Προς το περιεχόμενο

pro 9 για ps2

saab 93 aero

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι απλά θα βγει, αλλά θα είναι καλύτερο σε όλα σε σχέση με τις υποτιθέμενες next gen version για pc/ps3/360 εκτός από τα γραφικά!

Εκεί μας κατάντησε ο seabass. Πλέον παίζω το σχεδόν τέλειο για μένα fifa09 σε xbxo360, αλλά θα δοκιμάσω να παίξω και το παραδοσιακό pro2009 για ps2. Όποιος δεν έχει πρόβλημα με τα γραφικά νομίζω θα απολαύσει το κλασικό pro που όλοι αγαπήσαμε, χωρίς bugs και αηδίες...

Είναι δυνατόν όμως να μιλάμε εν έτει 2009 για την ps2 έκδοση? Από τεχνολογικής πλευράς όχι και αίσχος, αλλά από οικονομικής (επειδή πολλοί δεν έχουν next gen κονσόλα), ναι είναι δυνατόν...

Εγώ πάντως θα παίξω και το pro2009 του ps2 γιατί είμαι ρομαντικός και γουστάρω...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και για όσους ενδιαφέρονται:

Pro Evolution Soccer 2009 PAL PS2DVD-MOMENT

Άντε μπας και δούμε και καμιά έκδοση της προκοπής. Άσχετο αν είναι και με ξεπερασμένα γραφικά. Το gameplay μετράει. Και διάβασα ότι και πάλι η καλύτερη και πιο smooth έκδοση είναι αυτή για το ps2.

Εννοείται ότι θα είναι το μοναδικό pro που θα παίξω...

-----Προστέθηκε 21/10/2008 στις 03 : 11 : 02-----

Πρώτα βιντεο από youtube.

Βίντεο με πρόσωπα:

http://www.youtube.com/watch?v=h4NnV-Tk1Z0&eurl=http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?p=1481447#post1481447

Βίντεο με gameplay:

http://www.youtube.com/watch?v=MzZ-tYKkOAk&feature=related

Μακράν πιο ωραίο το gameplay σε ps2 με φυσιολογικό τρέξιμο και τέλεια σχεδόν physics μπάλας...

Όσο για την ταχύτητα του παιχνιδιού, είναι πολύ πιο αργή από το βίντεο που βλέπουμε. Μάλιστα λένε αυτοί που τράβηξαν το βίντεο ότι είναι θέμα του recording της κάμερας και φαίνεται πολύ γρήγορο. Επίσης λένε ότι το παιχνίδι είναι πιο αργό από το pro2008 για ps2!

Πάρα πολυ καλά, όλα αυτά! Και με ενα κομπλέ option file θα είμαστε οκ πιστεύω...

Απίστευτη δουλειά για ps2! Μπράβο τους...

Εντυπώσεις το βράδυ που θα το παίξω...

-----Προστέθηκε 21/10/2008 στις 10 : 43 : 56-----

Λοιπόν παιδιά, μόλις τελείωσα το λιώσιμο του pro2009 για την ps2 έκδοση.

Ένα θα πω. Είναι μακράν το καλύτερο pro που έχει βγει ποτέ σε οποιαδήποτε κονσόλα. μιλάμε για την απόλυτη ισορροπία σε όλα. Όλα είναι σχεδόν τέλεια. Ρυθμός, σουτ, πάσες, physics μπάλας, γήπεδα, μπάλες, σουτ τέλεια, 2-3 νέες μικροκινήσεις, κάποια νέα animations, πολλές ομάδες και πανεύκολο editing (ήδη βγαίνει option file κομπλέ σε λίγο)...

Τι next gen και παπαριές. Εδώ είναι η ουσία. Pro2009 στο ps2. Ναι στο απαρχαιωμένο ps2 όλα τέλεια εκτός από τα γραφικά (βέβαια οι φάτσες είναι απίστευτες ακόμα κι εδώ!)...

Το συμπέρασμα μου βγήκε λοιπόν. Fifa09 στο 360 για ατελείωτο live και pro2009 στο ps2 με παραδοσιακά φιλαράκια για τουρνουά σε σπίτια...

Κι όποιος δεν θέλει να το δει λόγω current gen γραφικών, αυτός χάνει. Εγώ βρήκα και πάλι την χαμένη πόρωση που μου έδινε παλιά το pro/we...

Αυτά από μένα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...