fiwi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας, Θα ήθελα την βοήθεια σας. Εχω πάρει με το ConnX δώρο ένα HP C4340 Photosmart all in one. Δεν μπορώ να ρυθμίσω με τίποτα το FAX ενώ μου βγάζει ότι είναι συνδεμένο σωστά βγάζει μήνυμα ότι το καλώδιο δεν είναι το σωστό και να χρησιμοποιήσω αυτό που ήταν μαζί με τον εκτυπωτή. Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι πιο ήταν μαζί με τον εκτυπωτή άλλα έχω δοκιμάσει όλα όσα έχω και δεν λειτουργεί με κανένα. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
kondoras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Το πρώτο που σκέφτομαι (μια που πλέον έχεις ADSL) είναι μήπως το συνδέεις στην γραμμή χωρίς φίλτρο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συνδέσεις το καλώδιο που πηγαίνει στο τηλέφωνό σου, πάνω στο fax (εκεί που λέει line) και στην άλλη υποδοχή του fax (αυτή που λέει phone ή έχει σήμα ένα ακουστικό) το τηλέφωνό σου. Τα καλώδια που θα χρειαστείς είναι δύο απλά τηλεφωνικά καλώδια (προφανώς τα έχεις - το ένα είναι του τηλεφώνου και μέσα στο C4340 περιλαμβάνοταν ένα ακόμη). Αν έχεις ακόμη απορίες, εδώ είμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.