poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Εγώ από την WD έχω δεί μόνο ελαττωματικούς mybook και εσωτερικούς που χτυπάνε και χάνουν δεδομένα. (πολλούς) Απορώ γιατί την συμπαθείτε τόσο πολύ σαν εταιρία. εχω παρει παρα πολλυς εσωτερικους και ολα μια χαρα.εχω δει να χτυπανε δισκοι που δεν ηταν πανω σε Ups παντως.ισως ειναι πιο ευεσθητοι στα ρευματα.αυτην την στιγμη πχ εχω 6 wd.
telarin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 ασχολούμε 20 χρόνια με τους υπολογιστές ( 9 χρόνια σαν τεχνικός) και το πανηγυρι με τους χαλασμένους - ελλατωματικούς wd κρατάει από την δεκαετία του ογδόντα, πως δεν έχει κλείσει ακόμη αυτή η εταιρεία είναι από τα μεγάλα μυστήρια της ανθρωπότητας
SwAToNeR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Φίλε PCharon και χίλια δίκια να έχεις sorry κιόλας που δεν μου πέρασε ποτέ απ'το μυαλό ότι υποστηρίζει 1Gbps αλλά "τρέχει με 40", πράγματι δεν το έψαξα πάρα πολύ από άποψη σχολίων κλπ, αλλά όταν και το site αναφέρει "ταχύτητα μεταφοράς 10/100/1000" νομίζω δεν θέλει και πολλά για να παρασυρθεί ιδίως κάποιος που δεν έχει πολλές γνώσεις σε δικτυακά... Εξάλλου ένας τέτοιος δίσκος άσχετα με όσα λες περί κακής επιλογής θα με βόλευε μια χαρά, διάλεξα "λίγο" μικρότερη ταχύτητα και δικτυακή τοπική χρήση χωρίς να χρειάζομαι server μόνιμα ανοιχτό... Δεν νομίζω ότι παραλογίστηκα , ούτε ότι κλαίγομαι άδικα... Έχω και έγω ένα δίσκο WD 500gb Eth αλλά πρίν τον αγοράσω τσέκαρα σελίδα και ήξερα οτι το interface είναι gigabit και η μεταφορά είναι 5mb. Δυστυχώς στην τελική ο καταναλωτής φταίει διότι γινόμαστε θύματα του marketing. Όπως και με τους παρόχους Internet. Όλοι λένε ιδιόκτητο δίκτυο (αλλά δεν ήρθε κανείς απο τον ISP σπίτι μου να περάσει καλώδιο μέχρι τον κόμβο) και όλοι είναι με λανθασμένη εντύπωση. Στην τελική κάνε την προσπάθεια σου και μη στεναχωρίεσαι. Απο εδώ και πέρα πρίν αγοράσεις κάτι θα κοιτάς και τα review στο ιντερνετ. Καλωσήρθες στο κόσμο του Google it First
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 ασχολούμε 20 χρόνια με τους υπολογιστές ( 9 χρόνια σαν τεχνικός) και το πανηγυρι με τους χαλασμένους - ελλατωματικούς wd κρατάει από την δεκαετία του ογδόντα, πως δεν έχει κλείσει ακόμη αυτή η εταιρεία είναι από τα μεγάλα μυστήρια της ανθρωπότητας δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι λένε το ίδιο για Seagate, Samsung, Hitachi(IBM)...
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 ασχολούμε 20 χρόνια με τους υπολογιστές ( 9 χρόνια σαν τεχνικός) και το πανηγυρι με τους χαλασμένους - ελλατωματικούς wd κρατάει από την δεκαετία του ογδόντα, πως δεν έχει κλείσει ακόμη αυτή η εταιρεία είναι από τα μεγάλα μυστήρια της ανθρωπότητας τι να σου πω.η [παλια μου δουλεια ηταν τεχνικοσ και μικρο ποσοστο wd ειχα δει να χαλανε.επισης ο κοσμος πρεπει να καταλαβει οτι και το ups ειναι στον standard εξοπλισμο πλεον.επισης γιατι να κλεισει η wd?νομιζεις οτι ααμα χτυπησει ο δισκος οτι πετιεται τιποτα?παλια οι ανακατασκευασμενοι δισκοι της wd εγραφαν refurbished πλεον δεν γραφουν τιποτα.τιποτα δεν πετιεται απλα ανακατασκευαζονται.
