Προς το περιεχόμενο

Τη γνωμη σας για αμάξι....

PetroS_EVO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλισπερα, είμαι καινούργιος στο forum....

Θέλω τη γνώμη σας εδώ...

Θα προτημούσατε το Ford focus, ή το Mitsubishi Lancer 2008 (όχι το Evolution)?

:-)

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Tο Mitsubishi εννοειται.Ιαπωνικη αξιοπιστια φιλε.Αλλα αν σκοπευεις να το αγορασεις μς τα ιδια λεφτα θα μπορουσα να παρω κατι πολυ καλυτερο!

Δημοσ.

τι σχεση εχει το suzuki sx4 με τα αλλα 2 που ειπε?

μεταξυ των 2 το μιτσου θα διαλεγα

εγω παντως μαζευω λεφτα για το evo

Δημοσ.
τι σχεση εχει το suzuki sx4 με τα αλλα 2 που ειπε?

μεταξυ των 2 το μιτσου θα διαλεγα

εγω παντως μαζευω λεφτα για το evo

Γι αυτό το λέω...Σε αυτά τα λεφτά μπορεί να είναι μια επιλογή που δεν το έχει σκεφτεί.

Δημοσ.

Ρε φιλε με 21000 χιλιάρικα αυτα βρήκες????Παρε το octavia GT με 235 τελικη,μεγαλους αποθυκευτικους χωρους,193(!!!!) ιππους,με αξιοπιστια(audi κινητηρας),χαμηλη καταναλωση(8 λιτρα) για τα χλμ. του και επιταχυνση 7,2 δευτ. και 1800 κυβικα.Δν κάνω διαφυμιση για την Skoda αλλα το αμαξι ειναι τελειο και κανει μονο 20990 χιλιαρικα!!!!!

Δημοσ.
Ρε φιλε με 21000 χιλιάρικα αυτα βρήκες????Παρε το octavia GT με 235 τελικη,μεγαλους αποθυκευτικους χωρους,193(!!!!) ιππους,με αξιοπιστια(audi κινητηρας),χαμηλη καταναλωση(8 λιτρα) για τα χλμ. του και επιταχυνση 7,2 δευτ. και 1800 κυβικα.Δν κάνω διαφυμιση για την Skoda αλλα το αμαξι ειναι τελειο και κανει μονο 20990 χιλιαρικα!!!!!

Καλό το Octavia δν λέω, αλλά μάλλον είναι πολύ κυριλέ για μένα... :-)

Δημοσ.
Τότε Lancer αν και παίζει πόλο τι είδους μετακινήσεις θα κάνεις. Ταξίδια ή αυτοκίνητο πόλης ?

Κοίτα να δείς, πιο πολή στην πόλη θα μαι, αν και μπορει να πετάγομαι Πάτρα κ κυρίως Χαλκίδα που και πού

Δημοσ.

Eγω θα πηγαινα χαλαρα στο Honda Civic 1.8 sport με 140ιππους και 8.9 τα 0-100 με 22.500 δεν ειναι μεγαλη η διαφορα αλλωστε.

Παντως μεταξυ των 2 που ανεφερες δεν θα εδινα ποτε 21.000 για ford αρα Mitsubishi.

http://www.honda.gr/honda/chars.cfm?car_id=12&model_id=33

Δημοσ.

Εγω με 21000 χιλιαρικα θα ειχα 3 επιλογες:skoda octavia GT,VW polo GTi,alfa romeo 156.Ολα πανέμορφα και αξιόπιστα.Εχουν ολα πανω κατω τα ιδια χαρακτηριστικα με το GT να ειναι πιο πολυ εθνικης,το polo πιο πολυ πόλης και το 156 να τα συνδυαζει και τα δυο.Σ'αρεσει κανενε απο αυτα???

Δημοσ.

Έχει ένα point o Rekka. Η scoda έχει φτιάξει πολύ σε αξιοπιστία και νομίζω έχει σχετικά καινούργιες μονάδες παραγωγής του group vag στην Τσεχία.

Άμα σε νοιάζουν και οι επιδόσεις δίνεις και 5-6 κατοστάρικα για πρόγραμμα και πας 220+ άλογα. Βασικά αυτό το μοτερ μπορέις να το πας όσο θες με σχετικά λίγα φράγκα. Μπορέις να πας και πάνω από 300 άλογα χωρίς να ανοίξεις μηχανή, μόνο με αλλαγή τουρμπίνας και περιφεριακών. Άμα ανοίξεις και μηχανή χτυπάς και 500 (χοντρικά όλα αυτά). Και δεν αναφέρομαι σε δύσκολες περιπτώσεις και τρέξιμο κάθε μέρα στο συνεργείο (εκτός αν ανοίξεις και μηχανή και δώσεις πολύ πίεση στην τουρμπίνα για να πιάσεις όρια όπου είναι τόσα τα άλλογα που όλο και κάτι θα τυχαίνει) Κυκλοφορούν τέτοια αυτοκίνητα καθημερινά δίπλα μας, άλλο αν εσύ νομίζεις ότι είναι μαμά. Υπάρχουν πλέον άπειρα φτιαγμένα με το μοτερ αυτό 1,8t και λιγότερο με το 2.0tfsi (golf, a3, s3, octavia, leon, ibiza κλπ) που αφήνουν κολόνες πίσω ότι κυκλοφορεί, από porsche μέχρι φτιαγμένα evo! (αυτά όχι άπειρα αλλά υπάρχουν)

Αλλά αυτά μάλλον δεν σε νοιάζουν εσένα. :-)

Chrisxxx το 0-100 δεν λέει τίποτα και παίζουν πολλά ρόλο. Είναι μάλλον μαρκετίστικο νούμερο. Μεγαλύτερη σημασία έχουν άλλα νούμερα όπως 0-400m, 0-1000m, ρεπρίζ κλπ κιαι αυτό που παίζει μεγαλύτερο ρόλο είναι τα άλογα, η ροπή, που βγάζει αυτά τα άλογα και ροπή (διάγραμμα) και τα κιλά.

Δημοσ.

παντως με 21000 παιρνεις παρα πολυ καλυτερα αυτοκινητα απο αυτα που σκεφτεσαι

leon, golf, octavia5,

αν θες με πολυ λιγα ακομη πας και παραπανω κατηγορια mondeo, mazda6

μπορεις να πας και σε μικροτερη κατηγορια ανετα corsa opc, 207rallye-rs.

εκτιμω οτι τα 21000 ειναι πολλα χρηματα για focus-lancer. αυτα ειναι καλες επιλογες σε χαμηλωτερες κλιμακες χρηματων

Δημοσ.

Ο Milto μπορει να εχει δικιο σε αυτα που λεει αλλα αμα εχεις ηδη ενα γρηγορο αμαξι(GT

)γιατι να το φτιαξεις κ αλλο?Δν το πας και για drift show!!!!Προφανως ο ανθρωπος το θελει για τη δουλεια του γιατι αμα εχει ηδη καλο αμαξι να το κανει κανονι???Πιστευω αμα θες αμαξι για πολη κ καμια φορα για εθνικη(με 21000 χιλιαρικα) με αενα απο αυτα που προτεινα καποιος ειναι απολυτα καλυμενος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...