gohanss4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 εχω εναν ταπεινο p4 3,2ghz,1gb ram,vga geforce 7600gt agp και θα ηθελα να μου προτεινετε αξιολογα παιχνιδια ανα κατηγορια που μπορουν να τρεξουν καλα στον υπολογιστη μου. . .αντε μπας και τον ξεαραχνιασω λιγακι. . .
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Εξαρτάται... τι είδους παιχνίδια σε ενδιαφέρουν (adventure, action, fps, πολύ παλιά, έτσι κι έτσι, όσο πιο πρόσφατα γίνεται); Ποια αποκλείεις (που δε σου αρέσουν ή που έχεις τερματίσει);
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Beat em up :Guilty Gear x2, Online: Warcraft 3 (DOTA όμως,μιλάμε για τρελό κάψιμο,ίσως το καλύτερο μη MMO παιχνίδι αυτό τον καιρό), Racing: Μoto Gp2,NFS Most Wanted, Fps Online: Unreal Tournament 2004,Team Fortress 2,Track Mania Nations Fοrever Fps:Half Life 2,F.E.A.R.,Max Payne 2 Strategy:Command and conquer 3,Warhammer 40k (Απλά απίστευτο ειδικά άμα βάλεις και το expansion του Dark Crusade) Adventure:Όλα παίζουν εύκολα Αυτά από μένα , ίδιο PC έχουμε απλά εγώ έχω την 7600GS.Τεσπα άμα μπεις και γουστάρεις Dota δεν θα παίζεις τίποτα άλλο.
gohanss4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 thanks παιδια!η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει και πολλα παιχνιδια λογω οτι ασχολουμαι και με κονσολες.Βασικα κανενα fps,action,racing θα προτιμουσα εκτος απο far cry,brothers in arms,call of duty,nfs underground 1&2 που εχω.
@byZo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Το Call of Duty 4 παίζει άνετα στο μηχάνημα σου. Αν δεν το έχεις είναι όλα τα λεφτά... Επίσης πολύ καλό είναι το STALKER (με κάποιους συμβιβασμους στα γραφηκά παίζει και το Clear Sky καλά), μόνο που και τα δύο ψοφάνε για 2 GB RAM...
gohanss4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 το call of duty 4 το ειχα κατεβασει αλλα δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενος και το εβγαλα.βασικα το ειχα και στο ps3.Πολυ καλο οντως!
Panahs Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Το Call of Duty 2 όμως θα παίζει πολύ καλά. Δοκίμασε αυτό.
GEO2004Z Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Γεια σου φίλε μου! Για κατέβασε κανένα emulator για SNES, N 64. Το μηχάνημά σου θα παίζει άνετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.