Προς το περιεχόμενο

ΗOL Double-play Χαμηλη ταχυτητα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..εδω και 3-4 ημερες μου εχει ενεργοποιηθει η υπηρεσια double-play της HOL.Επειδη ακομα δεν εχω προλαβει να αγορασω μια ασυρματη καρτα δικτου...για να συνδεσω το ρουτερ ασυρματα...Το εχω συνδεσει μεσω Ethernet.Βλεπω ομως οτι η ταχυτητα παιζει στα 9.2 - 9.8 με 10.2 και 10.4 Mbps εκει γυρω...Υπαρχει περιπτωση να χρειαζεται καποια ρυθμιση το ρουτερ ωστε να συγχρονιζει παραπανω?Απλα σκεφτομαι οτι δεν πιανω ουτε τα μισα Mbps που προσφερει..Οταν συνδεθω ασυρματα παιζει να ειναι η ταχυτητα μικροτερη η μεγαλυτερη?Ευχαριστω!

Δημοσ.

Συμφωνω σε οσα λες...αλλα απο την στιγμη που πιανω συνηθως 9.2-8 Mbps οσο να ναι μια διαφορα με τα 12.38 Mbps που αναφερεις δεν εχει μια διαφορα?Θεωρητικα παντα.Αnyway σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου..:)

Δημοσ.

Φυσικά και έχει, και εγώ έχω 6500 από 8300 (max)

Είναι και ο καιρος, οι υγρασίες, εξάλλου ο υπολογισμός είναι θεωρητικός

Δημοσ.

Ρε παιδιά, εμένα σήμερα ενεργοποιήθηκε η 24άρα, είχα 1 mbit. 18.5 downstream Attenuation κ το rapidshare δεν πιάνει πάνω από από 120 kbit/sec ....

Δημοσ.

AlexNet αυτο που παρατηρω και εγω ειναι οτι απο rapidshare δεν μου κατεβαζει τοσο...οσο σε torrent και καμια φορα σε Limewire..Τι να πω..

Δημοσ.
Ρε παιδιά, εμένα σήμερα ενεργοποιήθηκε η 24άρα, είχα 1 mbit. 18.5 downstream Attenuation κ το rapidshare δεν πιάνει πάνω από από 120 kbit/sec ....

Αυτό κατα 80 % είναι πρόβλημα του rapidshare και όχι της γραμμής. Κατέβασε για δοκιμή της ταχύτητας από winamp, ati, microsoft, apple, nVidia

• Super Moderators
Δημοσ.

άσε που παίζει να μην έχει γυρίσει το account σε 24mbit ακόμα και να έχει αναβαθμιστεί μόνο η γραμμή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...