φτιαχνει panels για nasa.2η samsung η εταιρια που πουλαει πανελς σε sony κλπ! Αμα εχεις λεφτα παρε Eizo αμα δεν εχεις τοσα παρε samsung! Εγω εχω οθονες και απο τις 2 εταιριες! Ναι πες του φιλου σου να παρει καμια samsung και να πεταξει την LG που εχει!! Καλη σου μερα α και αμα τον πιστευεις πες του να σου δωσει το αθρο το οποιο διαβασε και καντο ποστ εδω!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 η πλειοψηφία των Eizo monitors φοράει Samsung panel...
Yperaspisths Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 η πλειοψηφία των Eizo monitors φοράει Samsung panel... Σωστος,αλλα δεν σημαινει οτι ειναι το ιδιο. Πηγαινε δες την Ειζο 2231 με pva panel και την lenovo που εχει και αυτη το ιδιο πανελ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Και σε αξιοπιστια και σε χρωματα και σε ολα. Παιζει ρολο και η τεχνογνωσια της καθε εταιριας. Δεν σημαινει οτι ολες οι oθονες με pva panel ειναι τελειες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 μην νομίζεις ότι όλα τα monitors της Eizo με PVA Panel είναι άψογα...μερικά είναι πολύ καλά, μερικά όχι... για όλες ισχύει αυτό
pug_f_e Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.. ΑΛΛΑ δε μου απαντησατε αν αυτες οι τρεις SAMSUNG που εβαλα λινκ ειναι pva ή NT.. Απο που μπορω να το καταλαβω/δω ? ΔΕ γραφει πουθενα.. ΕΠΙΣΗΣ, ο φιλος μου δεν εχει LG και προσπαθει να πει κακα λογια για SAMSUNG.. Ισα ισα, θελει και αυτος να αγορασει οθονη τωρα και το σκεφτεται
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 και οι 3 είναι με TN Panel, τα monitors με PVA Panel (όχι vpa )κάνουν 350+ euro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.