kalhmeroudia Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 καλημερα θα ηθελα να ρωτησω .οταν κατεβαζω απο το rapidshare σαν free user υπαρχει καποια χρεωση στο λογαριασμο μου?και 2ο σημερα πηγα να κατεβασω μια ταινια και αφου κατεβασα το 1ο κομματι για να κατεβασω το 2ο επρεπε να περειμενω 15 λεπτα. μπορειτε να με διαφωτισετε?ειμαι λιγο ασχετη ευχαριστω!
aledjo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 πρεπει να κανεις login στο λογαριασμο σου και μετα δε περιμενεις καθολου.... btw, το ονοματακι σου?
giostau Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 αν δεν κάνεις login στο λογαριασμό σου δε χρεώνεσαι, απλά πρέπει να υπομείνεις την καθυστέρηση ανάμεσα στα downloads...
giostau Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 από το 1ο ποστ σου κατάλαβα ότι έχεις λογαριασμό στο rapid και απλά θέλεις να κατεβάσεις κάτι χωρίς να χρεώσεις το λογαριασμό αυτό... καταλάβα κάτι λάθος;
mavlamemos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 To rapidshare εχει ενα προγραμμα (premium user) στο οποιο αγοραζεις καποιο διαστημα οπου μπορεις να κατεβαζεις (σχεδον) απεριοριστα.και δεν εχεις αυτο το περιμενε μεχρι να κατεβασεις.αγοραζοντας αυτο το διαστημα σου στελνουν ενα κωδικο για να κανεις log in και να κατεβαζεις.
kalhmeroudia Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 οχι δεν εχω λογαριασμο .απλα κατεβαζω σαν free και αυτο που ρωταω ειναι αν θα εχω χρεωση στο λογαριασμο του internet π.χ. ειναι 30ευρο το μηνα θα εχω επιπλεον χρεωση αν κατεβαζω? μπορει να ειναι λιγο χαζη ερωτηση συγνωμη!
tectonator Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 οχι δεν εχω λογαριασμο .απλα κατεβαζω σαν free και αυτο που ρωταω ειναι αν θα εχω χρεωση στο λογαριασμο του internet π.χ. ειναι 30ευρο το μηνα θα εχω επιπλεον χρεωση αν κατεβαζω? μπορει να ειναι λιγο χαζη ερωτηση συγνωμη! Όχι δεν θα έχεις κάποια χρέωση. Εκτός και εάν έχεις πακέτο internet με ογκοχρέωση. P.S. Καμμία ερώτηση δεν είναι χαζή...
kalhmeroudia Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 ογκοχρεωση οχι δεν νομιζω εχω το vodafone double play εως 24mbs και λεει οτι ειναι απεριοριστο αρα δεν εχει ογκοχρεωση σωστα?
Asskicker Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μια χαρά είναι. Δεν χρεώνεσαι για τίποτα επιπλέον.
kalhmeroudia Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 ευχαριστω για τι βοηθεια τελικα μαλλον αλλαξε το rapidshare για free usersκαι πρεπει να περειμενεις 15 λεπτα .οπως στο megaupload αλλα εκει περειμενεις 120 λεπτα νομιζω .τεσπα ευχαριστω και παλι:-):-)
Asskicker Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Το ονοματάκι σου δεν μας είπες όμως. Ούτε στα PM απαντάς
kalhmeroudia Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 μαρια!το πμ δεν το ειδα μου εβγαλε ενα παραθυρο αλλα μετα χαθηκε . συγνωμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.