lak10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 παιδια δεν μπορω να απεγκαταστισω το tune up utilities 2008 μου βγαζει αυτο το error δοκιμασα οτι βρηκα απο το γουγλη. αλλα το προβλημα παραμενει. να πω μονο οτιεπειδη εχω partition στο pc μου τα προγραματα δεν τα αποθηκευα στο partition των vista αλλα στον υπολοιπο σκληρο τον οποιο φορμαρα ομως και σβηστηκαν τα αρχεια απο τοτε εχω αυτο το προβλημα
westerndigital Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Προσπάθησε να το ξαναεγκαταστήσεις στο ίδιο directory που το είχες εγκατεστημένο και ύστερα άν δεν το θές κάντο απεγκατάσταση κανονικά.
lak10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Προσπάθησε να το ξαναεγκαταστήσεις στο ίδιο directory που το είχες εγκατεστημένο και ύστερα άν δεν το θές κάντο απεγκατάσταση κανονικά. δεν με αφηνει! μου λεει να κανω απεγκατασταση πρωτα
westerndigital Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Με την εγκατάστασή τους έκαναν εγγραφές και στο partition των vista καθώς και στην registri.Bρές τες και διάγραψέ τες με κανένα καλό utility η χειροκίνητα άν γνωρίζεις.
lak10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 τη λεξη Tροδοδωτικο: την σκοτωσες.....omg ειναι ενα λαθος βιασυνης. τωρα τι καταλαβαινεις που μου την μπαινεις αν δεν μπορεις να βοηθησεις καλυτερα μην ποσταρεις ανουσια πραγματα και προκαλεις αντιπαθιες. φιλικα παντα και μερεβουλα με το omg ολοι οι φιλολογοι εδω μεσα βρισκονται
tsakonas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δοκιμασε με το your unistaller. Ξηλωνει τα παντα (σχεδον).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.