nlal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Καλημερα σε ολους. Πριν απο λιγο πληροφορηθηκα πως με το συγκεκριμενο SIEMENS CL110 μπορεις να συνδεσης, 2 pc. To πρωτο pc με το καλωδιο που καταληγη σε usb, και το δευτερο pc me to ethernet καλωδιο. Το καλωδιο που καταληγη σε usb εχει μεγιστο (τα 12MB)! Αληθευει? Γνωριζει κανεις, για να μπορουν να εχουν και τα 2 pc, ιντερνετ, εαν χρειαζετε να κανω καποιες ειδικες ρυθμισεις στο SIEMENS CL110? Μεχρι στιγμης παιζει το ενα pc, μεσω του ethernet καλωδιου. Τι κανω λοιπον, απλα συνδεω και το δευτερο pc με το καλωδιο που καταληγη σε usb και θα παιξει? Ευχαριστω.
remalis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Εγώ το είχα συνδεδεμένο στο desktop με καλώδιο δικτύου και με το που συνδεσα το usb στον φορητό μου με ubuntu αμέσως είχα internet. Δλδ δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποια ειδική ρυθμιση στο ρουτερ. Το μόνο που παίζει να χρειάζεται είναι να περάσεις drivers στο πισι που θα συνδεσεις με usb. Για την ταχύτητα ξέρω ότι usb 1.1-->12Mbps και usb2.0-->480Mbps τώρα δε ξέρω τι παίζει μ'αυτό
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 prepei να περασεις drivers απο το cd.στον ρουτερ δεν πειραζεις κατι.ναι 12 Mbps δυστυχως ασχετα με το οτι το Usb 2 παιζει μεχρι 480.οποτε πηγαινε παρε ενα 5 port switch για να μπει ethernet.χανεις ταχυτητα με usb ειναι αποδεδειγμενο.
firewalker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613402
parsifal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Για κάποιον που δε θέλει Gigabit LAN, τα 100άρια switch της D-Link όπως το 5πορτο που προτείνει ο firewalker είναι απίστευτα σκυλιά (και με τέτοια τιμή, σκέτο «χάρισμα»). Έχω δουλέψει επί αρκετούς μήνες σε γραφείο όπου χρησιμοποιούσαμε το αντίστοιχο 8πορτο. Το τί «ξύλο» είχε φάει το switch-άκι και παρ' όλ' αυτά συνέχιζε να παίζει, δε λέγεται!
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 δ λink μπορεις netgear μπορεις 3com που ειναι γνωστα σκυλια αλλα λιγο πιο ακριβα μπορεις.οπως σου ειπαν δεν υπαρχει λογος για 1000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.