phsonia Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Χτυπάει το κινητό και μου λένε : Αγόρασα το apple iphone και θέλω να δω αν δουλεύει ? Μέσα πότε θα τον πάνε να ησυχάσουμε ? Παίζει τέτοια φάση ? Μήπως το έχασε κανείς ?
elven Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δεν κατάλαβα τίποτα,άλλη μια φορά είχε τύχει να μην καταλαβαίνω και ήταν όταν προσπάθησα να λύσω την εικασία του Γκόλντμπαχ.
phsonia Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Κάθε ακέραιος μεγαλύτερος του 2 μπορεί να γραφεί ως άθροισμα τριών πρώτων. Θεωρούσε βέβαια ως δεδομένο ότι το 1 είναι πρώτος αριθμός, σύμβαση που μεταγενέστερα εγκαταλείφθηκε. Έτσι σήμερα η αρχική θεωρία του Goldbach θα γραφόταν ως εξής Κάθε ακέραιος μεγαλύτερος του 5 μπορεί να γραφεί ως άθροισμα τριών πρώτων. Ο Όιλερ απάντησε με μία ισοδύναμη εκδοχή της εικασίας: Κάθε άρτιος ακέραιος μεγαλύτερος του 2 μπορεί να γραφεί ως άθροισμα δύο πρώτων, προσθέτοντας ότι το δέχεται ως ένα πλήρως ορισμένο θεώρημα (”ein ganz gewisses Theorema”), παρά το γεγονός ότι δεν είναι σε θέση να το αποδείξει. Αυτή η προγενέστερη εικασία είναι σήμερα γνωστή ως “τριαδική” εικασία του Γκόλντμπαχ, ενώ η μεταγενέστερη ως “ισχυρή” ή “δυαδική” εικασία του Γκόλνμπαχ. Η εικασία ότι όλοι οι περιττοί αριθμοί μεγαλύτεροι του 9 μπορούν να γραφτούν ως άθροισμα τριών περιττών πρώτων αριθμών καλείται ως η “αδύναμη” εικασία του Γκόλντμπαχ. Και οι δύο παραμένουν άλυτες μέχρι σήμερα. Αγοράζει ο κόσμος από τύπους στο δρόμο ότι του κατέβει ? Για λύσε μου αυτό ?
dreaming123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 E?Καλό καιρο προβλέπω για σήμερα....Μπά πέμπτη ειναι... Αι καλά....
wert Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Είμαι σε δίλημα. Να πάρω αυτοκίνητο ή ποδήλατο. Πρέπει όμως για να γίνει η αγορά να ξέρω αν θα βρέξει ναι ή όχι. Γιατί αν βρέξει θα πάρω αυτοκίνητο. Και θα ρυπαίνω το περιβάλον και εσάς μαζί Πρέπει να πάρω και κάνα δίσκο γιατί οι υπάρχοντες γέμισαν 150 € τέτοιο τηλέφωνο; Χάλασε ο κόσμος... Αυτά για σήμερα
flo1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Ναι κατι τετοιο θα ειναι, μαλλον, αν δεις τι συμβαινει πραγματικα, ισως και να ειναι ετσι, δηλαδη αυτο αποκλειεται, ναι ναι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 τι κάνεις Γιάννη? κουκιά σπέρνω...
isim Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 τι κάνεις Γιάννη? κουκιά σπέρνω... Εγω καλα...Εσυ;;; γαματο topic χαχαχαχαχα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 εγώ κάθομαι και πλέκω πουλόβερ μαζί με τα 3 πουλάκια...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.