nickolas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Πως μπορώ να έχω πρόσβαση στα βασικά κουμπιά ελέγχου με τον VLC σε full screen? Κάθε φορά που θέλω να πάω εμπρός ή πίσω πρέπει να τον κάνω παράθυρο για να μου βγουν τα κουμπιά ελέγχου και η μπάρα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση, ιδανικά να σου βγάζει τα controls όταν πας κάτω το mouse και να τα κρύβει μετά?
activex Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 εβαλες την τελευτεα εκδοση? νομιζω οτι το κανει αυτοματα αυτο που θες με την μπαρα...
parsifal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Σωστός ο activex. Τα 0.9.x builds με το νέο Qt4 interface σε full screen εμφανίζουν αυτόματα τα controls στο κάτω μέρος της οθόνης, όταν κουνήσεις το ποντίκι. Αφήνοντάς το για μερικά δευτερόλεπτα, εξαφανίζονται και πάλι. Στη σειρά 0.9.x τους βλέπω πολύ ορεξάτους. Ο VLC έχει γίνει πλέον πολύ δυνατός player για γενική χρήση...
nickolas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Ευχαριστώ παιδία! Όντως η τελευταία έκδοση έχει αυτό ακριβώς που θέλω. VLC rules!
Members gsarig Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Members Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Εγώ αυτό που είχα παρατηρήσει με την τελευταία του έκδοση είναι ότι όταν το έχεις fullscreen τα controls πετάγονται κάθε τόσο χωρίς λόγο και μετά ξαναφεύγουν. Στην αρχή νόμιζα πως έφταιγε κάποια ρύθμιση του υπολογιστή μου, αλλά είδα ότι συνέβαινε και σε άλλους. Ξέρει άραγε κανείς πώς διορθώνεται (parsifal, ακούς ; ).
parsifal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μήπως κουνιέται το ποντίκι όταν περνάνε έξω από το σπίτι σου τίποτα φορτηγά/μηχανάκια με βγαλμένες εξατμίσεις/saxoralla με μπούκες των 30cm κλπ; Δεν κάνω πλάκα! Επίσης, ένα Microsoft Optical Basic που είχα παλιότερα έκανε κουλά με τον pointer: Τον πήγαινε τέρμα επάνω σε εντελώς άσχετες φάσεις...
firewalker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Επίσης, ένα Microsoft Optical Basic που είχα παλιότερα έκανε κουλά με τον pointer: Τον πήγαινε τέρμα επάνω σε εντελώς άσχετες φάσεις... Ρε parsifal... Ακόμη υπάρχουν υπολείμματα στο τακούνι της μπότας μου. Το πάτησα κάτω δεν άντεχα άλλο!!! Σε εμένα δεν το κάνει αυτό το vlc. Μάλλον κάτι παίζει με τα ποντίκια σας.
Members gsarig Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Members Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Λες να φταίει το ότι ζω σε τροχόσπιτο; Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν θα το έκανε και με άλλους players (π.χ. με τον KMPlayer δεν έχω πρόβλημα); Πάντως, κάπου είχε πάρει το μάτι μου και άλλους να το αναφέρουν edit: να και οι αποδείξεις, για να μη λέτε: http://forum.videolan.org/viewtopic.php?f=7&t=48553 :p:p
parsifal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Και η απάντηση που δίνεται από τον developer είναι: Fixed in 0.9.4 Εσύ ποια έκδοση χρησιμοποιείς... ;
Members gsarig Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Members Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Και η απάντηση που δίνεται από τον developer είναι: Εσύ ποια έκδοση χρησιμοποιείς... ; ναι, το είδα κι εγώ όταν έψαξα για τα αποδεικτικά στοιχεία - χρησιμοποιούσα παλιότερη έκδοση όταν μου συνέβαινε (από τότε δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει).
giorgos_rom Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 στη καινουρια εκδοση φαινονται αρκετα μεγαλοι οι υποτιτλοι.. εχει καποια επιλογη για το μεγεθος των υποτιτλων?
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Νομίζω είναι:Settings->Preferences->Video->Subtitles/OSD->Text renderer->Relative font size
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.