lakosta Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Γεια σε ολους σας Εχω ενα λαπτοπ εδω και 2 χρονια και ποτε δεν ειχα προβλημα με κανενα παιχνιδι(κατα προτημιση action games) που επαιζα.Εχω παιξει προ τριμηνου και το call of duty 4 και δεν ειχα κανενα προβλημα.Πηγα τις προαλλες να παιξω και το Turok(μεγαλο παιχνιδι) και επειδη ψιλοκολουσε μου την εδωσε και το απεγκαταστησα...Απο τοτε οποιο παιχνιδι και να παω να παιξω(μικροτερο απο το Turok σε απαιτησεις) σερνεται αφανταστα απο πολυ εως και λιγο.Εχω 1,67G επεξεργαστη 2G ram Gforce7600 στα 256Μ.Ναι μεν λιγα σε σχεση με το τι βγαινει σημερα αλλα οτι παιχνιδι πηγαινα να παιξω και σερνοταν τις ειχα τις δυνατοτητες του.Εχει κανεις καμια ιδεα το τι μπορει να πηραχτικε και να συμβαινει αυτο? Σορρυ αν δεν το ανοιξα σε σωστο section το θεμα αλλα λεω μπας και ειχε κανεις το ιδιο προβλημα με μενα οταν παιζει παιχνιδια. Thanks
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Απεγκατάσταση στους drivers (κατά προτίμηση σε συνδυασμό με το driver cleaner) και εγκατάσταση των τελευταίων για την κάρτα γραφικών σου. Επίσης μια καλή ανασυγκρότηση (κατά προτίμηση με κάποιο ειδικό πρόγραμμα σαν το 0&O Defrag). Τα παιχνίδια στα οποία σέρνεται είναι τα ίδια με τα οποία πριν δεν αντιμετώπιζες κανένα πρόβλημα; Και με τις ίδιες ρυθμίσεις;
lakosta Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Απεγκατάσταση στους drivers (κατά προτίμηση σε συνδυασμό με το driver cleaner) και εγκατάσταση των τελευταίων για την κάρτα γραφικών σου.Επίσης μια καλή ανασυγκρότηση (κατά προτίμηση με κάποιο ειδικό πρόγραμμα σαν το 0&O Defrag). Τα παιχνίδια στα οποία σέρνεται είναι τα ίδια με τα οποία πριν δεν αντιμετώπιζες κανένα πρόβλημα; Και με τις ίδιες ρυθμίσεις; Ανασυγκροτηση σκληρου εκανα αλλα με το προγραμμα των windows.Τωρα για τους drivers υπαρχει καποιο section(ή οδηγος) που θα μπορουσε να με βοηθησει για το πως ακριβως θα γινει χωρις να δημιουργηθει προβλημα? Τα παιχνιδια που σερνονται δεν τα εχω ξαναπαιξει αλλα οταν στις ελαχιστες απαιτησεις που ζηταει το παιχνιδι εγω τα καλυπτω με τις δυνατοτητες του υπολογιστη μου δεν ειναι προβλημα?Οσο για ρυθμισεις δεν εχω αλλαξει ποτε τιποτα οποτε παραμενουν ως εχουν(υποθετω)...
mix84 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 το καλύτερο όπως είπε και ο προηγούμενος φίλος, είναι να απεγκαταστήσεις τους drivers και να κατεβάσεις τους καινούργιους. μπορείς να τους βγάλεις εύκολα απο control panel->add or remove programs. πάντως αν έχεις τις ελάχιστες απαιτήσεις για ένα παιχνίδι συνήθως δεν παίζει και πολύ καλά......
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Τα παιχνιδια που σερνονται δεν τα εχω ξαναπαιξει αλλα οταν στις ελαχιστες απαιτησεις που ζηταει το παιχνιδι εγω τα καλυπτω με τις δυνατοτητες του υπολογιστη μου δεν ειναι προβλημα? Τα minimum requirements του Doom 3 π.χ. είναι Ρ4 στα 1.5GHz, 384MB και GeForce 3 κάρτα γραφικών... Έχεις δοκιμάσει ποτέ να το παίξεις με ένα τέτοιο σύστημα; (μην το δοκιμάσεις...) Άλλο πράγμα να μπορώ να εγκαταστήσω ένα παιχνίδι στο σύστημά μου, και άλλο να είναι playable...
activex Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 βασικα αλλο να ξεκηναει ενα παιχνιδι (ελαχιστες απαιτησεις για να αρχησει) και αλλο να παιζει καλα! πρεπει να μας πεις κατι συγκεκριμενο. βαλε ενα παιχνιδι που πηστευεις πως εχει προβλημα. πες μας εκριβος τα settings και τις αναλυσεις που χρησιμοποιησες καθος και τα frame Που πιανεις για να συγκρινουμε. εγω πιστευω οτι ξεγελιεσε απο τις ελαχιστες απετυσεις. ουσιαστικα δεν εχει προβλημα απλα αργο Pc σε σχεσει με τα πραγματικα πρωτινομενα του εκαστοτε παιχνιδιου...
lakosta Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 το καλύτερο όπως είπε και ο προηγούμενος φίλος, είναι να απεγκαταστήσεις τους drivers και να κατεβάσεις τους καινούργιους.μπορείς να τους βγάλεις εύκολα απο control panel->add or remove programs. πάντως αν έχεις τις ελάχιστες απαιτήσεις για ένα παιχνίδι συνήθως δεν παίζει και πολύ καλά...... Για να βαλω καινουριους drιvers θα πρεπει πρωτα να κανω unistal τους παλιους?Γιατι πηγα να τους τρεξω χωρις να βγαλω τους παλιους αλλα μου εβγαλε μηνυμα λαθους
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Εννοείται οτι πρέπει να βγάλεις τους παλιούς και μάλιστα το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσεις κι ένα πρόγραμμα σαν το driver cleaner ώστε να καθαρίσεις τελείως.
lakosta Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Εβγαλα τους παλιους που ειχα(Εκδοση 86.02 ) και μετα την επανεκκινηση ηταν λες και ειχα safe mode.Παω να βαλω κατι καινουριους που βρηκα στη σελιδα της Nvidia(178.13_geforce_winxp_32bit_english_whql) αλλα παλι μετα το extract μου εβαζε το ιδιο μηνυμα σφαλματος που παρεθεσα πιο πανω.Πηγα διαχειριση συσκευων και απο το προσαρμογεις οθονης ξαναεβελα τους παλιους (με ενημερωση προγραμματος).Εχω μπερδευτει και δεν ξερω τι να κανω...Γιατι μου βγαζει το σφαλμα?Τι πρεπει αλλο να κανω? Υ.Γ Σορρυ αν ειμαι οφτοπικ -----Προστέθηκε 8/10/2008 στις 11 : 14 : 26----- Ενtαξει τελικα εβαλα καινουριους drivers(179.13)...Τα καταφερα επιτελους!Θα τρεξω αυριο κανενα παιχνιδι(ιδιο με αυτα που μου κολουσαν) και θα σας πω αν φταιν οντως οι drivers ή ειναι κατι αλλο Thanks anyway
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.