Προς το περιεχόμενο

Άμεση ενημέρωση για Gigabyte m912.....

vtsafantakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , θέλω να επιλέξω ανάμεσα σε μερικά pc . η αγορά είναι πρώτον για εμένα αλλά το pc αυτο το προορίζω για 3 pc. άρα μιλάμε για browsing για office κτλ.

Είμαι ανάμεσα σε Gigabyte M912, accer aspire one 150L , asus eeepc 100h.

Ποιο πολυ μ αρέσει το m912 γιατί ειναι τρελό gadget και για αυτά π τα θέλω είναι αρκετά.. Παιδιά αν μπορείτε ν τα συγκρίνεται τα pc και ειδικά αν τα έχει κάποιος ένα απο αυτά να μ πεί την άποψη του

ευχαριστω εκ των προτέρων.

Δημοσ.

κοιταξε δεν εχω πρόβλημα έως και 600 Ε, απλός θέλω να καταλάβω υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στο eeepc 1000 και το m912. αν εξερέσεις την μπαταρία και την touch screen..

Δημοσ.
κοιταξε δεν εχω πρόβλημα έως και 600 Ε, απλός θέλω να καταλάβω υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στο eeepc 1000 και το m912. αν εξερέσεις την μπαταρία και την touch screen..

http://www.laptopmag.com/review/laptops/asus-eee-pc-100h.aspx

απο το ιδιο.

απλα πραγματα ειναι-διαφορετικα προιοντα που απευθυνονται σε διαφορετικους αγοραστες.

εξαρταται απο εσενα τι σου αρεσει και τι αναγκες εχεις.

τελος.

Δημοσ.

σε ευχαριστω για τα σχολια π εκανεσ για το μ912, θέλω να το πάρω και ψάχνω άτομα να το έχουνε για μου πούνε πωσ είναι σαν μηχάνημα. Ρε φίλε εχεισ δουλεψει καθόλου το eeepc , πως σου φενεται σε συγκριση με το το m912. στα χρήματα δεν κολάω απλός βλέπω πως το 1000 έχει επανω 6 cell battery και κρατάει περίπου 7 ωρεσ ετσι μου ειπανε στο πλαισο. το μ912 ποση ωρα κραταει - με λειτουργια απλοσ να διαβαζεισ pdf.

το παω για 3 pc και θελω να ειναι ενα μικρό...

Δημοσ.

Η μπαταρία του eeePC 1000H ΔΕΝ κρατάει 7 ώρες (είνα θεωρητική τιμή αυτή) αλλά 4,5-5 πραγματικές ώρες αναλόγως την χρήση. Η μπαταρία του 912 είναι 4cell και δεν ξεπερνάει το 3ωρο αυτονομίας...

Δημοσ.
σε ευχαριστω για τα σχολια π εκανεσ για το μ912, θέλω να το πάρω και ψάχνω άτομα να το έχουνε για μου πούνε πωσ είναι σαν μηχάνημα. Ρε φίλε εχεισ δουλεψει καθόλου το eeepc , πως σου φενεται σε συγκριση με το το m912. στα χρήματα δεν κολάω απλός βλέπω πως το 1000 έχει επανω 6 cell battery και κρατάει περίπου 7 ωρεσ ετσι μου ειπανε στο πλαισο. το μ912 ποση ωρα κραταει - με λειτουργια απλοσ να διαβαζεισ pdf.

το παω για 3 pc και θελω να ειναι ενα μικρό...

Σήμερα παρέλαβα το Μ192Μ από Mobilx. Εχθές το πρωί έριξα την παραγγελία, και σήμερα στις 16.00 το παρέλαβα. Τρομεροί οι τύποι.

Στο προκείμενο...

Το 912Μ που πήρα έχει οθόνη 1024χ600 και είναι Back LED, ενώ το 912Χ έχει 1280χ768 αλλά είναι CCFL ή κάπως έτσι. Η δεύτερη πάσχει σε φωτεινότητα και καταναλώνει παραπάνω (περίπου μισή ώρα), από όσα διάβασα. Το 912V είναι το 912X αλλά με Vista (ακόμα περισσότερη κατανάλωση). Το 912Μ είναι λίγο πιο φθηνό.

Ως μηχανήματα, είναι παραπλήσια, όπως μαρτυρούν και οι όμοιες προδιαγραφές.

Θα έλεγα ότι το Μ912Μ συγκεντώνει περισσότερα μειονεκτήματα παρά πλεονεκτήματα σε σχέση με το 1000Η:

1) 3 ώρες μπαταρία έναντι 4,5-5 με wi-fi on. Χωρίς wifi βάλε κανένα μισάωρο παραπάνω.

