Προς το περιεχόμενο

βοηθεια στην ασχετη!

kalhmeroudia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αν δεν θες να περιμενεις μπορεις απλα να αποσυνδεθεις απο το ιντερνετ και μετα να ξανασυνδεθεις

με αυτο το τροπο θα αλλαξει η ΙΡ διευθυνση σου και δεν θα χρειαζεται να περιμενεις 15 λεπτα

ευχαριστω πολυ!!!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ειλικρινά λύνομαι στα γέλια με την προθυμία μερικών να εξυπηρετήσουν κάποια κοπέλα....Τους πιάνει όλους το χαριτωμένο τους, βάζουν χαμογελάκια και θαυμαστικά αβέρτα στα ποστς τους, γενικά μια παιδική χαρά κατάσταση. Όλοι έχουν απεριόριστη υπομονή για να απαντήσουν ακόμα και στην πιο χαζή ερώτηση (διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχει χαζή ερώτηση). Σε περίπτωση που το ίδιο θρεντ το είχε ανοίξει κάποιος δωδεκάχρονος αδαής νεανίας τώρα θα έτρεχα να προλάβω να εμφανιστώ σε ένα legendary thread πριν αυτό κλειδώσει. Φαντάζομαι οι μισοί από όσους απλά επισκέφτηκαν το θρεντ κοίταξαν το προφίλ της κοπέλας, και ποιός ξέρει πόσα ΡΜ έχει δεχτεί....Εννοείται δεν χάνουμε και την ευκαιρία να κάνουμε νέες γνωριμίες.....Συγκεντρωθείτεεεεεε ρεεε

να εισαι καλα ειλικρινα με εκανες και γελασα πολυ ναι αληθεια ειναι αυτα που λες!!! παντως την ελυσα την απορια και ετσι σας ευχαριστω ολους :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

-----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 05 : 26 : 32-----

μπορω να σου δανεισω το δικο μου λογαριασμο για να .......κατεβαζεις........ ΟΤΙ θες! ;)

να μου δωσεις τον λογαριασμο σου? αλλα θα θελεις και ανταλαγμα?

Δημοσ.
παντως την ελυσα την απορια

οχι ρε γαμωτο! φτου τη γκαντεμια μου!

μην απαντησεις στα 8 πμ που σου εστειλα.....

Δημοσ.
οχι ρε γαμωτο! φτου τη γκαντεμια μου!

μην απαντησεις στα 8 πμ που σου εστειλα.....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: θα μου δωσεις τον λογαριασμο σου?????????:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...