Προς το περιεχόμενο

Αξίζει να παρω καινούριο PC ?

kalejaios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας , θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αξίζει να παρω καινούριο PC ή να περιμένω μέχρι τα χριστούγεννα ? (αν έχετε μάθει ότι βγαίνει τίποτα καινούριο)

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι, αν σκοπεύεις να δώσεις κάνα 1300αρι χωρίς οθόνη τότε αξίζει να περιμένεις αλλιώς όχι...

Δημοσ.

το PC το θέλω μονο για gaming . Δεν το χρησημοποιω για τιποτε αλλο . Λεφτά μπορώ μέχρι περίπου 900-1Κ ευρώ(μονο κουτι) να δώσω και θέλω να πάρω ένα PC να αντέξει 3 χρόνια (τώρα πάω πρώτη , μέχρι να τελειώσω να το έχω) γι αυτό δεν θέλω να πάρω κανα πολυ μέτριο

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι δεν αξίζει να περιμένεις τότε, η καινούρια γενιά της Intel θα έχει κάπως τσιμπημένες τιμές...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ

-----Προστέθηκε 8/10/2008 στις 03 : 27 : 29-----

Λοιπόν το PC που σκέφτομαι είναι το εξής και περιμένω απόψεις:

Κουτί:THERMALTAKE VC2000BNS MAMBO BLACK

Επεξεργαστής:INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOX

Σύστημα ψύξης επεξεργαστή:AKASA AK-965 INTEL COOLER

Μνήμη:KINGSTON KHX8500D2/1G HYPERX DDR2 1GB PC8500 1066MHZ επί 2

Μητρική:ASUS P5K/EPU

Κάρτα γραφικών:ASUS EN9800GT HYBRIDPOWER/HTDI 512MB PCI-E RETAIL

Σκληρός δίσκος:SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ST3500320AS 500GB SATA2

Σκληρός δίσκος:SEAGATE BARRACUDA 7200.10 ST380815AS 80GB SATA2

DVD ROM:SONY OPTIARC DVD DDU-1675S/BL SATA BLACK BULK

DVD RW:LG GH20NS10 SUPER MULTI DVD REWRITER BLACK BULK

Τροφοδοτικό:THERMALTAKE W0143 PUREPOWER RX 550W CABLE MANAGEMENT

Αυτό μου βγαίνει περίπου 650 ευρώ αλλα μπορώ να ξοδέψω μέχρι και 1κ περίπου (χωρίς οθόνη)

Δημοσ.

αν και δεν ειμαι οπαδος των 4Χ απο τα χρηματα που δινει συνολικα για το κουτι και τη διαρκεια που θελει να εχει ας δωσει τα 85 παραπανω για τον q

Δημοσ.

Το αν αξίζει να πάρεις τώρα pc εξαρτάται από τις ανάγκες σου. Όποτε και να πάρεις σε ένα εξάμηνο θα έχεις χάσει τα μισά σου λεφτά. Συνεπώς, αν το χρειάζεσαι άμεσα, πηγαίνεις και παίρνεις.

Αν δεν το χρειάζεσαι άμεσα απλά περιμένεις. Μην μπαίνεις σε ψευτοδιλήμματα.

Δημοσ.

αντι να παρεις 1 pc με 1.000 ε, σημερα...

κοψε κατι, δωσε 500 ε

(πχ ο δισκος των 80 γιγα και το dvd-rom δεν καταλαβαινω τι χρησιμοτητα έχουν, εκτος αν ξοδευεις λεφτα καμιάς εταιρείας ετσι, για να λιγοστεψει το φορολογηταίο εισοδημα :-D ..)

δανειζεις τα αλλα 500 στον φαδερ... με 5%,

σου τα επιστρεφει σε 1,5-2 χρόνια και με 500+κάτι, κανεις μια αναβαθμισούλα - κρατάς το case, psu

(πουλας και τα μεταχειρισμένα μέρη).

το σιγουρο ειναι οτι στο τελος της 3ετιας, το 2ο συστημα θα ειναι ισχυρότερο απο αυτο που παιρνεις σήμερα με τα χίλια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αξιζει να περιμενεις. Οι νεοι core i7 θα ειναι 55% ταχυτεροι στα games απο τους σημερινους quad http://indosourcecode.blogspot.com/2008/10/intel-core-i7-to-be-up-to-52-faster.html

Σιγουρα θα δωσεις παραπανω λεφτα για τους core i7,γιατι πρεπει να υπολογισεις και τις ddr3 μνημες και τις ακριβες motherboard. Ομως θα δεις και διαφορα στις επιδοσεις

Υπολογιζε 250-260 ευρο για τον επεξεργαστη(δεν ειναι δα και τοσο ακριβος).

• Super Moderators
Δημοσ.
Αξιζει να περιμενεις. Οι νεοι core i7 θα ειναι 55% ταχυτεροι στα games απο τους σημερινους quad http://indosourcecode.blogspot.com/2008/10/intel-core-i7-to-be-up-to-52-faster.html

sorry αλλά αυτό είναι μπούρδες της Intel...κλασικό marketing

όποιος θα έχει Core i7 αποκλείεται να παίζει games σε ανάλυση κάτω από 1680χ1050, άντε έστω 1280χ1024 με φίλτρα...

άρα όπως ξέρουμε ο επεξεργαστής δεν παίζει ρόλο στα fps σε αυτές τις περιπτώσεις, μόνο η κάρτα γραφικών...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...