Προς το περιεχόμενο

Κι άλλες απορίες για joomla

galil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω βρει αρκετά έτοιμα templates για joomla αλλά σε κανένα δεν έχω επιλογή να κάνω edit.

Επομένως για να αλλάξεις ακόμα και το όνομα πρέπει να το κάνεις με css ή γενικά αλλάζοντας κώδικα;

Επίσης:

-Πώς γίνεται με joomla να βάλεις μια εισαγωγική σελίδα που να πατάς "Enter" και να μπαίνεις στο κυρίως site;

-Πως γίνεται να βάλεις τις σημαίες οι οποίες αλλάζουν τη γλώσσα του site (από ελληνικά σε αγγλικά κλπ).

Δημοσ.

Συνήθως το όνομα και μερικά άλλα (όπως το "copyright" κτλ) μπορείς να τα αλλάξεις επεξεργάζοντας από το template manager το html του template που θέλεις. Κάποια καλοφτιαγμένα template τα έχουν πολύ οργανωμένα και βγάζεις εύκολα άκρη αλλά σε κάποια άλλα πρέπει να κάνεις αρκετές δοκιμές. Εννοείται ότι αν πρόκειται για εικόνα απλά αλλάζοντας την εικόνα (πχ logo) είσαι εντάξει.

Για να βάλεις εισαγωγική σελίδα ένας τρόπος είναι να εγκαταστήσεις το joomla όχι στο public φάκελο αλλά σε υποφάκελο και να κάνεις μία σελίδα (πχ index.html) που θα ανοίγει όταν κάποιος επισκέπτεται την σελίδα με link για την σελίδα index.php του joomla

Για την αλλαγή γλώσσας δεν ξέρω. Δεν χρειάστηκε ποτέ. Έψαξες για κάποιο mambot ή component;

Δημοσ.

Για την γλώσσα το joomfish είναι πολύ καλό. Για την ακρίβεια μπορεί να διαβάζει άμα θες την γλώσσα του browser και να εμφανίζει πρώτα αυτήν.

Για την εισαγωγική σελίδα δεν χρειάζεται να βάλεις το joomla σε κάποιον φάκελο. Αν υπάρχει κάποιο index.html στο root πρώτα θα διαβάσει αυτό και μετά το index.php.

Δημοσ.

αν εγκαταστήσεις joomla σε κάποιο φάκελο, δεν είναι απαραίτητο να βάλεις εισαγωγική σελίδα σε κάποιο index.htm.

μπορείς να κάνεις ένα index.php και να γράψεις σε αυτό:

<?php

header("Location: http://www.sitesou.gr/folderJoomla/");

?>

και να μην έχεις Index.htm για να διαβαστεί το Index.php.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...