yannis27gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Πρόσφατα έβαλα connx του ΟΤΕ στα 1ΜΒ με το δικό τους ρουτερ (Baudtec) κι ενώ η ταχύτητα είναι μια χαρά, έχω το πρόβλημα ότι κάνει μόνο του αποσύνδεση για 2-3 δευτερόλεπτα, κάθε 1 ώρα περίπου, ή και λιγότερο. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Φταίει ρουτερ, γραμμή, ISP; Πάντως πριν που είχα Altec δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, οπότε λογικά η γραμμή δε φταίει.
gherudos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 πάρε τους τηλέφωνο και ζήτα τους να σου ανεβάσουν λίγο το margin.
Insane84 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Πόσο πρόσφατα?Δωστους λίγες μέρες αφού συνέχεια στην αρχή πειράζουν την κάρτα σου για τυχόν προβλήματα...κατ'αρχήν δες αν το πρόβλημα βρίσκεται στο σπίτι σου...αν είναι over pstn έχεις βάλει φίλτρα σε τυχόν συναγερμούς ή φαξ και γενικώς συσκευές και πόσες συσκευές τηλεφώνου υπάρχουν σπίτι σου?...όσο πιο πολλές και πιο παλιές τόσο χειρότερα...εμένα που μου έκανε d/c ήταν τελικά το φαξ το οποίο τελικά δεν είχε φίλτρο και μου αποσυγχρόνιζε το router...τώρα δουλεύει ρολόι...δες τα margin μέσα απ τη σελίδα του router αν είναι μεγαλύτερο του 9-10 δεν έχεις πρόβλημα απο κει...με τέτοια ταχύτητα λογικά ειναι μεγαλύτερο του 20...τώρα μπορεί να έχεις πέσει στη περίπτωση και ο κατανεμητής στη περιοχή σου να είναι για κλάματα ή να γίνονται εργασίες...σε πια περιοχή μένεις?...σίγουρα πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις αν όπως το βλέπουν αυτοί υπάρχει κάποιο πρόβλημα...αν με όλα αυτά δε βγάλεις άκρη δοκίμασε άλλο router...το να σου κάνει σταθερά αποσυνδέσεις κάθε μια ώρα εκεί παραπέμπει...καλύτερα να είχες πάρει speedtouch ή sagem...
yannis27gr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Margin: Download 28,5, οπότε είναι ΟΚ. Στην κεντρική γραμμή έχω splitter όπου δίνω 1 καλώδιο στο ρουτερ κι ένα στον εκτυπωτή/φαξ κι από το φαξ δίνω γραμμή στη συσκευή. Σωστά δεν τα έχω κάνει; Πώα να βάλω φίλτρο στο φαξ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.