Προς το περιεχόμενο

Αποβίωσε το FUJITSU SIEMENS AMILO Pi 1556;

ZiDaNe-4-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα καταρχην και ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας.

Μπαινω κατευθειαν στο θεμα που θελω να αναλυσω...

Πριν απο 2 χρονια αγορασα εναν FUJITSU SIEMENS AMILO Pi 1556 αξιας 1.290 ευρω , ο οποιος ενα καλο πρωινο και ενω ολα ηταν ροδινα...εκανε ενα...<<τσαφ>> και εξαφανησθει απ την ζωη.Ανοιγε μεν..οι ενδειξεις στα λαμπακια αναβουν ολες σαν να κανει reboot το pc ομως μετα απο ενα διαστημα και αφου δεν μπαινει ουτε καν στα bios σβηνει μονος επαναλαμβανοντας την ιδια διαδικασια.

Τον εδωσα λοιπον σε εναν τεχνικο , αφου ημουνα 14 μερες εκτοσ εγγυησης (δωστε μου ενα λογο να μην βρισω την siemens) και μου ειπε κατι που εξυπακουεται.Οτι δηλαδη εχει καει καποιο hardware , προφανως η motherboar ή η καρτα γραφικων.Μου ζητησε τοτε...πριν απο 1 χρονο περιπου..350 ευρω επισκευη και δεν τα εδωσα.

Ο υπολογιστης απο τοτε καθεται.

Μπορειται να μου πειτε κατι να κανω?Οχι να τον πεταξω που ακουω απ τους περισσοτερους.Απλα μηπως γνωριζεται εναν τροπο για φθηνοτερα ανταλλακτικα ισως,ακομα και κατι εναλακτικο.

Σας ευχαριστω προκαταβολικα

Υ.Γ. Συνγνωμη αν εβαλα το θεμα μου σε διαφορετικο topic

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε ποια περιοχή μένεις ?

υγ Αν και θα επαναλήφθω ,δεν μπορείτε να πείτε εγώ σας το έιχα πει ότι η συγκεκριμμένη εταιρεία είναι για τα μπαζα και ειδικά τα μοντέλα 1536 και 1556..

Δημοσ.
Σε ποια περιοχή μένεις ?

υγ Αν και θα επαναλήφθω ,δεν μπορείτε να πείτε εγώ σας το έιχα πει ότι η συγκεκριμμένη εταιρεία είναι για τα μπαζα και ειδικά τα μοντέλα 1536 και 1556..

Καβαλα μενω

Δημοσ.

Εγώ το δουλεύω ακόμα με τις κόκκινες κουκκίδες μέχρι να πάρω καινούριο... θα στραβωθώ στο τέλος αλλά το χρειάζομαι για σχολή και Internet. To Pi 1556 μπορεί να πάρει και την Nvidia 8600M που κάνει 114? στο ebay. P270, ποιες είναι οι καινούριες κάρτες που λες ότι βάζει η Fujitsu στο 1556; Για μένα είναι λίγο ρίσκο η αντικατάσταση της κάρτας στο μοντέλο αυτό.. δεν είναι και λίγα τα χρήματα.

Δημοσ.

Δηλαδη,με την 8600 να μην το τολμησω καν να τον φτιαξω ε?

αν την βρω Ελλαδα κανενα 100αρικο.τα περαστικα ποσο ειναι?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

NVIDIA 7600 και δεν θα εχεις αλλο προβλημα φυσικα καινουργιους drivers και bios update τιμη περιπου 360-340 αναλογα επειδη αλλαζουν καπου καπου οι τιμες προς τα επανω και προς τα κατω δεν ξερω γιατι σορρυ για την καθυστερηση στη απαντηση αλλα εχει πεσει πολλη δουλεια

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγνώμη να ρώτησω κάτι γιατί 320 ευρώ όταν στο ebay κάνει 120 ευρώ και καλά πόση ώρα θα πάρει για να την βάλει.Εγώ νομίζω πως μας κοροιδεύει η fs και φυσικά έχει και πολλή δουλεία αφού είναι σαβούρες τα λάπτοπ της.Α και από τι κατάλαβα δεν είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις την κάρτα γραφικών σου.

Δημοσ.
για τσεκαρε αυτο

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=234955

αν εχουν περασει τα 2 χρονια μαλλον εκανες #αλακια

H fs δεν αναγνωριζει τιποτα απο τα περιεχομενα του λινκ, μου δηλωσε πως θεωρει τον 1 χρονο ζωης-εγγυησης απολυτα λογικο λογω της ταχυτητας με την οποια τρεχει η τεχνολογια σημερα (και εγω ακομα προσπαθω να καταλαβω τι καινε τα τυπακια εκει) και φυσικα για να δικαιωθεις μπορεις μονο δικαστικα.

αλλα ο καιρος γαρ εγγυς..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...