Προς το περιεχόμενο

Angry!

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενω και τα δυο λαπτοπ περνανε το "τεστ"

http://www.systemrequirementslab.com/bonus/t/analysis2.tmpl?PHPSESSID=09a6774f8522e387db27eb986688e989

Και τα δυο κλεινουν μαλλον λογο υπερθερμανσης ... Ποτε δεν εχουν καθαριστει ισως να φταιει και αυτο , επισης ενω εχω παρει βαση με ανεμυστιρακη απο κατω , δεν κανει σχεδον απολυτως τιποτα ! :mad: απλως καθυστερη το restart ... Το ενα ειναι macbook pro κ παιζω μεσω bootcamp και το αλλο ειναι amilo a1667g ... Πειτε τη κανω για να μην κλεινουν κ τι μπορω να τους αλλαξω (π.χ ψυκτρα) . Σκοπευα να παρω το παιχνιδι αλλα αν δεν παιζει δεν προκειται να τρεχω στα νετ καφε ... Οτι αλλαγη γινεται πειτε τη ... Οπως και αν γινεται να αλλαξω τον σκληρο γιατι στο mac δεν φτανει για το παιχνιδι ... HELP FAST !

THANKS ! :-)

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις ψήκτρα.

Απλά θέλει καθάρισμα καθώς ενδέχεται να έχουν βουλώσει οι εξαγωγές του αέρα.

Επίσης καλό είναι να προσθέσεις και θερμοαγώγιμη πάστα στον επεξεργαστή.

Δημοσ.

Λες εεε? Αλλα μια αλλαγη ψυκτρας θα εκανε μεγαλη διαφορα ? Αν επαιρνα μια καλη ?

Δημοσ.

δεν θα προτεινα να ανοιξει τα μηχανηματα αν δεν κατεχει το αθλημα, πόσο μάλλον αν ειναι στην εγγύηση. Ας φυσηξει τη σκονη για αρχή και έχει ο θεός....Τώρα για αλλαγή ψύκτρας λίγο χλωμό μου φαίνεται για φορητό...

Δημοσ.

Θα το παω για πληρες καθαρισμο το μακ :-D . Ελπιζω να παιζει περδικη γιατι θα το σπασω !!! Δεν ξερω αν γινεται να αλλαξεις ψυκτρα σε καποια ποιο καλη θα το κανω , για να λυθει μια και καλη το προβλημα ...

Δημοσ.

Λοιπον , αφου εχω κανει τα παντα κ το pc δεν ζεστενεται πια , ανοιγω ενα παιχνιδι χωρις μεγαλες απαιτησεις και μολις μπαινω μεσα βαζω account τονα το αλλο , κανει restart το pc και αντι να με πεταξει στο windows που ημουνα με ξαναβγαζει στα mac , κανεις ξερει τη φταει ? Γενικως εκανε restart στα boot camp , αλλα σε καποια παιχνιδια οσο ζεστος κ να ηταν δεν εκλεινε με τιποτα οπως Call of Duty 4 ενω τωρα που δεν ζεστενεται και βαζω παιχνιδι με μουφα απαιτησεις γιατι restart?

Δημοσ.
Θα το παω για πληρες καθαρισμο το μακ :-D . Ελπιζω να παιζει περδικη γιατι θα το σπασω !!! Δεν ξερω αν γινεται να αλλαξεις ψυκτρα σε καποια ποιο καλη θα το κανω , για να λυθει μια και καλη το προβλημα ...

Συγγνωμη πως και που καθαρισες το Macbook?

Επισης απο το Control panel του leopard το ρυθμιζεις ποιο partition θελεις να ξεκιναει πρωτο...οποτε αν το ρυθμισεις θα κανει restart και θα μπαινεις στα Windows.

Δημοσ.

Το πηγα σε ενα γνωστο ενους φιλου μου που ειναι τεχνικος υπολογιστων και του εκανε service ουσιαστικα γενικο καθαρισμο μεσα-εξω . Αφου ειδα πως το ανοιγουνε (για να το κανω και μονος μου ) . Ειχε μαζεψει της πουτ@@ας τη σκονη εκει μεσα ... Τεσπα , μου ειπε αν αντιμετοπιζω προβλημα ακομα με την υπερθερμανση να του το ξαναπαω να δει τη αλλο μπορει να φταιει , μου εβαλε και ενα προγραμμα για να ρυθμιζω τα fans και με την βαση , δεν εχω τωρα ποια καποιο ιδιαιτερο προβλημα . Ομως σκεφτομαι (λιγο ακυρο) οτι μπορει να φταιει και η τροφοδοσια ρευματος , γιατι απο την στιγμη που ειναι συνδεδεμενος ο σκληρος , η βαση , δουλευει κ το προγραμμα με τα fans ισως να μην μενει πολλη ρευμα για το pc και να κλινει οταν αρχισει να δουλευει γρηγορα λογω game .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...