Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με WD Passport 320GB

cool_ted

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις αγορασα τον WD Passport(320GB) απο το e-shop...Τον συνδεσα στο λαπτοπ και δουλευει κανονικα...Οταν ομως κανω ασφαλη καταργηση υλικου δεν σβηνει το λαμπακι του σκληρου(!!),απλως μειωνεται η φωτεινοτητα του...Επιπλεον μολις τον αποσυνδεω απο το λαπτοπ ακουω τον χαρακτηριστικο θορυβο απο τα ηχεια οταν βαζεις κατι σε θυρα USB ή βγαζεις κατι χωρις ασφαλη καταργηση...παρολα αυτα τα windows(xp/sp3) μου βγαζουν κανονικα κατω μηνυμα οτι μπορω να τον αποσυνδεσω με ασφαλεια...εχει καποιος αυτον τον σκληρο να μου πει αν αυτο ειναι φυσιολογικο(γινεται και σε αυτους ετσι) ή αν εχω εγω καποιο προβλημα(μηπως δεν γινεται τελικα ασφαλης καταργηση και υπαρξει πιθανοτητα να καει)...καμια ιδεα τι μπορει να φταίει?

Ευχαριστω εκ των προτερων...;)

Θοδωρης

Δημοσ.

Ειναι φυσιολογικο φιλε μου. Και μενα ετσι συμπεριφερεται. Απλα να περιμενεις 5 δευτερολεπτα και μετα να τον βγαζεις.

Δημοσ.

Όπως τα πε ο takis345. Συνήθως τον αφαιρώ πριν σβήσει το λαμπάκι. Για την ώρα (εδώ και 6-7 μήνες) δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

ενταξει το λαμπακι ας μην σβηνει τελειως...σας κανει ομως το χαρακτηριστικο ηχο της usb οταν τον αποσυνδεεται(αυτο συμβαινει στους σκληρους οταν δεν κανεις ασφαλη καταργηση-τουλαχιστον ετσι συμβαινει στον wd mybook που εχω)?

Δημοσ.

Ακριβως το ιδιο γινεται και με τον δικο μου οποτε μην ανυσηχεις...

Τωρα να ειναι ολη η σειρα προβληματικη κομματι δυσκολο :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...