2) Πληκτρολόγιο, που είναι το ΙΔΙΟ με του eeepc700

3) Ζεστένεται λίγο παραπάνω (όχι τραγικά πράγματα)

4) Ενώ είναι ελαφρύτερο κατα 100-150γρ περίπου μου δίνει την εντύπωση πιο βαριάς συσκευής, με αποτέλεσμα στην πράξη να δουλεύεις ακουμπόντας το κάπου (πχ πόδι) παρά στο ένα χέρι.

Πάντως το touchscreen δουλεύει άψογα. Ωραίο gadget, αλλά κατα την άποψη μου αξίζει μόνο σε "tablet mode" και όχι "laptop mode" όπου βρίσκω πιο βολικό το touchpad.

Συνεπώς, μάλον εξαρτάται απο τη χρήση που το θέλεις. Αν ο ρόλος του είναι για reader, browsing θα έλεγα το gigabyte. Αν όμως είναι για πιο πολυπλοκα προγράμματα και περισσότερη δουλεία, τότε θα σου πρότεινα το 1000Η. Και άν σε ενδιαφέρει η φορητότητα τότε στο 901. Επίσης το Acer έχει πολύ καλές κριτικές αλλά την χειρότερη μπαταρία (2 ώρες max, έλεος).

Αν θέλεις να μάθεις κάτι πιο συγκεκριμένο πες μου. Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

φιλε ευχαριστω, και με ελυσες ολεσ τις αποριες.. θα πας να αγορασω το gigabyte m912m... θελω να το εχω και σαν pda τι bluetooth gps μ προτείνεις. με το bluetooth ποση ωρα κραταει.

-----Προστέθηκε 9/10/2008 στις 02 : 29 : 31-----

φιλε ευχαριστω, και με ελυσες ολεσ τις αποριες.. θα παω να αγορασω το gigabyte m912m... θελω να το εχω και σαν pda τι bluetooth gps μ προτείνεις. με το bluetooth ποση ωρα κραταει.

-----Προστέθηκε 9/10/2008 στις 12 : 28 : 48-----

Σήμερα παρέλαβα το Μ192Μ από Mobilx. Εχθές το πρωί έριξα την παραγγελία, και σήμερα στις 16.00 το παρέλαβα. Τρομεροί οι τύποι.

Στο προκείμενο...

Το 912Μ που πήρα έχει οθόνη 1024χ600 και είναι Back LED, ενώ το 912Χ έχει 1280χ768 αλλά είναι CCFL ή κάπως έτσι. Η δεύτερη πάσχει σε φωτεινότητα και καταναλώνει παραπάνω (περίπου μισή ώρα), από όσα διάβασα. Το 912V είναι το 912X αλλά με Vista (ακόμα περισσότερη κατανάλωση). Το 912Μ είναι λίγο πιο φθηνό.

Ως μηχανήματα, είναι παραπλήσια, όπως μαρτυρούν και οι όμοιες προδιαγραφές.

Θα έλεγα ότι το Μ912Μ συγκεντώνει περισσότερα μειονεκτήματα παρά πλεονεκτήματα σε σχέση με το 1000Η:

1) 3 ώρες μπαταρία έναντι 4,5-5 με wi-fi on. Χωρίς wifi βάλε κανένα μισάωρο παραπάνω.

2) Πληκτρολόγιο, που είναι το ΙΔΙΟ με του eeepc700

3) Ζεστένεται λίγο παραπάνω (όχι τραγικά πράγματα)

4) Ενώ είναι ελαφρύτερο κατα 100-150γρ περίπου μου δίνει την εντύπωση πιο βαριάς συσκευής, με αποτέλεσμα στην πράξη να δουλεύεις ακουμπόντας το κάπου (πχ πόδι) παρά στο ένα χέρι.

Πάντως το touchscreen δουλεύει άψογα. Ωραίο gadget, αλλά κατα την άποψη μου αξίζει μόνο σε "tablet mode" και όχι "laptop mode" όπου βρίσκω πιο βολικό το touchpad.

Συνεπώς, μάλον εξαρτάται απο τη χρήση που το θέλεις. Αν ο ρόλος του είναι για reader, browsing θα έλεγα το gigabyte. Αν όμως είναι για πιο πολυπλοκα προγράμματα και περισσότερη δουλεία, τότε θα σου πρότεινα το 1000Η. Και άν σε ενδιαφέρει η φορητότητα τότε στο 901. Επίσης το Acer έχει πολύ καλές κριτικές αλλά την χειρότερη μπαταρία (2 ώρες max, έλεος).

Αν θέλεις να μάθεις κάτι πιο συγκεκριμένο πες μου. Ελπίζω να βοήθησα.

φιλε ευχαριστω, και με ελυσες ολεσ τις αποριες.. θα παω να αγορασω το gigabyte m912m... θελω να το εχω και σαν pda τι bluetooth gps μ προτείνεις. με το bluetooth ποση ωρα κραταει.?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...