Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Wind ADSM!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Μόλις με ειδοποίησαν πως έχω ένα λογαριασμό 700 ευρώ για αυτό το μήνα, χωρίς να το χρησιμοποιώ κιόλας. Ενεργοποίησα τι σύνδεση μου στην Καρδίτσα, όπου οι πιο άσχετοι υπάλληλοι, με διαβεβαιώσαν γελώντας πως δεν πρόκειται να ξεπεράσω ποτε το όριο, πως έχουν και αυτοί το ίδιο πρόγραμμα και το έχουν όλη μέρα ανοιχτό και δεν το ξεπερνούν ποτε. Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη τις πρώτες μέρες με την ταχύτητα, πήγα ξανά στο κατάστημα να τους το γυρίσω πίσω, και μου έδωσαν άλλο stickάκι λέγοντας μου πως αυτό θα δουλέψει πολύ καλύτερα και φυσικά τους ξαναρώτησα αν είναι ακριβώς η απεριόριστη σύνδεση που έκανα και αν θα χρεωθώ παραπάνω και με ξανακαθησύχασαν. Μετα από πολλές δοκιμές και προσπάθειες μήπως και πιάσει σήμα, η σύνδεση ήταν απλά αθλια και άρχισα να πηγαίνω σε internet cafe και να χρησιμοποιώ τη δικη τους σύνδεση. Το stickάκι το είχα στο κουτί του! Έπρεπε να το ανεχτώ για να κάνω τι δουλειά μου και απλά περίμενα να ξανακατεβώ Αθηνα να δω πώς θα τα πάει και εδώ, μήπως και τελικά κρατήσω τη σύνδεση μονο για τα ταξίδια. Ερχόμενη Αθηνα, βλέπω πως η σύνδεση έχει φραγή, τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε πως είναι 700 ευρώ λογαριασμός στην τελευταία ενημέρωση που έχουν. Τι κάνω τώρα???

:eek:

Δημοσ.

Rofl, μου αρέσει που δε χάνετε με τίποτα το χιούμορ σας μερικοί...

Δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που της συμβαίνει κάτι τέτοιο, έχει ξαναγίνει αρκετές φορές αυτό με τους τεράστιους λογαριασμούς και σε πολλές περιπτώσεις ο πελάτης έχει βρει το δίκιο του (είναι ν' απορεί κανείς βέβαια).

Για αρχή πήγαινε στους έχουσι γνώση υπαλλήλους που σε καθυσήχασαν και πες τους τι έγινε.

Δημοσ.

Τα λες λίγο μπερδεμένα. Αν μπεις σε ένα πρόγραμμα δεδομένων , και πάρεις τον εξοπλισμό με επιδότηση, τότε πρέπει να το κρατήσεις 12 μήνες. Αν θες να το κόψεις νωρίτερα θα πληρώσεις την αναπόσβεστη αξία του επιδοτούμενου εξοπλισμού (τον οποίο τον κρατάς).

Αν θες να πας σε καλύτερο πρόγραμμα, τότε απλά κάνεις αναβάθμιση αλλά ΔΕΝ παίρνεις άλλο stick.

Τα sticks τα κοστολογούν περίπου στα 150 ευρώ.

Μήπως σου έχουν κάνει καμιά μαλακία με τις αιτήσεις ή σε χρεώσανε τα sticks ??

Αντίγραφα των αιτήσεων έχεις ?? Διάβασε τα να δεις τι έχεις υπογράψει.

Αν είναι απεριόριστη η σύνδεση, τότε χρεώνεσαι μόνο το fixed πάγιο (30 ευρώ νομίζω).

Στο απεριόριστο απλά σου λένε ότι αν ξεπεράσεις κάποιο έγκο (πχ 30 GB το μήνα) μπορούν να σου κόψουν τη γραμμή για αυτό το μήνα γιατί κάνεις κακή χρήση της σύνδεσης !!!!

(Βέβαια αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ, από τη στιγμή που σου πουλάνε απεριόριστο οι γελοίοι).

Σε καμια περίπτωση δεν μπορούν να σε χρεώσουν παραπάνω όμως.

Στα υπόλοιπα προγράμματα (και ιδιαίτερα στα μικρότερα πάγια που δεν έχουν καθόλου δωρεάν όγκο και πληρώνεις από το πρώτο megabyte), οι χρεώσεις μπορούν να γίνουν πολύ τσουχτερές.

Πήρα της Cosmote τη σύνδεση το καλοκαίρι για τις διακοπές (250 megabytes δωρεάν με 15 ευρώ το μήνα πάγιο),

και μέσα σε 20 μέρες ξεπέρασα τα 500 megabytes σε σερφάρισμα - emails και internet radio (αυτό τα ξέσκισε όλα). Και με συντηρητική χρήση όταν πήρα χαμπάρι πόσο είχε φτάσει ο όγκος.

Πλήρωσα γύρω στα 150 ευρώ. Αν έπαιρνα το ακόμη φθηνότερο πρόγραμμα (χωρίς δωρεάν όγκο), θα πλήρωνα σχεδόν τα διπλά.

Η χρέωση μου φαίνεται εξωφρενική πάντως.

Μιλάμε μόνο για ADSM ή έχει και κινητά στον ίδιο λογαριασμό?

Μόνο αν το χρησιμοποίησες για torrents ή για online gaming ή internet radio θα φτάσεις σε τέτοια νούμερα πάντως (αν και χλωμό το βλέπω). Ειδικά αν το είχες ανοιχτό όλη μέρα και έτρεχε Online εφαρμογές.

Βρες τις αιτήσεις, μελέτησε τις, δες και το λογαριασμό, κι αν δεν βγάζεις άκρη , πάρτα όλα μαζί και πήγαινε σε ένα κατάστημα wind για να δείτε εκεί τι συμβαίνει.

Δες αν έχουν κάνει λάθος στο λογαριασμό σου και σε έχουν χρεώσει πράγματα που δεν έχεις πάρει.

Δημοσ.

το νουμερο αυτο το φτανεις ευκολα αν υπερβεις το οριο που θετει το παγιο σου.

ακομα και απεριοριστο να εχεις στην πραγματικοτητα ειναι κοντα στα 30 γιγα, και τα δηθεν κατεβασε οσο θες ειναι διαφημιστικα τρικ.

αφου λες οτι δεν το χρησιμοποιησες ολο αυτο το καιρο πηγαινε και ζητα αναλυτικο λογαριασμο να δεις τ εγινε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...