johnnyelectro Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Γειά σας παιδιά. Έπεσε στα χέρια μου δανεικιά μία βιντεοκάμερα sony που γράφει σε κασέτα. Με firewire καλώδιο που την σύνδεσα κατάφερα και πέρασα το βίντεο στο pc με μορφή avi το οποίο για 60 λεπτά ταινίας είναι ένα αρχείο 13,5gb. Προσπάθησα να το χωρίσω με το avisplitter αλλά δεν τα κατάφερα γιατί δεν το αναγνώριζε. Θέλω πρώτα να το χωρίσω το avi και μετά να το γράψω σε dvd. Ξέρει κανείς κανένα άλλο πρόγραμμα που να μπορεί να με εξυπηρετήσει σε αυτό που θέλω να κάνω εκτός από το avisplitter?? Επειδή τώρα ασχολούμε με αυτά και δεν ξέρω πολλά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??? Τhanks!
giostau Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 δε θα ήταν καλύτερα πρώτα να το συμπιέσεις και μετά να το γράψεις σε dvd? 60 λεπτά δεν είναι πάρα πολλά για να τα βάλεις σε ένα δισκάκι.... αλλιώς το virtualdub που ανέφερε και ο αποπάνω θα κάνει μια χαρά τη δουλειά σου...
ppetr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Ανοίγεις ένα πρόγραμμα δημιουργίας DVD Video, το πετάς μέσα, κάνεις τα edit σου, και το φτιάχνει.
johnnyelectro Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 δε θα ήταν καλύτερα πρώτα να το συμπιέσεις και μετά να το γράψεις σε dvd?60 λεπτά δεν είναι πάρα πολλά για να τα βάλεις σε ένα δισκάκι.... αλλιώς το virtualdub που ανέφερε και ο αποπάνω θα κάνει μια χαρά τη δουλειά σου... Thanks παιδιά για τις απαντήσεις σας. Όχι δεν το έχω δοκιμάσει το virtualdub. Θα δοκιμάσω και θα σας πω. giostau ποιό πρόγραμμα είναι για συμπίεση avi?
opera Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 http://www.videohelp.com/guides/category/how-to-cut-join-edit-avi-divx-xvid-wmv-asf-5;19#357 http://www.autogk.me.uk/
micos000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Ή εναλλακτικά το κάνεις μετατροπή σε dvd με το The film machine ή το Avi2DVD.
johnnyelectro Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Ευχαριστώ όλους παιδιά για την βοηθειά σας και τα post σας. Θα δοκιμάσω αυτές τις μέρες αυτά που μου προτείνατε και ελπίζω να είμαι εντάξει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.