Προς το περιεχόμενο

Zeitgeist - Addendum

Spyweirdos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί, βρήκες torrent;

Moderators, νόμιμα πράγματα. Η ταινία διανέμεται δωρεάν.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Moderators, νόμιμα πράγματα. Η ταινία διανέμεται δωρεάν.

rotsmileyd9.jpg

Ο moderator παρακολουθεί ήρεμος και ατάραχος το thread.

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι αυτά είναι κατεβασμένα από τα Googlevideo κτλ με κάποιο "αρπαχτήρι". Έχουν καλή ποιότητα;

ΥΓ. Μη λες "ονόματα" ;)

Δημοσ.

Κατ'αρχάς ήταν αναφορά του ονόματος μιας σελίδας (το οποίο όνομα μπορεί να υπάρχει σε 20 άλλες διευθύνσεις, αυτό το ..καθιστά 'παράνομο'; ), για την οποία σελίδα ο ίδιος ο Firefox έχει add-on για αναζήτηση (!), σε συζήτηση σχετικά με την ελεύθερη διακίνηση ενός ντοκιμαντέρ το οποίο έτσι κι αλλιώς διανέμενεται απ'τους δημιουργούς του ελεύθερα. Μου θυμίζει την ..υπερβολή απ'το Life of Brian με το 'Jahoba, Jahoba'! :)

Επειδή όμως οι κανόνες ορίζονται από άλλους, απλά επιβεβαιώνω ότι το βίντεο μπορεί να βρεθεί στα ...γνωστά σημεία αλλά η ποιότητα του για την ώρα είναι πράγματι μέτρια.

Δημοσ.
Φαντάζομαι ότι αυτά είναι κατεβασμένα από τα Googlevideo κτλ με κάποιο "αρπαχτήρι". Έχουν καλή ποιότητα;

Θα σου πω σε λίγα λεπτά. Κατεβαίνει με δαιμονικό ρυθμό.

EDIT: 320Χ240 2:03:07

Δημοσ.

κατέβασα κι ένα torrent από που είναι το dvd και καλά (3.2gb)όμως είναι χάλια από google κλπκλπ.. χωρίς υπότιτλους... Θα ήθελα να αγοράσω και αυτό το dvd όπως αγόρασα το 1 όμως δε λέει στο site τι γίνεται με υπότιτλους...

Δημοσ.

Mολις ειδα και εγω το 2ο της σειρας ( Zeitgeist II Addendum ) και μπορω να πω οτι ειναι οντως

ακρως ενδιαφεροντα τα οσα αναφερονται μεσα.

Αμφιβολιες κραταω σχετικα με το κατα ποσο ειναι εφικτο το venus project,

η το αν απο πλευρας διαδικασιας στεκουν τα χρηματοοικονομικα τερτιπια των τραπεζων οσων αφορα την εκδοση νεου χρηματος και τις σχετικες

λεπτομερειες που αν υφιστανται μιας και δεν εχω πολλες γνωσεις στις προαναφερθεισες διαδικασιες.

Αυτο που θα συμφωνησω απολυτως ειναι στο τελος οι προτασεις που κανει

σχετικα με την αποχη που πρεπει να κραταμε απο οσα υποτιθεται μας κρατανε "ομηρους".

Μπορω να γραψω πολλα περισσοτερα αλλα θα κουρασουν,παντως ενα ειναι σιγουρο,θα το ξαναδω και θα ψαξω σε ξενα φορα για τυχον αναληθεις πληροφοριες τκλ.

Ακρως ενδιαφερον ..

http://aeisixtir.blogspot.com/2008/10/zeitgeist-ii-addendum.html

μερικα ενδιαφεροντα σχολια επισης για οσους εχουν δει την ταινια..

Δημοσ.

Νομιζω ολοι πρεπει να δουν αυτες τις 2 ταινειες.

Το λιγοτερο που μπορει να δωσουν ειναι τροφη για αρκετη σκεψη.

Για την 2η εχω αγγλικα subs , αν και ειναι σε πολλα σημεια εντελως ακυρα.

English subtitles (only 46% done yet) :

fv.jcette.free.fr/Zeitgeist_-_Addendum_eng.srt

Αν βρω χρονο θα γραψω ελληνικα subs , γιατι θα ηθελα να δουν ολοι αυτην την ταινεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...