Προς το περιεχόμενο

αγορα pc με 900 ευρω

angel-85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα τη βοηθεια σας για την αγορα Η/Υ μεχρι 900 ευρώ!Ολοκληρωμένο σύστημα και με οθόνη!Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι καλό με αυτά τα λεφτά?Ο υπολογιστής θα είναι περισσότερο για games,internet και ταινίες!

Ευχαριστώ...

-----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 09 : 19 : 49-----

καλησπερα θα ηθελα τη βοηθεια σας για την αγορα Η/Υ μεχρι 900 ευρώ!Ολοκληρωμένο σύστημα και με οθόνη!Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι καλό με αυτά τα λεφτά?Ο υπολογιστής θα είναι περισσότερο για games,internet και ταινίες!

Ευχαριστώ...

καποιος????

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ας πάρει ένα επώνυμο στα ίδια λεφτά.Σκατά δεν θα είναι.Ας μην ψυρίζουμε και την μαιμού.Αλλά είναι ένα πολύ καλό Pcάκι.Πάντως τα καλά κομμάτια φεύγουν.Εδώ γύρισα την στουρνάρη για ένα logitech gamepad.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1141473&x=30&category=69977705&catalog=20

να και εναλλακτικό τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!Γιατί όταν στο πλαίσιο βάζω αυτήν την μητρική μου βγάζει ασυμβατότητα με όλες τις VGA???

-----Προστέθηκε 8/10/2008 στις 02 : 24 : 42-----

Ποια η γνωμη σας για :

Asus P5LD2-X/1333(S.775)

Για ποιο φθηνή λύση?

και για καρτα γραφικών :

NVIDIA 9600GT 512MB

Δημοσ.

Ωχ angel μη μας αρχίζεις και εσύ.Από τη στιγμή που μας ρωτάς και πιστεύεις πως δεν έχουμε ιδιοτελείς σκοπούς εμπιστέψου μας.Πολλοί από μας που γράφουμε εδώ λιώνουμε στο να διαβάζουμε reviews.Κάτι θα ξέρουμε παραπάνω και αν κοιτάξεις και σε άλλα threads θα δεις πως και άλλοι τα ίδια με μας λένε.

Μην ασχολείσαι με την μα..ακία pc configurator του πλαισίου.Βάλε τα κομμάτια στο καλάθι και θα τα δεις εκεί.Και όχι η 9600 για games σε 22άρα οθόνη είναι κάτω του μετρίου.Και η Motherboard Που έβαλες παίζει να είναι σκατ@

Μετά από το καλάθι σου θα τα παραγγείλεις μέσω INTERNET για να έχεις αυτές τις τιμές.Μην σε φοβίζει τίποτα.Θα στα φέρουν μια χαρούλα.Θα τα ανοίξεις κιόλας πριν τους πληρώσεις, για να δεις τι σου φέρανε.

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!Γιατί όταν στο πλαίσιο βάζω αυτήν την μητρική μου βγάζει ασυμβατότητα με όλες τις VGA???

Aν εννοείς στην σελίδα που στήνεις Pc parts, μην δίνεις σημασία.

-----Προστέθηκε 8/10/2008 στις 02 : 24 : 42-----

Ποια η γνωμη σας για :

Asus P5LD2-X/1333(S.775)

Για ποιο φθηνή λύση?

Φθηνή ειναι, αλλά δεν είναι λύση.

Αρχαίο πλέον chipset, δεν υποστηρίζει την cpu της σύνθεσης παραπάνω, έχει 2 ram slots, γενικά μακριά και όχι.

και για καρτα γραφικών :

NVIDIA 9600GT 512MB

Δεν αξίζει επίσης. Μεγάλη η παραχώρηση στις επιδόσεις σχετικά με την 4850 και αναλογικά με τα χρήματα που θα ξοδέψεις...

Δημοσ.

Οκ!απλά έτσι ρωτάω sorry! Δεν το είχα δει και αλλού.Και κατι τελευταίες ερωτήσεις. vga αυτή που μου έβαλες είναι πιο καλή ή η sapphire 4870 που έχω δει σε άλλα threads??

και τέλος μία ακόμα εξήγηση για τα 4Mb ram για το αν την εκμεταλεύονται όλη τα windows? thanks

Δημοσ.

Η 4870 είναι ~20% γρηγορότερη από την 4850 και κοστίζει ~80Ε παραπάνω...

Αν έχεις 32bit λειτουργικό, αυτό θα "βλέπει" και θα αξιοποιεί περίπου 3.25GB μνήμης RAM.

Δημοσ.

Η 4870 είναι 70-80 ευρώ ακριβότερη και αυτό πρέπει να απαντάει την ερώτησή σου.Αν θες να δώσεις 1000 δώστα.Αν θες να αρχίσεις να κόβεις για να βάλεις την 4870 ,δεν βλέπω από που.Εκτός βέβαια και αν αρχίσουμε να κάνουμε tarzanies.Ή αν θες να πάμε σε πολύ φτηνή Mobo που δεν το προτείνω.

Πάντως εκ πείρας επειδή έχω την ίδια κάρτα γραφικών, σου λέω πως δεν μασάει ΜΙΑ.Όλα στο τέρμα θα είναι.

Τα ΧΡ που έχει ο απλός κοσμάκης (32bit) βλέπουν μέχρι 3.25 (xexexe). Τα Vista αν είναι 64bit βλέπουν και τα 4.Οπότε ότι νομίζεις κάνεις.

Με λίγα λόγια (για 10000 φορά)

Θα βάλεις XP? 2gb

Θα βάλεις Vista 64bit? 4gb.

A μιλάμε για τρελό spam :-D:lol::-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...