AntonyPath25 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδια εχω ενα προβλημα. εχω ενα σκληρο για "αποθηκη" εκει μεσα ειχα ενα φακελο με υποφακελους διαθεσιμους για το dc++ (φακελοι: dc++ share > music> psy> και μεσα στον psy ειχα cds φακελο φακελο) πηγα να προσθεσω καποια πραγματα ακομα στον psy και δεν μπορουσα επισης μου ελεγε οτι οι φακελοι ειναι κενοι !!! δεν μπορω να ατντιγραψω να διαγραψω και γενικα τπτ με αυτους τους φακελους εκανα καινουργειο φακελο μεσα στο music εβαλα κι αλλα πραγματα και παθανε και αυτοι το ιδιο ! επισης αλος ενας φακελος που ειναι σε αυτον το σκληρο εκανε το ιδιο γενικα εχει 10 φακελους μεσα αλα μονο αυτοι οι 2 εχουν προβλημα ! εκανα σκαναρισμα για ιους και spy αλλα τπτ ΔΕΝ πρεπει να χασω με τπτ αυτα που εχουν μεσα !!! καμια ιδεα πως να τα παρω ???? για να κανω ενα format τον σκληρο ??? -----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 03 : 45 : 54----- Μου βγαζει τα παρακατω : 1) acces is denied 2) make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use και κατι αλλο που δεν ειπα μου βγαζει το παραθυρακι με send & dont send με error: explorer ή dr.watson κατι τετοιο !!! φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ .....
kid4computer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μήπως κάνεις κάτι αρχείο mount και μετά προσπαθείς να το μετακινήσεις ή να διαγράψεις??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.