ebalasis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Ποια μάρκα dvd μου προτείνετε να αγοράσω για εγγραφή παιχνιδιών ps2?
panosfx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Αν έχεις Nero 7 και πάνω(νομίζω το 6 δεν καίει iso αρχεία) απλά κάνεις διπλό κλικ πάνω στο iso αρχείο,ανοίγει το Nero πατάς εγγραφή κι είσαι κομπλέ. Φαντάζομαι το παιχνίδι που έχεις είναι για ps2.... Επίσης κάνε ένα κόπο και διάβασε τους όρους του φόρουμ.... Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.
ebalasis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 σ' ευχαριστώ αλλά θα σου κάνω κ άλλη ερώτηση.. το magic iso dvd burner κάνει ή μόνο το nero??
panosfx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου αλλά από τον τίτλο του προγράμματος και μόνο φαντάζομαι πως ναι.Δοκιμασέ το κι αν δεν πετύχει δεν πέτυχε....
aladdin7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Βαλε Nero και δεν θα εχεις κανενα προβλημα! Δοκιμασμενο απειρες φορες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.