poscaman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 τι λετε ρε παιδια;;;;; ΕΙΧΕ 3 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΗΜΕΡΕς ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΕΣΕ REBOOT???? αχααχαχχαχαχαχχαχαχαχαχααχαχαχαχααχχααχχαχαχααχαχ λατρευω αυτο το λειτουργικο κι αυτην την εταιρεια.συχνα πυκνα με κανουν και γελαω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Αυτά παθαίνεις: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Πω πω ζημιά...:Ρ Εγώ το έκανα για να έχεις να λές :Ρ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΧΑ Καλο +1!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Αυτά παθαίνεις: Που στο καλό τη βρηκες ;;;; Ειναι απο τις πιο σπανιες φωτο !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Βασικά boot μου φαίνεται εμένα και όχι kernel panic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Βασικά boot μου φαίνεται εμένα και όχι kernel panic Note after 53000 views: No, this is not a normal Linux boot sequence. See the original sized version for the gory details. Also it got stuck here for a long time (~10 mins) until they restarted the app. And as some pointed out below, I doubt very much that up until this point off-the shelf OS'es are used for anything mission critical. Duh. Ειδικός δεν είμαι... από κάτω το γράφει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Βασικά boot μου φαίνεται εμένα και όχι kernel panic Βασικά είναι μια εφαρμογή που απέτυχε να ξεκινήσει. Ποιο συγκεκριμένα ο Video Server, αν κατάλαβα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Βασικά boot μου φαίνεται εμένα και όχι kernel panic Ξέρω ένα καλό οφθαλμίατρο :Ρ Mην είστε κακοί ρε....πειραγμένο BIOS είναι κ επίτηδες το έκανε ο προγραμματιστής του για να κακολογίση το linux:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.