tomgeo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Γράφω λοιπόν ξανά το μύνημα αυτό.Έχω λοιπόν το modem- router sweex mo 251.Θέλω να του κάνω port forwarding για να δουλέψει στο utorrent και δεν μπορώ με τίποτα το σκασμένο.Το εικονίδιο στο utorrent δεν γίνεται ποτέ πράσινο και έτσι δεν μπορώ ποτέ να κάνω download.
tsakonas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Στο port forward εψαξες? Αυτο το ρουτερ που το βρηκες? Ισως ειναι αυτο, αλλιως ψαξε και τα υπολοιπα μοντελα http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Sweex/MO200UK/Utorrent.htm
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 επισης προσεχε με τα firewall.μπορει να εχεις κανει σωστα το port forward και να σε μπλοκαρει το firewall.και που την βρηκες αυτην την μαρκα ρουτερ.επισης στο tcp ip της καρτας δικτυου σου
ados Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 δεν ειναι αυτο ακριβως το μοντελο και δεν καταλαβαινω τπτ απ αυτα που λεει,καπoιoς μπορει να τα πει στα ελληνικα να μας βοηθησει? ειμαστε πολοι με τετοιο μοντελο router
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 σηκωε σε ειτε το manual για να το διαβασοθμε και να σου πουμε ειτε κανε kana print screen το μενου να το δουμε και να σου πουμε.
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 tsekareis enable.Ip thn ip του pc Που θα κανεις Port forward.καλο θα ειναι να την εχεις δωσει καρφωτα στο tcp ip της καρτας δικτυου για να μην αλλαζει αμα εχεις πολλα pc.tcp udp την πορτα που θες να ανοιξεις.name Οτι ονομα θες εσυ και game αν υπαρχει ηδη απλα γλιτωνεις να πεις ποιες θυρες θες αλλιως ειτε δεν βαζεις καθολου game ειτε θα εχει custom.
ados Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 μετα απο πολυ καιρο ειπα να ασχοληθω παλι πολυ ωραια μας τα ειπε ο φιλος ο poulinos απλα εγω δεν ειχα καταλαβει τιποτα δεν ξερω και πολλα,τελικα το εκανα και θα το πω με απλα λογια για να το κανει και οποιος αλλος το εχει και δεν μπορει, λοιπον: ανοιγουμε τον internet explorer (ή οποιον αλλον εχουμε) και επανω που γραφει διευθηνση παταμε το νουμερο που βρισκουμε απο τις λεπτομεριες συνδεσης δυκτιου -προεπιλεγμενη πυλη ipv4 enter και μπαινουμε στο ρουτερ μας βαζουμε ονομα κωδικο και πηγαινουμε advance/firewall/port forwarting εκει τσεκαρουμε το τετραγωνακι enable και διπλα στο select game βρισκουμε το BIT TORRENT ip address βαζουμε την ip του υπολογιστη μας(την βρησκουμε απο εναρξη παταμε cmd,ανοιγει το μαυρο παραθυρο και γραφουμε ipconfing και enter) αφου βαλουμε και την ip του υπολογιστη μας παταμε add και save all ρωταει για επανεκηνηση το ρουτερ,λεμε ναι και περιμενουμε μετα περνουμε το πρωτο νουμερο (6881) και το βαζουμε στο μtorrent/επιλογες/συνδεση/θυρα (απενεργοποιουμε την επιλογη τυχαιας θυρας) και οκ!!! ειμαστε οι πρωτοι μαγκες στο χωριο!!! αν θελετε βοηθεια πειτε μου ποιο κατω σας εχω το manual της συσκεης στα ελληνικα,κατεβαστε το κι ας το εχετε κι αυτο http://rapidshare/MO251_manual_ell.pdf
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 σωστο αυτο που εγραψες απλα επειδη αν εχεις πολλα pc υπαρχει περιπτωση το pc σου να παρει αλλη ip εκτος απο αυτην που βλεπεις τοτε θα υπαρχει θεμα.σπανιο μεν αλλα για αυτο ειπα οτι καλου κακου ειναι καλο να περναμε αυτα που βλεπουμε με το Ipconfig να τα περναμε καρφωτα στο tcp ip v4
athns Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Αν και έχει περάσει καιρός,θα ήθελα να ρωτήσω αν παίζει καλά το router με torrent γιατί εμένα με πετάει μερικές φορές και δεν ξανασυνδέεται παρά μόνο αν το βγάλεις απο την πρίζα για λίγα δευτερόλεπτα.Ισχύει αυτό και σε άλλους?
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 α.κανε port forward.β.δοκιμασε με αλλο firmware.γ.αν μπαινεις ασυρματα δοκιμασε με καλοδιο.δ.δοκιμασε με αλλο torrent client
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.