fonzi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Εχω ένα Black & Decker δράπανο 700w με 3000 στροφές max που έχει ρυθμιση στροφών με ένδειξη από 1-7. Πρέπει να κάνω μια λεπτοδουλειά σε τζάμι που η ταχύτητα να είναι λίγο κάτω από 1200 στροφές. Πως να υπολογίσω την ρύθμιση στο διακόπτη; Να πώ ότι είναι περίπου 430 στροφές ανά σκαλοπάτι και άρα να το βάλω στο 3;
freedubus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Στο 2 αρχικά, και αν δείς οτι δε γίνεται δουλειά πάς στο 3. Παντα στα μαστορέματα κρατάμε πισινή, γιατί οι βλάβες είναι μή αναστρέψιμες.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Αλήθεια, επειδή δεν το έχω προσπαθήσει, με τι είδους τρυπάνι τρυπάς ένα τζάμι;
firewalker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Νομίζω πρέπει να έχουν επίστρωση κοβαλτίου. Μια φορά που ζήτησα για γυαλί έτσι μου είπαν ότι λέγονται και έχουν μια περίεργη κεφαλή σε σχέση με τα απλά. -----Προστέθηκε 8/10/2008 στις 04 : 24 : 00-----
fonzi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δεν πρόκειται για τρύπημα. Θα βάλω ένα ειδικό σφουγγαράκι (σαν λεπτό γυαλόχαρτο) που τρίβει το τζάμι και φεύγουν τα γδαρσίματα. Μιλάω για γρατζουνισμένο παρμπριζ αυτοκινήτου.
nikos_e34 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 για τι γρατζουνιες μιλαμε ?σαν εκεινες που αφηνουν οι υαλοκαθαριστηρες? δεν νομιζω να υπαρξει αλλη λυση εκτος απο αλλαγη παρμπριζ..σε μερικα τζαμια πολυ σπανια να φτιαχτουν τετοιες γρατζουνιες
klainmaingr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Αν είναι επιφανειακές υπάρχει σοβαρή περίπτωση με ένα τροχάκι γυαλίσματος (αυτό που χρησιμοποιείται για λείανση στα βιτρώ) να φύγουν αλλα το πιο πιθανό είναι οτι θα αλλοιωθεί η κυρτοτητα του τζαμιού και τα πράγματα θα είναι χειρότερα.. Να μην σε νοιάζουν τόσο οι στροφές όσο η επιφάνεια. Ίσως βέβαια να κατάλαβα και κάτι λάθος..
fonzi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Θα δοκιμάσω έτσι μπας και γλυτώσω την αλλαγή παρμπριζ. Γρατζουνιές από σφουγγάρι κουζίνας είναι... σαν γυαλόχαρτο. Χάλια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.