Προς το περιεχόμενο

Ισχυρός Κωδικός

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πώς μπορώ να βάλω έναν ισχυρό κωδικό??Όχι μόνο για τις επαφές αλλά για όλο τον υπολογιστή!

Δημοσ.
Παιδιά πώς μπορώ να βάλω έναν ισχυρό κωδικό??Όχι μόνο για τις επαφές αλλά για όλο τον υπολογιστή!

Μία απλή μέθοδος για να φτιάξεις ισχυρούς αλλά εύκολους στο να θυμάσαι κωδικούς είναι να αvτικαθιστάς κάποια γράμματα της αλφαβήτου με αριθμούς.

π.χ. δεν θα βάλεις password την λέξη kalimera αλλά kal1m3ra

P.S. Το παραδειγμά μου είναι λίγο ηλίθιο αλλά δεν μου ερχόταν κάτι άλλο εκείνη την στιγμή. :lol::lol::lol: Πιστεύω κατάλαβες τι εννοώ. :-)

Δημοσ.

Επίσης μπορείς να έχεις τα αρχικά λέξεων (ή και μερικά παραπάνω) από μία φράση, π.χ. My daughter is 5 years old ==> MyD@ui$5yOlD

(εφαρμόζεις και το παραπάνω πάντα !!)

Δημοσ.

Καλό αυτό! αλλά εγώ θέλω κάτι άλλο. Από το dos μπορείς να βάλεις ένα ισυρό κωδικο όπου και να ακουμπάς το κουμπί του υπολογιστή δεν θα ανοίγει πώς γίνεται αυτό??

Δημοσ.
Καλό αυτό! αλλά εγώ θέλω κάτι άλλο. Από το dos μπορείς να βάλεις ένα ισυρό κωδικο όπου και να ακουμπάς το κουμπί του υπολογιστή δεν θα ανοίγει πώς γίνεται αυτό??

Ο κωδικος στο BIOS ειναι οτι πιο ευκολο να σπασει...

Δημοσ.

Αν θελεις να προστατεψεις τα δεδομενα σου απο καποιον που θα εχει φυσικη προσβαση στον υπολογιστη σου ... απλα ξεχνα το

Για απομακρυσμενη προσβαση με καλο firewall εισαι οκ και με empty password

Δημοσ.
Ο κωδικος στο BIOS ειναι οτι πιο ευκολο να σπασει...

ολα εξαρτώνται απο το ποιός σε "απειλεί".

αν δεν θελεις να ανοιγει το pc η μαμά, το bios ειναι ΟΚ.

για τον μεγάλο αδελφό, ειδικά αν συχνάζει insomnia, θελεις κατι πιό ασφαλές

Δημοσ.
ολα εξαρτώνται απο το ποιός σε "απειλεί".

αν δεν θελεις να ανοιγει το pc η μαμά, το bios ειναι ΟΚ.

για τον μεγάλο αδελφό, ειδικά αν συχνάζει insomnia, θελεις κατι πιό ασφαλές

+1. Λοιπόν η πιο ακραία λύση είναι να βάλεις ένα πρόγραμμά όπως το Stefanos Security για προστασία εάν μπεί μέσα. Κωδικό στο Bios ώστε να μην υπάρχει λογισμικό να τον βάλει μέσα (σε αντίθεση με του λειτουργικού συστήματος). κατάλληλες τρύπες στο κουτί και λουκέτο για να μην μπορεί να ανοίξει το κουτί και διαγράψει τον κωδικό του Bios. Τώρα εάν θέλει τα αρχεία σου ο Αλ Καπόνε ο Β ε τι να πω βάλε τον υπολογιστή σε δωμάτιο υψήστης ασφαλείας και καθάρισες. Ελπίζω να βοήθησα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...