Προς το περιεχόμενο

Αγορα Macbook 13.3

Greek-Chater

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να παρω το macbook 13.3 με τον 2,4 επεξεργαστη και τον 160 G.B. δισκο.

Απο που λετε να το παρω??? Ποια ειναι η μεγιστη εγγυηση που καποιος μπορει να μου δωσει.?

• Super Moderators
Δημοσ.

Μήπως να περιμένεις λίγο; Αναμένεται ανανέωσή τους άμεσα - εντός του μήνα. Ίσως και εντός των επομένων 10 ημερών.

Δημοσ.

Φίλε το ίδιο ήθελα να πάρω και εγώ...

Αλλά ναι... είδα ότι πρόκειται να ανακοινωθούν τα καινούρια με ριζικές αλλαγές, οπότε είπα να περιμένω.

Δημοσ.

Εξαρταται τι θες να κανεις με αυτο...

Εγω ας πουμε , που εχω το ασπρο macbook, δεν θα το αλλαζα με το καινουργιο... γιατι απλα δεν εχει firewire !!!!

Πως θα περναω τα βιντεο μου απο τη καμερα που εχω (canon hdv 200)?

Αναγκαστικα πρεπει να παω σε macbook pro (που ουτε αυτος εχει firewire400 αλλα 800 kai xreizaseai ειδικο ανταπτορα) !

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Θελω να παρω το macbook 13.3 με τον 2,4 επεξεργαστη και τον 160 G.B. δισκο.

Απο που λετε να το παρω??? Ποια ειναι η μεγιστη εγγυηση που καποιος μπορει να μου δωσει.?

Πηγαινε

Systemgraph.gr Technologies | Μεσογείων 269, 15231 Χαλάνδρι Αθήνα

Τηλ. 2106985280 - 2106912228

Τα για τα APPLE

Δημοσ.

Κοίταξε να δεις... έχω ήδη το macbook που θες να πάρεις (το 1ο που αναφέρεις) και τα σπάει απλά. Έριξα μια ματιά στα καινούρια και αν εξαιρέσεις την κάρτα γραφικών που είναι πολύ καλύτερη δεν έχουν άλλη σημαντική διαφορά. Ίσα ίσα που δεν έχουν firewire και έχουν ελαφρώς χειρότερο επεξεργαστή. ΑΑΑ και κάτι λένε για καινούρια οθόνη που ό,τι και να'ναι θα'ναι καλύτερο από την παλιά. Τώρα μπορείς να τα προμηθευτείς από systemgraph, rainbow, eshop, Πλαίσιο. Η εγγύηση είναι παντού η ίδια. Eshop και Πλαίσιο τα παίρνουν από την rainbow (επίσημος εισαγωγέας). Διαλέγεις και παίρνεις... οι τιμές είναι πανομοιότυπες παντού!

Δημοσ.

E όχι και εκτός της κάρτας γραφικών δεν έχουν καμία σημαντική διαφορά από τα παλιά...

Είναι φτιαγμένα από αλουμίνιο (όχι από πλαστικό), πολύ καλύτερη Led οθόνη, επεξεργαστή ίδιας ταχύτητας αλλά χαμηλότερης κατανάλωσης, καινούργια μητρική με πολύ ταχύτερο FSB, μνήμες πιο γρήγορες, πολύ καλύτερο trackpad, μεγαλύτερο σκληρό, είναι πιο ελαφριά, πιο όμορφα, πιο ποιοτικά!!!!! Προσθέτουμε και την πολύ-πολύ καλύτερη κάρτα γραφικών. Τί άλλο θέλεις για να πείς ότι είναι δύο εντελώς διαφορετικά μηχανήματα;;;; Προσθέτουμε βέβαια και την έλλειψη firewire από τα καινούργια, πρόβλημα για όσους έχουν ήδη συσκευές firewire, τους άλλους τους αφήνει αδιάφορους.

edit. Ορίστε και ένα πλήρες review για το καινούργιο Alu Unibody MacBook για όσους ενδιαφέρονται....

Δημοσ.

Το αλουμινιο δεν ειναι πανακεια... ισα-ισα που το σημα σε wifi ειναι αρκετα χειροτερο απο το απλο σπρο macbook.

Σκληρο δισκο βαζεις μεχρι και 500αρι και στο απλο ασπρο macbook.

Ποιο ομορφο το καινουργιο ? Μαλον αστειευεσαι !

Εγω δεν αλλαζω με τιποτα το παλιο ασπρο macbook...

Μονο τη καρτα γραφικων του ζηλευω, και οσον αφορα το firewire ... χωρις αυτο δεν μπορω να κανω τη δουλεια μου (μοντερ)!

Και τελος οσο αφορα την οθονη... θα ηθελα να σε δω να δουλευεις με λιγα φωτα αναμενα γυρω σου !!!

Δημοσ.
Το αλουμινιο δεν ειναι πανακεια... ισα-ισα που το σημα σε wifi ειναι αρκετα χειροτερο απο το απλο σπρο macbook.

Το αλουμίνιο δεν είναι πανάκεια αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δίνει πιο ανθεκτικό και ποιοτικό σασί, λιγότερο βάρος και καλύτερη ψύξη.

Ότι έχει πρόβλημα με το σήμα wifi είναι δικιά σου διαπίστωση ή το διάβασες κάπου;;;; Γιατί εγώ εχω διαβάσει ότι λειτουργεί μιά χαρά. Μην μπερδεύεσαι με το iphone 2G που του βγάλαν το αλουμινένιο καπάκι λόγω προβλήματος σήματος.... Άλλα τσιπάκια χρησιμοποιούνται εκεί με διαφορετικύ ισχύ... Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο.

Σκληρο δισκο βαζεις μεχρι και 500αρι και στο απλο ασπρο macbook.

Καλά εδώ δεν χρειάζεται σχολιασμός.... Συνήθως μιλάμε για τη σύνθεση που πωλείται μαμίσιο και όχι τί μπορείς να του βάλεις μετά ξοδεύοντας και άλλα φράγκα.

Ποιο ομορφο το καινουργιο ? Μαλον αστειευεσαι !

Είδες πόσο αστείος είμαι. Εγώ και οι χιλιάδες διεθνείς αναλυτές που μιλάνε για την καταπληκτική ομορφιά του καινούργιου προϊόντος. Εγώ το είδα και από κοντά και το δούλεψα (όσο μπορείς να το δουλέψεις σε εκθεσιακό χώρο) σε Apple Store... Δίπλα-δίπλα το καινούργιο μοιάζει με επαγγελματικό ποιοτικό εργαλείο ενώ το πλαστικό άσπρο με παιχνιδάκι... Τεράστια βήματα μπροστά από άποψη ποιότητας και εμφάνισης το καινούργιο....

Εγω δεν αλλαζω με τιποτα το παλιο ασπρο macbook...

Αυτό το δέχομαι απόλυτα.... Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Μονο τη καρτα γραφικων του ζηλευω, και οσον αφορα το firewire ... χωρις αυτο δεν μπορω να κανω τη δουλεια μου (μοντερ)!

Και εγώ σου το είπα ως μειονέκτημα του καινούργιου η έλλειψη θύρας firewire....

Φέρνει σε δυσκολία όσους έχουν τέτοια περιφερειακά....

Και τελος οσο αφορα την οθονη... θα ηθελα να σε δω να δουλευεις με λιγα φωτα αναμενα γυρω σου !!!

Μα και του άσπρου σου είναι glossy!!!! Με τη διαφορά ότι δεν είναι Led..... και όλοι ξέρουμε τα πλεονεκτήματα των led οθονών....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...