Προς το περιεχόμενο

βοηθεια στην ασχετη!

kalhmeroudia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα θα ηθελα να ρωτησω .οταν κατεβαζω απο το rapidshare σαν free user υπαρχει καποια χρεωση στο λογαριασμο μου?και 2ο σημερα πηγα να κατεβασω μια ταινια και αφου κατεβασα το 1ο κομματι για να κατεβασω το 2ο επρεπε να περειμενω 15 λεπτα. μπορειτε να με διαφωτισετε?ειμαι λιγο ασχετη ευχαριστω!:-)

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν δεν κάνεις login στο λογαριασμό σου δε χρεώνεσαι,

απλά πρέπει να υπομείνεις την καθυστέρηση ανάμεσα στα downloads...

Δημοσ.

από το 1ο ποστ σου κατάλαβα ότι έχεις λογαριασμό στο rapid και απλά θέλεις να κατεβάσεις κάτι χωρίς να χρεώσεις το λογαριασμό αυτό...

καταλάβα κάτι λάθος;

Δημοσ.

To rapidshare εχει ενα προγραμμα (premium user) στο οποιο αγοραζεις καποιο διαστημα οπου μπορεις να κατεβαζεις (σχεδον) απεριοριστα.και δεν εχεις αυτο το περιμενε μεχρι να κατεβασεις.αγοραζοντας αυτο το διαστημα σου στελνουν ενα κωδικο για να κανεις log in και να κατεβαζεις.

Δημοσ.

οχι δεν εχω λογαριασμο .απλα κατεβαζω σαν free και αυτο που ρωταω ειναι αν θα εχω χρεωση στο λογαριασμο του internet π.χ. ειναι 30ευρο το μηνα θα εχω επιπλεον χρεωση αν κατεβαζω? μπορει να ειναι λιγο χαζη ερωτηση :-) συγνωμη!

Δημοσ.
οχι δεν εχω λογαριασμο .απλα κατεβαζω σαν free και αυτο που ρωταω ειναι αν θα εχω χρεωση στο λογαριασμο του internet π.χ. ειναι 30ευρο το μηνα θα εχω επιπλεον χρεωση αν κατεβαζω? μπορει να ειναι λιγο χαζη ερωτηση :-) συγνωμη!

Όχι δεν θα έχεις κάποια χρέωση. Εκτός και εάν έχεις πακέτο internet με ογκοχρέωση.

P.S. Καμμία ερώτηση δεν είναι χαζή...;)

Δημοσ.

ευχαριστω για τι βοηθεια τελικα μαλλον αλλαξε το rapidshare για free usersκαι πρεπει να περειμενεις 15 λεπτα .οπως στο megaupload αλλα εκει περειμενεις 120 λεπτα νομιζω .τεσπα ευχαριστω και παλι:-):-):-):-):-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...