Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΔΗ ADSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.Έχω ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα.Η σύνδεση adsl που έχω όποτε θέλει με πετάει απ' έξω χωρίσ λόγο και ξαναμπαίνει με άλλη ταχύτητα, δηλαδή από 8.1 σε 7.8 και πάει λέγοντας.Το modem που έχω είναι το crypto adsl usb modem f 200.Αυτό το κάνει πολύ στο utorrent και όταν κολλάει κολλάει και ο υπολογιστής.

Δημοσ.

Πρώτον...πάρε router...τα usb modemakia δε τραβάνε...

Είσαι τυχερός γιατί είχα ακριβώς το ίδιο προβλημα με το ίδιο modem...για την ταχύτητα δε ξέρω αλλά το κλασικό πέφτει η σύνδεση από 2-10 φορές τη μέρα και κολλάνε τα πάντα το χω πάθει...φαντάζομαι όταν πας να κάνεις restart το pc κολλάει στην αποθηκευση ρυθμίσεων και κάνεις reset...λοιπον μη κάνεις reset βγάζε απλά το καλώδιο τηλεφώνου και θα δεις ότι θα ξεκολήσουν τα πάντα και θα σου πετάει παράθυρα...ή μπες στο πρόγραμμα του modem πάτα alt+P και πάτα στοπ adsl...πάλι θα ξεκολήσουν τα πάντα...μετά πάλι start adsl...το πρόβλημα είναι οι καινούργοι drivers της forthnet (αρχοντες) αλλά και της crypto που κάνουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα...φαντάζομαι τους κατέβασες πρόσφατα...θα ησυχάσεις μόνο αν ξαναβάλεις τους παλιους drivers που είναι στο cd που πήρες μαζί με το crypto...παλιούς στο ιντερνετ δε βρήκα εγώ και πήρα router και ησύχασα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...