Προς το περιεχόμενο

Ασυρματη μεταδοση εικονας-ηχου.

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.ΠΑιδια μια ερωτηση.Θελω να μεταφερω ασυρματα το σημα απο το δορυφορικο δεκτη στην κρεβατοκαμαρα(5-6 μετρα σε ευθεια γραμμη αποσταση).Υπαρχουν διαφορα σετ ασυρματης μεταδοσης.Απλα εχω 2 ερωτησεις.\

1)επειδη η συντριπτικη τους πλειοψηφια εκπεμπει στα 2.5 ghz μου ειπαν οτι υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα παρεμβολων(απο λινκ κυριως ) που παιζουν στη συχνοτητα αυτη.Ισχυει κατι τετοιο??

2)Απο θεμα υγειας τι γινεται(υπαρχουν παιδια στο σπιτι-και φυσικα μεγαλοι).

Αν καποιος εχει παρομοιο συστημα ας πει εντυπωσεις.

Thanks.

Δημοσ.

απο θεμα υγειας...εκπεμπει πολυ λιγοτερο απο οτι το κινητο.

αυτο νομιζω αρκει για να σε καθησιχασει (η να σε ανυσηχισει για το κινητο!)

τα υπολυπα ας τα πει καποιος πιο σχετικος..

Δημοσ.

Louben έχεις βρεί κανένα σύστημα τέτοιο γιατί όσο κ αν ψάχνω οι τιμές είναι στο 90ευρω περίπου ενώ παλιότερα υπήρχαν κάποια σετάκια με 30-40 ευρώ!

Δημοσ.
Πολλα ειναι. εγω βρηκα αυτα

http://www.digitshop.gr/index.php?act=viewCat&catId=37&ccSID=d82a57f98fcfe96e8cf1882926cceaf1

στα 40 ευρω περιπου αν και μου ειπαν οτι το lidl ειχε φερει αξιοπρεπεστατα στα 20 ευρω περιπου.

Καμια απαντηση για τα ερωτηματα μου????

Για να μην ανοιγω νεο thread, αυτα κανουν για μεταφορα nova αλλα να μπορω να αλλαζω καναλια;

Δημοσ.

Το πρωτο απο οτι βλεπεις εχει επιλογη τηλεχειριστηριου.Για μεταφορα νοβα κατα 99% γινεται αλλα ας πει και καποιος που το εχει δοκιμασει,.

Δημοσ.
απο θεμα υγειας...εκπεμπει πολυ λιγοτερο απο οτι το κινητο.

αυτο νομιζω αρκει για να σε καθησιχασει (η να σε ανυσηχισει για το κινητο!)

τα υπολυπα ας τα πει καποιος πιο σχετικος..

πολυ σημαντικο αυτο!

εγω παλι νομιζα οτι λογο του μεγαλου? ογκου δεδομενον που πρεπει να μεταφέρει με οτι αυτο συνεπάγεται ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...