Asskicker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα. Έχω το HP Pavilion 6397 με Vista Home (32bit). Έχω κατεβάσει τα αυθεντικά Vista Business (64bit). Φυσικά για να τα βάλω πρέπει να κάνω φορμάτ. Το έχει κάνει κανείς; Το συνηστά;
tritonas00 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Έχω κατεβάσει τα αυθεντικά Vista Business (64bit). Κακο παιδι..........
Asskicker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δεν υπάρχει καμία ειρωνεία σε αυτό που λέω. Η σχολή μου συνεργάζεται με το MSDA της Microsoft και μας παρέχει αυτή τη δυνατότητα.... Ας απαντήσει κάποιος την αρχική ερώτηση please.
DonFustikis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Πώς γίνεται να έχεις κατεβάσει τα αυθεντικά???? Τα 64μπιτ όπως έγραψα και σε άλλο ποστ δν είναι καλύτερα από τα 32! Έχουνε λάθη αρκετά και πολλές ασυμβατότητες! Βάλε τα Vista Business σε 32 αν θες...είναι σαφώς καλύτερα και πιο βαριά...
Bourdoulas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δεν έχει νόημα να βάλεις 64-bit και μάλιστα σε φορητό. Δεν θα κερδίσεις τίποτα και θα έχεις πρόβλημα με τους drivers. Τα 64-bit Windows δέχονται μόνο digitally signed drivers...
Asskicker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Πώς γίνεται να έχεις κατεβάσει τα αυθεντικά????Τα 64μπιτ όπως έγραψα και σε άλλο ποστ δν είναι καλύτερα από τα 32! Έχουνε λάθη αρκετά και πολλές ασυμβατότητες! Βάλε τα Vista Business σε 32 αν θες...είναι σαφώς καλύτερα και πιο βαριά... Δεν υπάρχει καμία ειρωνεία σε αυτό που λέω. Η σχολή μου συνεργάζεται με το MSDA της Microsoft και μας παρέχει αυτή τη δυνατότητα.... Ας απαντήσει κάποιος την αρχική ερώτηση please. Να κατεβάσω Business 32bit δλδ? Μου είπε γνωστός που δουλεύει τεχνικός σε μαγαζί εδώ, ότι με 64bit OS θα έχω αύξηση 30% της ταχύτητας του όλου συστήματος. Αυτός είχε βάλει 64bit (και έχει ακόμα 64bit Ultimate) χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με drivers. Αν έχει βάλει κανείς 64bit Vista (οποιαδήποτε έκδοση) ας ποστάρει plz. Το laptop μου έχει drivers για 64bit Vista για το 90% των συσκευών από τη "μαμά" HP. Για να μη δημιουργηθεί θέμα για το "κατέβασμα", σας ποστάρω ακριβώς το email που έχουν στείλει 4-5 χρόνια πριν στο mailbox της σχολής μου για να αρθεί κάθε υποψία και πειρατικό λογισμικό. TECHNOLOGICAL EDUCATIONAL INST ELMS for MSDNAA Software Center: This message has been generated automatically from your ELMS. Please do not reply to this message as you will not receive a response. Please click on the SUPPORT link in your MSDNAA Online Software System for support contact information on your campus. ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** Hello, Welcome! You have been registered in your university/college ELMS for MSDNAA online software system. Here you can download and access a wide range of Microsoft developer tools, servers, and platforms. There is no charge to download the software as long as you are an eligible user in the System. How Does it Work? Your university/college is licensed under the MSDN Academic Alliance Program which enables eligible students and faculty members to access software available under the Program. e-academy Inc., a partner of Microsoft, is providing ELMS for MSDNAA to you. Simply log into the System using your username and password included below and start browsing/ordering the software available to you.
androu Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δεν υπάρχει καμία ειρωνεία σε αυτό που λέω. Η σχολή μου συνεργάζεται με το MSDA της Microsoft και μας παρέχει αυτή τη δυνατότητα.... Ας απαντήσει κάποιος την αρχική ερώτηση please. Ισχύει αυτό που λέει και δεν είναι μόνο τα windows, έχει πολλά άλλα προγράμματα με δικό μας serial number!
