Προς το περιεχόμενο

Μια γρήγορη ερώτηση μεταξύ ποιον εκ των 3

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Το απόγευμα θα κάνω σύνδεση connx για έναν φίλο. Θα τη κάνω από το Γερμανό για να πάρει και το πολυμηχάνημα. Για modems μου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξω μεταξύ των:

baudtec ενσύρματο t263r1u δωρεάν

baudtec ασύρματο, δεν ήξερε ακριβώς μοντέλο, αλλά φαντάζομαι το κλασικό ασύρματο που δίνει ο ΟΤΕ +30 ευρώ

thomson 585 v7 ασύρματο +35 ευρώ

Ποιο να πάρω από τα 3? Μάλλον το thomson αλλά είανι καλό? 24άρα γραμμή θα βάλουμε. Αν δεν είναι καλό ούτε το thomson, καλύτερα να πάρω το τζάμπα το baudtec και να βάλω εγώ κανα 50άρι και να πάρω αυτό, έτσι δεν είναι? Βασικά με λίγο πρόχειρο ψάξιμο τωρα, είδα καλά λόγια για το thomson. Πείτε μου σας παρακαλώ τις γνώμες σας.

Δημοσ.

δαγκωτο το alcatel = thompson.και 50 ευρω να ζηταγαν το παιρνεις.δυστυχως δεν υπαρχει καταστημα που να τα πουλαει ελλαδα.ειναι πολυ καλα και τα πιο σταθερα απο οτιδηποτε αλλο.λιγω πιο δυσκολο μενου και λιγο πιο δυσκολο Port forward αλλα δεν ειναι κατι.αλλωστε υπαρχουν και οδηγιες αναλυτικες στο port forward.com. ειναι μεχρι να πιασεις τιν λογικη τους.

Δημοσ.

thanks men, όπως λέω είναι για φίλο αλλά είναι το ίδιο σαν να ήταν για μένα. Να είστε καλά ρε παιδιά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανέρχομαι με ερώτηση. Όσο καλά δουλεύει το modem ενσύρματα, τόσες αποσυνδέσεις έχει στο ασύρματο. Και ο φίλος χρειάζεται και τις 2 λειτουργίες. Είπα να κάνω κάποιο fiemware update αλλά στο site δε βγάζω άκρη. Δε βρίσκω καν το firmware.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...