mtzoumas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα, Προσπαθώ να φτίαξω ένα link το οποίο όταν θα το πατάει κάποιος θα ανοίγει ένα popup παράθυρο και θα εμφανίζεται ο player για να παίξει ένα συγκεκριμένο mp3 που θέλω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με αυτό?
giorgos147 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 πρώτα απο όλα...για τέτοια θέματα καλύτερα εδώ τώρα αν κατάλαβα καλά θες να ανοίγει ένα παραθυράκι και εκεί μεσα να βρίσκετε ένας player και να έχει pause-play κ.λπ... θα γίνετε streaming ή θα είναι στον server αποθηκευμένα?
giorgos147 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 ωραία...άκου τώρα μπαίνεις στον σερβερ σου με ftp ανεβάζεις το κομμάτι πχ /domain/www/φάκελος που το ανέβασες ας υποθέσουμε οτι το τραγούδι λέγεται insomnia.mp3 ... μόλις ανεβάσεις το τραγούδι άνοιξε σημειωματάριο....γράψε αυτό μέσα /domain/www/φάκελος που το ανέβασες/insomnia.mp3 (φυσικά θα πρέπει να αλλάξεις τα domain και το ''φάκελος που το ανέβασες'' στα αντίστοιχα... αμέσως μετά κάνε copy-paste αυτό <html> <body> <OBJECT ID="MediaPlayer" classid="CLSID:22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95" CODEBASE="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701" width="323" height="50" standby="Loading Microsoft Windows Media Player components..." type="application/x-oleobject"> <PARAM NAME="FileName" VALUE="εδώ βάλε το link"> <PARAM NAME="TransparentAtStart" Value="true"> <PARAM NAME="AutoStart" Value="true"> <PARAM NAME="AnimationatStart" Value="false"> <PARAM NAME="ShowStatusBar" Value="true"> <PARAM NAME="ShowControls" Value="true"> <PARAM NAME="autoSize" Value="false"> <PARAM NAME="displaySize" Value="0"> <Embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" src="εδώ βάλε το link/" Name=MediaPlayer AutoStart=1 Width=323 Height=50 transparentAtStart=0 animationAtStart=0 ShowStatusBar=1 ShowControls=1 autoSize=0 displaySize=0> </embed> </OBJECT> </body> </html> εκεί που λέει ''εδώ βάλε το link'' βάλε αυτό που έχεις γράψει στο σημειωματάριο(/domain/www/φάκελος που το ανέβασες/insomnia.mp3 ) και μετά κλείσε το σημειωματάριο...δε μας χρειάζεται μετά κάνε στην επιφάνεια εργασίας ένα νέο σημειωματάριο...άνοιξε το και εκει μέσα βάλε οτι έγραψες παραπάνω <html> <body> <OBJECT ID="MediaPlayer" classid="CLSID:22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95" CODEBASE="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701" width="323" height="50" standby="Loading Microsoft Windows Media Player components..." type="application/x-oleobject"> <PARAM NAME="FileName" VALUE="εδώ βάλε το link"> <PARAM NAME="TransparentAtStart" Value="true"> <PARAM NAME="AutoStart" Value="true"> <PARAM NAME="AnimationatStart" Value="false"> <PARAM NAME="ShowStatusBar" Value="true"> <PARAM NAME="ShowControls" Value="true"> <PARAM NAME="autoSize" Value="false"> <PARAM NAME="displaySize" Value="0"> <Embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" src="εδώ βάλε το link/" Name=MediaPlayer AutoStart=1 Width=323 Height=50 transparentAtStart=0 animationAtStart=0 ShowStatusBar=1 ShowControls=1 autoSize=0 displaySize=0> </embed> </OBJECT> </body> </html> μόλις το κάνεις αυτό κάνε αποθήκευση ως-->και σαν όνομα βάλε oti-thes.html (html...μη βάλεις κάτι αλλο ) μετά ανέβασε το στον σερβερ σου και μετά πάτα στον browser σου to-domain-sou.gr/oti-name-evales-sto-simiomatario.html και δες αν δουλευει....δε το έχω δοκιμάσει ποτέ και για αυτό δε ξέρω αν δουλεύει...τώρα τα σκεφτόμουν αυτά...περιμένω αποτελέσματα! για να ανοίγει νέο παράθυρο στο joomla...και σε στυλ pop-up μόλις πατάς το κουμπί πήγαινε στο joomla cp σου... μετά μενού-->επέλεξε το μενού σου--->επέλεξε Νέο απο πάνω δεξιά-->εξωτερικός σύνδεσμος απο τις επιλογές-->βάλε όνομα κ.λπ.-->στην επιλογή Με το κλικ, Άνοιξέ το στο: επέλεξε νέο παράθυρο χωρίς πλοήγηση φυλομετρητή και στον σύδεσμο βάλε to-domain-sou.gr/oti-name-evales-sto-simiomatario.html ή σε όποιο σημείο του σέρβερ το αποθήκευσες πιστεύω να βοήθησα...έστω και λίγο αλλά δε ξέρω αν οι οδηγίες μου είναι σωστές...για αυτό πες αν είναι σωστές για να ξέρω σορρυ που δεν απάντησα σύντομα αλλά τώρα γύρισα απο μαθήματα ...σχολείο ακόμα βλέπεις.................................................
giorgos147 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 επειδή απο οτι βλέπω δε μου απαντάς...και απο οτι καταλαβαίνω το έλυσες το πρόβλημα σου...θα μπορούσε τουλάχιστον να πεις ενα ευχαριστώ για την ώρα που έφαγα για να σου απαντήσω.........
mtzoumas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Φίλε ευχαριστώ για τη βοήθεια σου. Αλλά επειδή δεν έχω συνεχή πρόσβαση στο internet δεν μπαίνω συχνά. Μόλις έκανα αυτό που μου είπες και λειτουργεί άψογα. Άλλα το μειονέκτημα είναι ότι δεν λειτουργεί σε firefox.
giorgos147 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 πρώτα απο όλα...σορρυ που μίλησα έτσι δευτερον δε λειτουργει με firefox???αποκλείεται...εγώ ff έχω και με ff είδα και τον κώδικα για να στον δώσω δοκίμασες με άλλο pc?
mtzoumas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Ευχαριστώ φίλε για τη βοήθεια. Περίεργο την πρώτη φορά στον firefox δεν έπαιξε τώρα όμως παίζει μια χαρά.
giorgos147 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 ωραία αν και παράξενο που δε δούλευε τη πρώτη φορά...αλλα τέσπα
giorgos147 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 πάντως για την επόμενη φορά που θα θέλει κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο το έγραψα στιο wiki επειδή είδα να το ρωτάνε πολλοί εδώ είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.