Προς το περιεχόμενο

VLC media player ερώτηση (full screen controls)

nickolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να έχω πρόσβαση στα βασικά κουμπιά ελέγχου με τον VLC σε full screen?

Κάθε φορά που θέλω να πάω εμπρός ή πίσω πρέπει να τον κάνω παράθυρο για να μου βγουν τα κουμπιά ελέγχου και η μπάρα.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση, ιδανικά να σου βγάζει τα controls όταν πας κάτω το mouse και να τα κρύβει μετά?

Δημοσ.

εβαλες την τελευτεα εκδοση? νομιζω οτι το κανει αυτοματα αυτο που θες με την μπαρα...

Δημοσ.

Σωστός ο activex. Τα 0.9.x builds με το νέο Qt4 interface σε full screen εμφανίζουν αυτόματα τα controls στο κάτω μέρος της οθόνης, όταν κουνήσεις το ποντίκι. Αφήνοντάς το για μερικά δευτερόλεπτα, εξαφανίζονται και πάλι.

Στη σειρά 0.9.x τους βλέπω πολύ ορεξάτους. Ο VLC έχει γίνει πλέον πολύ δυνατός player για γενική χρήση...

• Members
Δημοσ.

Εγώ αυτό που είχα παρατηρήσει με την τελευταία του έκδοση είναι ότι όταν το έχεις fullscreen τα controls πετάγονται κάθε τόσο χωρίς λόγο και μετά ξαναφεύγουν. Στην αρχή νόμιζα πως έφταιγε κάποια ρύθμιση του υπολογιστή μου, αλλά είδα ότι συνέβαινε και σε άλλους. Ξέρει άραγε κανείς πώς διορθώνεται (parsifal, ακούς :rolleyes:; ).

Δημοσ.

Μήπως κουνιέται το ποντίκι όταν περνάνε έξω από το σπίτι σου τίποτα φορτηγά/μηχανάκια με βγαλμένες εξατμίσεις/saxoralla με μπούκες των 30cm κλπ; Δεν κάνω πλάκα!

Επίσης, ένα Microsoft Optical Basic που είχα παλιότερα έκανε κουλά με τον pointer: Τον πήγαινε τέρμα επάνω σε εντελώς άσχετες φάσεις...

Δημοσ.

Επίσης, ένα Microsoft Optical Basic που είχα παλιότερα έκανε κουλά με τον pointer: Τον πήγαινε τέρμα επάνω σε εντελώς άσχετες φάσεις...

Ρε parsifal... Ακόμη υπάρχουν υπολείμματα στο τακούνι της μπότας μου. Το πάτησα κάτω δεν άντεχα άλλο!!!

Σε εμένα δεν το κάνει αυτό το vlc. Μάλλον κάτι παίζει με τα ποντίκια σας.

• Members
Δημοσ.

Λες να φταίει το ότι ζω σε τροχόσπιτο; :rolleyes::P

Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν θα το έκανε και με άλλους players (π.χ. με τον KMPlayer δεν έχω πρόβλημα); Πάντως, κάπου είχε πάρει το μάτι μου και άλλους να το αναφέρουν

edit: να και οι αποδείξεις, για να μη λέτε: http://forum.videolan.org/viewtopic.php?f=7&t=48553

:P:p:p

• Members
Δημοσ.
Και η απάντηση που δίνεται από τον developer είναι:

Εσύ ποια έκδοση χρησιμοποιείς... ;

ναι, το είδα κι εγώ όταν έψαξα για τα αποδεικτικά στοιχεία :P - χρησιμοποιούσα παλιότερη έκδοση όταν μου συνέβαινε (από τότε δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...