sculper Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 υπάρχει ο κάτωθι εξοπλισμός 1) linksys wag 200 2) thomson 585v7 3) bautec tw263r4 είναι δύο φίλοι και μένουν σε 2 διαμερίσματα με 2 επίπεδα το κάθε ένα (σαν 4 όροφοι) έχουν αυτό τον εξοπλισμό και θέλουν να πληρώνουν μία συνδρομή.....μπορεί να βρεθεί λύση χωρίς να πάρουν κάτι εξτρά....ή έστω μία οικονομική λύση..... απ' ότι μου είπαν σε άλλο φόρουμ μόνο το 2 υποστηρίζει WDS και μονο με WEP encryption καμιά ιδέα???????????????????????????
tsakonas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Οπως σου ειπαν, ασυρματα με το thompson με WEP μονο. Η αλλη λυση ειναι ενσυρματα.
jamespr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Η καλύτερη λύση σύμφωνα και με τη δομημένη καλωδίωση είναι να συνδέσεις τα router μεταξυ τους ενσύρματα και όλα θα δουλεύουν ρολόι
sculper Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 για εξήγησέ μου το πως??? τα άλλα δύο θα συνδεθούν στα ethernet ports τοθ πρώτου??? και το καλώδιο που θα μπαίνει στα άλλα δύο??? με τί ρυθμίσεις??? αν έχεις την καλοσύνη εξήγησέ το. Η καλύτερη λύση σύμφωνα και με τη δομημένη καλωδίωση είναι να συνδέσεις τα router μεταξυ τους ενσύρματα και όλα θα δουλεύουν ρολόι
tsakonas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Αφου ειναι δυο τα διαμερισματα θες 2 ρουτερ. Βαλε το Linksys στο ιντερνετ και το thompson me ethernet sto LAN port tou Linksys. Επισης DHCP off στο thompson. Στην ουσια θα δουλευει σαν ρουτερ. Τα pc του πρωτου οροφου συνδεονται στο ενα ρουτερ και τα υπολοιπα στο αλλο.
sculper Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 δεν ξέρω αν έχει την ίδια δυνατότητα με το thomson...πάντως υπάρχει και ένα philips CGA5722N/TE εσείς ξέρετε καλύτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.