Προς το περιεχόμενο

Ενοικίαση ψύκτη νερού

somade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να βάλω στο γραφείο μου (ιατρείο) ψύκτη νερού , αυτό με την μπουκάλα από πάνω που πατάς και βγάζει ζεστό και κρύο νερό.

Γνωρίζει κανείς τιμές, προσφορές, εταιρίες κλπ ή έχει κανείς εμπειρία από τέτοιου είδους μηχάνημα?? Χαλάει ή έχει τον κίνδυνο να πλυμμυρίσει και να πάθω ζημιά??

Δημοσ.

Στην Αθήνα είσαι; το καλύτερο νεράκι το έχει η ΕΥΔΑΠ.

γιατι να βάλεις μπελά στο κεφάλι σου; βάλε εναν ψύκτη με νερό απο το δίκτυο.

Δημοσ.

Από όσο ξέρω το μηχάνημα αυτό στο δίνουν δωρεάν και εσύ απλά πληρώνεις τις μπουκάλες! Μάλιστα οι μπουκάλες επιστρέφονται μετά και έχεις έκπτωση στις καινούργιες που θα πάρεις! Τουλάχιστον έτσι έχει γίνει με έναν φίλο μου που έχει πάρει τέτοιο μηχάνημα στο σπίτι του.

Παραπάνω πληροφορίες δεν ξέρω να σου δώσω όμως, διότι λείπει και δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί του για να τον ρωτήσω!

Δημοσ.

γιατι δεν πας σε κανα μαγαζι που να χει τετοιον ψυκτη(π.χ. πλαισιο)κ να δεις ποιος ειναι ο αντ/πος?

δεν ηξερα οτι δεινουν κ σε σπιτια.

λοιπον ειδα κ γω μερικα απο τα σιτε που βρηκα.

υπαρχουν αυτα που στα δεινουν τσαμπα κ σ φερουν μπουκαλες καθε τοσο κ τα αλλα που τα αγοραζεις 150-200ε κ πληρωνεις καθε χρονο το φιλτρο κ νερο περνουν απο βρυση κ το καθαριζουν...

http://www.google.gr/search?hl=el&q=%CF%88%CF%85%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%82+%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%85&meta=

Δημοσ.

Εχω πάρει τον ψύκτη από τα νερά κρήτης .Εχω τον ψύκτη περίπου 3-4 μήνες.Ο ψύκτης έιναι και ψυγείο-κατάψυξη (μικρό βέβαια μη φανταστεις αλλα χωράει μερικά αναψυκτικα, κανα φρούτο και παγάκια).

Είναι η μόνη εταιρία που ξέρω που οι φιάλες είναι 10λιτρες και δεν επιστρέφονται και ήταν ο βασικός λόγος που το διάλεξα από κακή εμπειρία φίλου ο οποίος έιχε άλλη εταιρία πρώτα με επιστρεφόμενες και του ειχε τύχει κάποιες φορές το νερό να έχει μια οσμή (προφανώς από την φιάλη).

Κόστος αν θυμάμια καλά 32€ οι 8 φιάλες των 10λ και 100 ποτήρια.

Και 25 ευρώ μίσθωμα (δεν θυμαμαι αν είναι ετήσιο ή για όσο συνεργαζεσαι με την εταιρία)

Επίσης όλες οι εταιρίες έχουν ένα κόστος συντήρησης ανά 6μηνο νομίζω (αλλάζουν σωληνώσεις στο ψυγείο για άλατα κ.λ.π).

www.nerakritis.gr αυτό είναι το site...

Λες να τους ζητήσω προμήθεια για τη διαφήμιση?:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...