Προς το περιεχόμενο

Ισχύει ακόμη ότι το Nokia N95 διατίθεται από τη vodafone χωρίς voip?

kelsk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλεγα να αγοράσω μέσω επιδότησης (φίλου) από τη Vodafone το Nokia N95 (το απλό), αλλά πρόσφατα έμαθα για το ότι οι εταιρείες Vodafone και Orange έχουν παρέμβει στα menu των Nokia N95 αφαιρώντας από αυτά λειτουργίες που έχουν να κάνουν με voip κλήσεις. Αυτό διάβασα ότι έγινε εδώ και ενάμιση χρόνο, συνεπώς ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει ακόμα ή μήπως μετά από (τις αναμενόμενες, φαντάζομαι) καταγγελίες καταναλωτών έχει αρθεί κάτι τέτοιο? Δεν ξέρω βέβαια αν το αγοράσω και έπειτα αποταθώ επιτυχώς σε Nokia shop για το ξεκλείδωμα, αφού άκουσα ότι αν το παλέψει κανείς μόνος του, ακόμα και με επανεγκατάσταση του original firmware της Nokia δεν ξεκλειδώνεται με τίποτα το voip.

Επίσης, άσχετα με το παραπάνω θέμα, αν χρησιμοποιήσω τη συσκευή αυτή και βάλω το τσιπάκι άλλης εταιρείας θα δουλέψει ή θα είναι κλειδωμένο μόνο για vodafone δίκτυο? Νομίζω ότι το τελευταίο τουλάχιστον έχει καταργηθεί...Ή μήπως όχι? Αλλά και πάλι αυτό πες ότι διορθώνεται...Το θέμα με το voip όμως??? Γι'αυτό έχω δει κατά καιρούς αγγελίες που πουλάνε όσο-όσο Nokia N95 από επιδότηση???

Any idea κανείς???

Δημοσ.

Η vodafone έχει φάει καταγγελίες λόγω επειδή αλλάζουν firmwire και επίσης δεν πουλάνε πολλά κινητά και κάποια καταστήματα vodafone έχουν γκρεμιστεί καλά να παθουν.happy.gif

Για chip μην δοκιμάσεις να βάλεις απο άλλες εταιρίες.

Ρωτησε την nokia αυτοί ξέρουν.

To voip γιατί να αφαιρεθεί ?

Το voip τι είναι όμως ?

Δημοσ.

Τελος πάντων αλλά απο την vodafone μην το πάρεις με τίποτα.

Πάρτο κανονικό το nokia και ίσως ξεκλειδωθεί το voip.

Tα εικονιδια μενού της vodafone στο nokia n95 =puke8.gifpuke8.gif

396387924_99e49060c6.jpg?v=0

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Σε κάποιο όλλο forum μου είπαν ότι δεν ισχύει στην Ελλάδα αυτό. Θα το εξετάσω πάντως περεταίρω. Όποιος εν τω μεταξύ ξέρει κάτι ας μου πει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...