De@th L0rd Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Έ ρε πίκρα...Αυτά γίνονται όταν τις περιγραφές προιόντων τις γράφει η Σούλα με προυπηρεσία βοηθός κομμώτριας...Σου έυχομαι να ξεμπλέξεις φίλε μου.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 γενικά πάντως λένε πως WD,SEAGATE ειναι οι καλύτεροι για εξωτερικούς και σε κάποιες περιπτώσεις οι Hitachi για εσωτερικούς πχ. 2.5" σε φορητούς! Είχα κάνει ολόκληρη έρευνα σε αυτά. Εγώ χρησιμοποιώ 4 250αριδες WD και όλοι είναι μια χαρά! και οι 2 είναι πάνω απο 3 χρόνια. Πιστεύω ότι είναι να μη σου κάτσει..σίγουρα θα βγαίνουν και ελλατωματικά προιόντα της WD
fcookies Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη! Το e-shop δέχτηκε την αλλαγή του δίσκου και έτσι πήρα τον Quad Interface της WD (έδωσα άλλα 24 ευρώ)... Όμως ο δίσκος είναι πολύ γρήγορος και εναρμονισμένος πλήρως με τα άνοιξε-κλείσε του pc. Tέλος και σε σχέση με τους δικτυακούς δίσκους, πρόσφατα είδα ότι έχουν ήδη κυκλοφορήσει routers με Usb θύρες προκειμένου κάποιες συσκευές να χρησιμοποιηθούν ως δικτυακές, οπότε ένας τέτοιος δίσκος μελλοντικά θα μπορέσει να γίνει κοινόχρηστος σε εσωτερικό τουλ. δίκτυο ίσως προσβάσιμος και μέσω internet... Σας ευχαριτώ όλους και πάλι, το συμπέρασμα είναι το εξής: μίλα λίγο στο insomnia πριν αγοράσεις οτιδήποτε ;-)
Giorgos860 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 εγω θελω να αγορασω μια babaloo τσιχλα.....ειναι καλη επιλογη? χαχαχχα
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 εγω θελω να αγορασω μια babaloo τσιχλα.....ειναι καλη επιλογη? χαχαχχα ναι πολυ καλη.αλλα εχει ζαχαρη και κανει κακο στα δοντια Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη! Το e-shop δέχτηκε την αλλαγή του δίσκου και έτσι πήρα τον Quad Interface της WD (έδωσα άλλα 24 ευρώ)... Όμως ο δίσκος είναι πολύ γρήγορος και εναρμονισμένος πλήρως με τα άνοιξε-κλείσε του pc. Tέλος και σε σχέση με τους δικτυακούς δίσκους, πρόσφατα είδα ότι έχουν ήδη κυκλοφορήσει routers με Usb θύρες προκειμένου κάποιες συσκευές να χρησιμοποιηθούν ως δικτυακές, οπότε ένας τέτοιος δίσκος μελλοντικά θα μπορέσει να γίνει κοινόχρηστος σε εσωτερικό τουλ. δίκτυο ίσως προσβάσιμος και μέσω internet... Σας ευχαριτώ όλους και πάλι, το συμπέρασμα είναι το εξής: μίλα λίγο στο insomnia πριν αγοράσεις οτιδήποτε ;-) πολλοι ρουτερς νομιζω παιρνουν μονο usb εκτυπωτη και οχι και δισκο.νομιζω Έ ρε πίκρα...Αυτά γίνονται όταν τις περιγραφές προιόντων τις γράφει η Σούλα με προυπηρεσία βοηθός κομμώτριας...Σου έυχομαι να ξεμπλέξεις φίλε μου. το βασικο ειναι πριν παρεις κατι επειδη γινονται παρα πολλα λαθη να μπαινεις στο site της ετερειας και να κοιτας.παντα θα διαβασω τι γραφει το eshop plkaisio κτλ αλλα παντα για να ειμαι σιγουρος οτι ολα ειναι σωστα και οτι δεν λειπει κατι θα μπω το official site.
drdimis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Εγώ από την WD έχω δεί μόνο ελαττωματικούς mybook και εσωτερικούς που χτυπάνε και χάνουν δεδομένα. (πολλούς) Απορώ γιατί την συμπαθείτε τόσο πολύ σαν εταιρία. καλά όσο για αυτό σωστός είσαι φίλε!!!! Ένας φίλος μου αγόρασε 3 myBook , οι 2 μέχρι στιγμής πρόβλημα έχουν βγάλει σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 5 μηνών...
poulinos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 καλά όσο για αυτό σωστός είσαι φίλε!!!! Ένας φίλος μου αγόρασε 3 myBook , οι 2 μέχρι στιγμής πρόβλημα έχουν βγάλει σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 5 μηνών... καλως ηρθες στο φορουμ.μονο εμενα παιζουν μια χαρα 6 δισκοι εσωτερικοι?
rigasach Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μακρυά απο WD!!! Aπό τους 3 που εκανα το λάθος να αγοράσω, οι 2 έχουν βγει off...και φυσικά έχασα και τα δεδομένα μου! 1,5 ΤΒ χαμένα... Και σε άλλο φίλο που έχει 3 WD ο ένας πέθανε...Ο πρώτος ο δικός μου, μετά απο 8 μήνες, ο δεύτερος μετά από μόλις 2 μήνες....του φίλου μου μετα απο 6 μήνες... Πάτε στο amazon.co.uk και διαβάστε τα σχόλια στους δίσκους της WD από ανθρώπους που κάναν το λάθος να τους εμπιστευτούν...τραγική κατασταση...
poulinos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μακρυά απο WD!!! Aπό τους 3 που εκανα το λάθος να αγοράσω, οι 2 έχουν βγει off...και φυσικά έχασα και τα δεδομένα μου! 1,5 ΤΒ χαμένα... Και σε άλλο φίλο που έχει 3 WD ο ένας πέθανε...Ο πρώτος ο δικός μου, μετά απο 8 μήνες, ο δεύτερος μετά από μόλις 2 μήνες....του φίλου μου μετα απο 6 μήνες... Πάτε στο amazon.co.uk και διαβάστε τα σχόλια στους δίσκους της WD από ανθρώπους που κάναν το λάθος να τους εμπιστευτούν...τραγική κατασταση... kαλως ηρθες και εσυ στο φορουμ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 πράγματι μόνο οι WD χαλάνε...όλοι οι άλλοι παίζουν τέλεια ακόμα και αν τους πετάξεις από 10 ορόφους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.