kalhmeroudia Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 αν δεν θες να περιμενεις μπορεις απλα να αποσυνδεθεις απο το ιντερνετ και μετα να ξανασυνδεθειςμε αυτο το τροπο θα αλλαξει η ΙΡ διευθυνση σου και δεν θα χρειαζεται να περιμενεις 15 λεπτα ευχαριστω πολυ!!!
aledjo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 μπορω να σου δανεισω το δικο μου λογαριασμο για να .......κατεβαζεις........ ΟΤΙ θες!
kalhmeroudia Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Ειλικρινά λύνομαι στα γέλια με την προθυμία μερικών να εξυπηρετήσουν κάποια κοπέλα....Τους πιάνει όλους το χαριτωμένο τους, βάζουν χαμογελάκια και θαυμαστικά αβέρτα στα ποστς τους, γενικά μια παιδική χαρά κατάσταση. Όλοι έχουν απεριόριστη υπομονή για να απαντήσουν ακόμα και στην πιο χαζή ερώτηση (διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχει χαζή ερώτηση). Σε περίπτωση που το ίδιο θρεντ το είχε ανοίξει κάποιος δωδεκάχρονος αδαής νεανίας τώρα θα έτρεχα να προλάβω να εμφανιστώ σε ένα legendary thread πριν αυτό κλειδώσει. Φαντάζομαι οι μισοί από όσους απλά επισκέφτηκαν το θρεντ κοίταξαν το προφίλ της κοπέλας, και ποιός ξέρει πόσα ΡΜ έχει δεχτεί....Εννοείται δεν χάνουμε και την ευκαιρία να κάνουμε νέες γνωριμίες.....Συγκεντρωθείτεεεεεε ρεεε να εισαι καλα ειλικρινα με εκανες και γελασα πολυ ναι αληθεια ειναι αυτα που λες!!! παντως την ελυσα την απορια και ετσι σας ευχαριστω ολους :lol::lol::lol::lol: -----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 05 : 26 : 32----- μπορω να σου δανεισω το δικο μου λογαριασμο για να .......κατεβαζεις........ ΟΤΙ θες! να μου δωσεις τον λογαριασμο σου? αλλα θα θελεις και ανταλαγμα?
aledjo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 παντως την ελυσα την απορια οχι ρε γαμωτο! φτου τη γκαντεμια μου! μην απαντησεις στα 8 πμ που σου εστειλα.....
kalhmeroudia Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 οχι ρε γαμωτο! φτου τη γκαντεμια μου!μην απαντησεις στα 8 πμ που σου εστειλα..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: θα μου δωσεις τον λογαριασμο σου?????????:lol::lol::lol:
tsakonas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 οχι ρε γαμωτο! φτου τη γκαντεμια μου!μην απαντησεις στα 8 πμ που σου εστειλα.....
nyne Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 εγω δεν εστειλα κανενα πμ απλα εκανα μια διαπιστωση....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.