man_red_sotiris Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Παιδια θα ηθελα να μαθω εαν γινεται με καποιο τροπο να χρησιμοποιήσω την συνδεση internet ενός φίλου μου μέσω lan όταν η απόσταση είναι περίπου 200 μέτρα.
georgal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Από όσο ξέρω, θεωρητικά η μέγιστη επιτρεπτή απόσταση για καλωδίωση είναι τα 100 μέτρα. Πιστεύω ότι με καλώδιο καλής ποιότητας (cat5E ή cat6 αν βρεις)και ένα switch στη μέση (στα 100 m) είσαι εντάξει.
psalias Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 georgal ξανά διάβασε προσεκτικά τον τίτλο sotiris υπάρχουν λύσεις που μπορείς να υλοποιήσεις και μονος ψάξε για κατευθυνόμενες κεραίες αν το pc σου είναι σε απόσταση 3 μετρα από την κεραία μπορείς εύκολα να την βγάλεις με ένα τρίμετρο usb και ένα stickaki wifi. Αν όχι τότε μιλάμε για ένα routeropc η ακόμα και ταρατσοπισο. keraia--->/usb,i kanoniko kalodio/--->router--->/eth/--->desktop (για πάνω από 3 μετρα) keraia--->/usb/--->desktop (για κάτω από 3 μετρα) Όλα αυτά δεν έχουν ιδιαίτερο κόστος αν τα φτιάξεις μονος σου. Mιλάμε για πολύ λίγα λεφτά, έχω δει κεραία από κουτί knor. περισσότερες πληροφορίες στα forum της http://www.awmn.net/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.