Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση πισί με τηλεόραση LCD

karatekas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους για άλλη μια φορά!

Μόλις χ8ες έγινα κάτοχος μιας LG6000 scarlet (42" fullhd 100hz 2p klp klp)

Το πρώτο πράγμα που έκανα βέβαια ήταν να την συνδέσω με το πισι μέσο ενώς καλωδίου hdmi to dvi που είχα ίδι (εχει διαφορά το hdmi to dvi από το dvi to hdmi?)

Το πισί αναγνώρισε την τηλεόραση και άρχισε κανονικά η εκίνηση κ μπήκε κανονικά στα γουινντοους.Το πρόβλημα που συναντώ είναι το οτί ενώ έχω ρυθμίσει την ανάλυση κανονικά το desktop φαίνεται κάπως περίεργο, πχ ο κέρσορας άμα τον αφήσω πάνω απο ένα hotlink θα τρεμοπαίζει κ μετά τηα σταθεροποιηθεί, όταν κάνω σκρολ με το ποντίκι είναι σαν να τρεμοπαίζει όλη η οθόνη.....

Η κάρτα γραφικών που έχω είναι η 8800GT,οι drivers είναι ρυθμισμένοι στο να μην πειράζουν τπτ κ όλα να ελένγχονται από την τιβί βέβαια κ να το αλλάξω αυτό ότι κ αλλαγή να κάνω διαφορά δεν ειπάρχει....

Αυτό που θέλω να σημηώσω είναι το ότι στην αρ΄χη η εικόνα δεν φενόταν ολόκληρη κοβόταν κάποια μέρη απο δεξιά αριστερά και κάτω...Κ αλλάζοντας την επιλογή από την τηλεόραση να ειναι 16:9 σε SCAN ή εικόνα ήταν ολόκληρη.(αυτό γίνεται να φανταστώ επιδή οι οθόνες/κάρτες γραφικών είναι σε 16:10?μπορώ να το αλλάξω αυτό στους drivers?)Επίσης να τονίσω ότι στα γκειμσ όλα είναι μια χαρά μόνο το ghosting που όμως είναι λογικό!

Με το τρεμόπαιγμα που κάνει σε φορούμς και στο ντέσκτοπ τι μπορώ να κάνω?

Ευχαριστώ για την βοήθεια κ συγνώμη αν σας κούρασε το μακροσκελές ποστ :/....

Επίσης το μόνο refresh rate που μπορώ να επιλέξω μέσω rivers είναι το 60 και κάτω, είναι λογικό αυτό εφόσον η τηλεόραση υποστηρίζει 100HZ ή είναι άσχετα αυτά που λέω?

Δημοσ.

Ναι!Κάτι που βρήκα τώρα μέσω του νβιντια πάνελ μπορώ να επιλέξω το σήμα που στέλνει στην HDTV όπως λέει.. έχει επιλογές

480π 576π 720π 1080ι και 1080π, μέχρι τα 720π τρεμόπαιγμα δεν ειπάρχει απο κεί κ πέρα έχει και στο 1080ι κ στο 1080π,λέτε νάναι μάπα το καλώδιο ? ή η κάρτα? γιατί η τιβί είμαι σίγουρος ότι μπορέι να αποδώσει 1080π, μάλλον προσ το καλώδιο κλίνω, έχετε καμία ιδέα τι μπορώ να αγοράσω?

Θα δοκιμάσω να συνδέσω το πισι με την τιβι με Dsub μιας κ η τιβι δεν έχει dvi :>,μπορέι να απο΄δωσει το παραπάνω καλώδιο τέτοια ανάλυση ? δεν νομίζω Ε??

Έκανα τελικά την σύνδεση σήμερα το πρωί και το ενοχλιτικό juddering(ο όρος για το τρεμόπαιγμα είναι αυτό νομίζω) εξαφανίστηκε στις μεγάλες αναλύσεις αλλά μαζί με αυτό έφυγαν και πολλές επιλογές μέσω της τιβι για την ρύθμιση της εικόνας,. μόνο το brightness μπορώ να ρυθμίσω και μέσω των drivers της κάρτας δεν μπορώ να αλλάξω κάτι....

Ξέρει κανείς πως μπορώ να τα συνδέσω ψηφιακά χωρρίς κανένα πρόβλημα?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια κ εγω εχω μια philips 20 lcd (4:3) kai οταν την συνδέω μεσω dvi-a μου βγαζει μονο αναλυση 640χ480 και κοβει ολο το desktop tου pc. Η καρτα που εχω ειναι μια απλη intel chipset(Maximum Graphics Memory: 358 MB) .υπαρχει καποιος τροπος να φτιαξω την αναλυση στην tv η φταει η καρτα? ή η tv?

thanx

• Moderators
Δημοσ.

Αν ειναι απο τις ''παλιες'' LCD ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, (οπως του θειου μου, κι αυτος 20ρα εχει 4:3), τοτε εισαι καταδικασμενος σε 640x480.

Δημοσ.

μα νομιζω οτι οι περισσοτερες 20αρες με 4:3 εχουν μεγιστη αναλυση 640χ480 οποτε δεν μπορεις να κανεις και τιποτα

τετοια αναλυση δεν εχει και η δικια σου η philips?

Δημοσ.

Εγώ σύνδεσα την 26" Samsung μου με το PC και την ώρα που πήγε να μπει στα Windows έκλεινε η τηλεόραση και δεν άνοιγε, αν δεν αποσυνδεόταν το DVI πρώτα. Η ανάλυση ήταν στο 1680 Χ 1050 ρυθμισμένη από το PC.

Η ανάλυση φταίει ή κάτι άλλο?

Δημοσ.

'Εχω την ίδια ακριβώς τηλεόραση και έχω το εξής πρόβλημα, προσπαθώ να συνδέσω το λαπτοπ με την tv με VGA, δυστυχώς δεν έχει HDMI το λαπτοπ, και δεν μπορώ με τίποτα να βγάλω εικόνα στην τηλεόραση. Μου βγάζει ένα μήνυμα invalid format(στην tv). Έχω δοκιμάσει όλες σχεδόν τις ρυθμίσεις και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Καμιά ιδέα κανείς;;

Δημοσ.
'Εχω την ίδια ακριβώς τηλεόραση και έχω το εξής πρόβλημα, προσπαθώ να συνδέσω το λαπτοπ με την tv με VGA, δυστυχώς δεν έχει HDMI το λαπτοπ, και δεν μπορώ με τίποτα να βγάλω εικόνα στην τηλεόραση. Μου βγάζει ένα μήνυμα invalid format(στην tv). Έχω δοκιμάσει όλες σχεδόν τις ρυθμίσεις και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Καμιά ιδέα κανείς;;

καλησπερα

ρε παιδια γιατι παρουσιαζονται αυτα τα προβληματα ?

ειναι θεμα pc ? πρεπει το pc να εχει καποιες προδιαγραφες για να συνδεθει με την tv ?

πρεπει να τα συνδεσουμε με ειδικο καλωδιο ? πρεπει να πρσθεσουμε κατι στο pc για να γινουν ολα σωστα ? ενδιαφερομαι και εγω για μια 26αρα samsung επιτοιχια και θελω να την συνδεσω με το pc αλλα αν ειναι να μη δουλευει το ενα, να μη δουλευει το αλλο..........

ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...