Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια , ισως ειμαι απο τους πιο τυχερους ελληνες στο θεμα ιντερνετ και ΙΡΤV.... Ανηκω στα 200 τυχερα νοικοκυρια που εδω και εναμιση χρονο χαιρονται το CONN-X IPTV με NOVA και videoclub service....Η αληθεια ειναι πως εδω και ενα μηνα μου κοψανε τη Nova γιατι πεσανε εξω τα καραβια τους :(... αλλα συνεχιζουν να μου παρεχουν δωρεαν internet sta 8mbps...(συνολικα πρεπει να εχω γλυτωσει κοντα στο 1000ρικο...) Ομολογω πως η nova μεσω internet ειχε απιστευτη εικονα σε συγκριση με την κλασικη εικονα απο πιατο...

Αυτο το λεω για οσους θα θελησουν νοβα με forthnet.

Πολυ στεναχωρηθηκα που μου τελειωσε γιατι την ειχα κυριολεκτικα λιωσει (ειδικα το discovery kai και το national)

Ευτυχως επιασα δουλεια στη HOL kai μου προσεφεραν IPTV σε φαση testing για ενα χρονο δωρεαν και πιανω μεχρι και High Definition που ειναι απιστευτο στη FULL HD μου....(Αλλα οχι nova γαμωτο....)Anyway Μην τα θελουμε και ολα δικα μας. :) τα κλασσικα καναλια μου τρωνε γυρω στα 7mbps και το High Def -->11 mbps ,ευτυχως που απεχω 1 χλμ απο το dslam kai πιανω 19 mbps... (Ποσο πιο κωλοφαρδος? )

Δημοσ.
:CPU: Intel Pentium I 133Mhz , CPU cooler: Tης μανας του, RAM: 16MB RAM , MOBO: who knows,GPU: S3 1MB με VOODOO 3DFX Monster accelerator στα 4ΜΒ(!!!),VGA Cooler: Δεν έχει νομίζω AUDIO:Soundblaster 128Κb , HDD : WD 1,2 GB(!!!), CD:No Name 16x Read ONLY, TOWER:Midi δεν το ξερει η μανα του.PSU: ουτε αυτο το ξερει 200W, Monitor: ADI Microscan 14" OS: Win98 with XP facelift.

Φίλτατε είσαι για μια δικτυακή δεξίωση ή lan party ελληνιστί για ένα crysis?

Και ναι είσαι κωλόφαρδος....

Δημοσ.

Τωρα που με ρωτατε απο τι ητανε και τετοια δεν μπορω να σας βοηθησω, μαρεσε σαν σχεδιο και το πηρα. Τα λεφτα του παντως τα εβγαλε...

Δημοσ.

Για όσους ρωτάνε τι παίρνει από ταχύτητα...

Ένας dreambox αποκωδικοποιητής στέλνει streaming video με τέλεια ποιότητα (0% απώλεια ποιότητας) το κανάλι που παίζει εκείνη τη στιγμή, τρώγωντας λιγότερα από 3 MBit/sec. Προφανώς λοιπόν 2-3 MBps χρειάζονται για να δεί κανείς IPTV.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν ο αποκωδικοποιητής συνεργάζεται μόνο με το modem-router thomson; Ρωτάω γιατί το πήρε σήμερα ένας γνωστός και ενώ το σύνδεσε με το router που είχε ήδη (βαριέται ο άνθρωπος να σετάρει ξανά άλλο router, έχει και δίκτυο με 3 pc), δε βλέπει τπτ στην tv (no signal). Τι παίζει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...