Προς το περιεχόμενο

Βοήθημα σε στρατηγηκή για PES 2008

karlat89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μήπως μπορεί καποιος να με βοηθήσει για το πώς αντιμετωπιζετε το 3-4-3,χωρις αμυντικο χαφ,με 3 δηλ στο κεντρο και ένα επιθετικό χαφ,

Γιατί ειδικά εναντίον στην ίντερ που έχει πολύ γρήγορα εξτρεμ και πλάγιους χαφ υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στις αντεπιθέσεις

Δημοσ.

Προσωπικά δεν νομίζω οτι παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο οι τακτικές στο pro...Ποτέ δεν τα πείραξα και όσοι έκαναν κανένα 10λεπτο να διαλέξουν τακτικές και man2man και ιστορίες έτρωγαν τις 5αρες και αυτό ηταν. Αν πιστεύεις οτι θα κάνεις δουλειά έτσι βάλε man2man παίκτες μπας κ δεις φώς(φυσικά ανάλογα με την ομάδα σου).

Αν πάλι δεν δεις φως έχω ένα φίλο που ασχολείται πολυ με τα συστήματα αλλα και αυτός προκοπή δεν είδε...

%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83.jpg

Δημοσ.

Τι λετε ρε, στο Pro το μισο παιχνιδι ειναι η τακτικη. Αν εχεις αμυντικο προβλημα με τους ακραιους, απλα βαλε πισω βελακι στα πλαγια μπακ να μην ανεβαινουν. Οπωσδηποτε το ενα και στο αλλο μπρος πισω, αν δεν δεις προκοπη βαλε και τα δυο με πισω βελος. (σε συστημα με 4 πισω παντα). Επισης τσεκαρε αν οι πλαγιοι αμυντικοι σου ειναι δυνατοι και οχι μπακακια στυλ Νιλσον-κατηγορια μυγας. O Sergio Ramos Πχ ειναι απροσπελαστος, ενω ο Garry Neville θα ειχε προβλημα με εναν παιχτη σαν τον Mancini η τον Suazo της 08 Ιντερ.

Για Ιντερ ειδικα, φροντισε να εχεις καποιο γομαρι πισω (ψηλος, μεγαλο balance) για να μπορεις να παρεις και καμια κοντρα απο Αντριανο-Ιμπραιμοβιτς. ΚΑι βαλε οπωσδηποτε αμυντικο χαφ της προκοπης μπροστα απο αμυντικους. Τι ομαδα παιρνεις συνηθως?

Δημοσ.
Τι λετε ρε, στο Pro το μισο παιχνιδι ειναι η τακτικη.

Δεν λέμε, λέω! Εκτός αν μου μιλάς στον πληθυντικό οπότε θα χρειαστεί να βγάλεις το ρε.

Όπως είπα προσωπικά πιστεύω οτι στο pro μικρή σημασία έχει.Το λέω γιατι με όσους έπαιζα που είχαν την τακτική σαν όπλο αποτέλεσμα δεν είχε.

Άσχετοι όλοι δεν μπορεί να ηταν ούτε εγώ να είμαι τόσο καλός που να ξεπερνάω τακτικές κτλ..

Δημοσ.

Σορρυ για το ρε, παρασυρθηκα σπευδοντας να υπερασπισω το βαθος του παιχνιδιου στο συγεκεριμενο τομεα :-)

Πιστεψε με αν το χεις λιωσει κανονικα με αντιπαλους που παιζουν πολυ μεθοδικα και παιρνεις υποδεεστερες ομαδες δεν υπαρχει τροπος να κερδισεις με τα default συστηματα. Ειδικα αν παιζεις με random φορμα. Πολλες φορες ειναι η νυχτα με τη μερα ..αν βαλεις πχ επιθετικογενες μπακ κοντρα σε Μπαρτσελονα την εχεις πατησει γιατι εχει τρομερα ακρα, αν παιξεις χωρις δυνατο παικτη στο κεντρο κοντρα στην Chelsea με Μπαλακ/Εσσιεν/Μακελελε δεν θα παρεις ανασα. Εχει τρομερη διαφορα να βαλεις τον καλυτερο αμυντικο σου πχ απο την πλευρα του Ronaldo kok. H τελος, πατας πολυ πιο ευκολα περιοχη με ενα ντερεκι σεντερ φορ διπλα σε εναν γρηγορο, παρα με δυο κοντους και γρηγορους. Γενικα στο συγεκριμενο τομεα το Pro ειναι πολυ κοντα στο πραγματικο ποδοσφαιρο. Το FIFA09 εχει κανει αλματα παντως και στο θεμα στησιματος.

Δημοσ.

Με ομάδες που απέχουν πολύ η μια απο την άλλη σε δυναμικότητα δεν ξέρω αλλα ίσως εκεί να φαίνεται η διαφορά...Για τις υπόλοιπες δεν νομίζω ή δεν έτυχε σε εμένα..Στα 4-5 τελευταία προ που έλιωσα αλλαγές τακτικής σε βάθος δεν έκανα ποτέ και με εκνεύριζε οταν περίμενα 5 λεπτά να κάνει ο άλλος. Ηταν κ ένας λόγος παραπάνω να κερδίσω για να δείξω οτι μικρή σημασία έχουν. Άλλο να βάλεις παίκτες με τις κατάλληλες ικανότητες στις κατάλληλες θέσεις (που είναι λογικό) και άλλο να παίζεις με τα συστήματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...