Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί 5 ευρώ η τσόντα;;; Λόγω σεναρίου να υποθέσω; Μεγάλου καστ; Αξίας ηθοποιών; Ειδικών εφέ; Δλδ κοστίζει λιγότερο να φτιάξεις το lord of the rings παράδειγμα από το Lord of the strings?

Δημοσ.
Γιατί 5 ευρώ η τσόντα;;; Λόγω σεναρίου να υποθέσω; Μεγάλου καστ; Αξίας ηθοποιών; Ειδικών εφέ; Δλδ κοστίζει λιγότερο να φτιάξεις το lord of the rings παράδειγμα από το Lord of the strings?

Κοστίζει λίγο παραπάνω επειδή είναι αδύνατον να δεις αλλού. Έχουν το μονοπώλιο. :lol:

Θα μας τρελάνουν αυτοί.

Δημοσ.

Έλα ντε, κι εγώ δε μπόρεσα να βρω λογική εξήγηση! Πάντως, είναι κοινή πρακτική και σε άλλους παρόχους, απ' ότι έχω καταλάβει...

Δημοσ.

Για να δει καποιος καποια ταινια στην τηλεοραση του σαλονιου τι χρειαζεται με αυτο το "συστημα" ???

Ασυρματη μεταδοση ειναι δυνατη ???

Το modem που ηδη εχει πρεπει να ειναι και router ???

Ευχαριστω ...εκ μερους ενος φιλου.

Δημοσ.
τα λέει στο post #28 ο lefterhs νομίζω

Sorry.....Παω να το δω.

Edit

Για το modem ειδα τι γραφει.

Modem router: IAD Thomson 780 για PSTN / και 780i για ISDN

Για δυνατοτητα συρματης μεταδοσης δεν ειδα κατι.

Δημοσ.

Μα καλα εισαι σοβαρος ? Εχεις δει που εχουνε φτασει τα string ? Εγω πριν καιρο εκανα δωρο, ενα κοματακι υφασμα ειναι και κανει 60 ευρω. Σκεψου ποσες γυναικες θα εχουνε για κανουνε μια ταινια. Ειναι ποιο πολυεξοδη και απο το Matrix :P

Δημοσ.
Εγω πριν καιρο εκανα δωρο, ενα κοματακι υφασμα ειναι και κανει 60 ευρω.

Τουλάχιστον πέρασες καλά ή πήγαν στράφι τα ευρόπουλα???:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...