Asskicker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος τώρα και να απαντήσει;
nurse Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Έχω 64bit δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. τρέχουν εξίσου και 32bit εφαρμογές. Για να εκμεταλλευτείς πλήρως τα 64bit θα πρέπει να έχεις και τις αντίστοιχες εκδώσεις προγραμμάτων (που σε πληροφορώ για το λίγο διάστημα που το ψάχνω είναι λίγα σε σχέση με τα 32bit). Επίσης θα πρέπει να κατεβάσεις και τους αντίστοιχους drivers των συσκευών σου, δηλαδή 64bit. Ένας καθοριστικός λόγος που θα πρέπει να σε οδηγήσει στην χρήση των 64bit Vista είναι η μνήμη σου. Προσωπικά έβαλα 64bit για να μπορώ να εκμεταλλευτώ και τα 4G μνήμης του μηχανήματός μου. Τα 32bit αναγνωρίζουν μόνο τα 3,2Gb μνήμης. Εάν τώρα έχει ένα τόσο δυνατό λάπτοπ, δεν βρίσκω το λόγο να μην βάλεις τα 64bit vista.... Όσον αφορά την αρχική σου ερώτηση το έκανε ένας φίλος απλά να μην σβήσεις το recovery partition του ΗΡ σου.
Asskicker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Εγώ έχω 2 GB ram και σκοπεύω να σβήσω το recovery partition. Τον HP-φάκελο με τους drivers και τα προγράμματα τον έχω σε DVD. α) Βάζω business 64bit; β) Σβήνω το recovery;
nurse Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Προσωπική άποψη: α) Οχι βάλε 32bit β) Όχι μέχρι να διαπιστώσεις την απόλυτη συμβατότητα. Αλώστε δεν πιάνει και πολύ. !!!!Εκτός εάν και το λειτουργικό είναι στα DVD της HP!!!! και γνωρίζεις πώς θα το επαναφέρεις εάν χρειαστεί.!!!!!!
Asskicker Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Προσωπική άποψη:α) Οχι βάλε 32bit β) Όχι μέχρι να διαπιστώσεις την απόλυτη συμβατότητα. Αλώστε δεν πιάνει και πολύ. !!!!Εκτός εάν και το λειτουργικό είναι στα DVD της HP!!!! και γνωρίζεις πώς θα το επαναφέρεις εάν χρειαστεί.!!!!!! Α ναι! Σωστά! Έτσι "χάνουμε" το λειτουργικό, αφού δεν υπάρχει στο c:\swsetup. Πάντως με αυτή τη βοήθεια της σχολής, έχω την άνεση να ξανακατεβάσω Vista Home αυθεντικά ακόμα και αν χαθεί το λειτουργικό
dkoum Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 και γω εχω windows vista 64 bit και λειτουργουν μια χαρα ,βεβαια ειναι λιγο δυσκολο να βρεις 64 bit εφαρμογες αλλα στις 32 bit εφαρμογες δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα αυτο που θα σου ελεγα ειναι να τα βαλεις, οπως ειπες εχεις drivers να τα δοκιμασεις και αν δεν εχεις προβληματα να τα κρατησεις και μετα να σβησεις το recovery partition
Asskicker Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Business με Ultimate έχουν διαφορά μεγάλη;
ripperakos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Έβαλα και εγώ τα Vista Business 64 bit στο σύστημα της υπογραφής...Όλα λειτουργούν καλά και γρήγορα, εκτός από τον VPN Client της Cisco και την Java στην 64 bit έκδοση του Internet Explorer..κσμια ιδέα πως θα λειτουργήσουν αυτά;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.