Προς το περιεχόμενο

error 1731 σε win vista ultimate

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια δεν μπορω να απεγκαταστισω το tune up utilities 2008 μου βγαζει αυτο το error δοκιμασα οτι βρηκα απο το γουγλη. αλλα το προβλημα παραμενει. να πω μονο οτιεπειδη εχω partition στο pc μου τα προγραματα δεν τα αποθηκευα στο partition των vista αλλα στον υπολοιπο σκληρο τον οποιο φορμαρα ομως και σβηστηκαν τα αρχεια απο τοτε εχω αυτο το προβλημα

Δημοσ.

Προσπάθησε να το ξαναεγκαταστήσεις στο ίδιο directory που το είχες εγκατεστημένο και ύστερα άν δεν το θές κάντο απεγκατάσταση κανονικά.

Δημοσ.
Προσπάθησε να το ξαναεγκαταστήσεις στο ίδιο directory που το είχες εγκατεστημένο και ύστερα άν δεν το θές κάντο απεγκατάσταση κανονικά.
δεν με αφηνει! μου λεει να κανω απεγκατασταση πρωτα:mad:
Δημοσ.

Με την εγκατάστασή τους έκαναν εγγραφές και στο partition των vista καθώς και στην registri.Bρές τες και διάγραψέ τες με κανένα καλό utility η χειροκίνητα άν γνωρίζεις.

Δημοσ.
τη λεξη Tροδοδωτικο: την σκοτωσες.....omg
ειναι ενα λαθος βιασυνης. τωρα τι καταλαβαινεις που μου την μπαινεις αν δεν μπορεις να βοηθησεις καλυτερα μην ποσταρεις ανουσια πραγματα και προκαλεις αντιπαθιες. φιλικα παντα και μερεβουλα με το omg ολοι οι φιλολογοι εδω μεσα βρισκονται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...