Rakka Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Ρε σεις για συμβουλες για σπιτι μιλαμε.Στους δικηγορους φτάσατε?Αι αμα σου κλέψουν και κανα 5ευρω κλεισ'τους μεσα:-D:-D
o_magazatoras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Ρε σεις για συμβουλες για σπιτι μιλαμε.Στους δικηγορους φτάσατε?Αι αμα σου κλέψουν και κανα 5ευρω κλεισ'τους μεσα:-D:-D Ρε συ,ο άνθρωπος που postάρησε πιό πάνω είναι επαγγελματίας δικηγόρος και αφιλοκερδώς ανέφερε τρόπο αντιμετώπισης.Μην τα ισοπεδώνουμε. Ευχαριστώ paredwse.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Να'στε καλά και καλά ξεμπερδέματα.
kfyros Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Χασοδίκης είσαι paredwse ? Και δεν σου φαινότανε... Ειδικεύεσαι σε κάτι συγκεκριμένο να σε έχουμε στα υπόψη ? Όσο για το εξώδικο teo64x , μάλλον θα κάνεις μια τρύπα στο νερό. Θα σου στοιχίσει και κανένα κατοστάρικο στην καλύτερη. Καταρχήν προσπάθησε να συννενοηθείς μαζί τους, αλλά σε έντονο ύφος για να καταλάβουν ότι τα έχεις πάρει στο κρανίο και θα το κυνηγήσεις (αγρίεψε τους). Δεν μπορείς να φανταστείς πως λύνονται όλα όταν λες την φράση "δεν θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά είναι σοβαρά τα προβλήματα (και θέματα ασφαλείας) , και αν δεν έχουν διορθωθεί όλα μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα επικοινωνήσει μαζί σας ο δικηγόρος μου". Ειδικά αν δεν έχεις υπογράψει μίσθωση , τρίξτους τα δόντια. Αν δεν παίρνουν από λόγια , βρες δικηγόρο και βάλτον να τους πάρει τηλέφωνο καταρχήν (να προσπαθήσει να συννενοηθεί μαζί τους καταρχήν). Μετά (αν συνεχιστεί η αναισθησία), στείλε το εξώδικο και δες αντίδραση. Αν σε γράψουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι, δες τι θα σου πει ο δικηγόρος. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να δεις αν μπορείς να πληρώσεις τις επισκευές-ΔΕΗ με δικά σου έξοδα και να τα αφαιρέσεις από το ενοίκιο. Νομίζω ότι δικαιολογείται αυτό, από τη στιγμή που τους έχεις στείλει εξώδικο και δεν έχουν ανταποκριθεί. Κι άστους να κουρεύονται μετά. Αυτό με τα σκυλιά είναι τραγικό βέβαια. Αν είναι κακομαθημένα και την πέφτουν σε κόσμο, τράβα τους κανένα κλώτσο στα μούτρα ή τρόμαξε τα, και ας έρθουν να σου ζητήσουν το λόγο οι ιδιοκτήτες τους μετά.
adamakos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 βασικα για μενα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας να μεινεις αλλου αφου αυτοι ειναι ζωα, εσυ θα τους κανεις ανθρωπους σιγουρα θα βρεις και αλλου σπιτι που να βολευει ξερω ειναι μαλακια να ξεβολευεσαι αλλα σε αυτη την περιπτωση τι να κανεις βεβαια υπαρχει και η αλλη λυση εχω ως κατοικιδια (λεμε τωρα) ενα ζευγαρι σκυλων αγιου βερναρδου μπορω να ερθω επισκεψη αν θες νομιζω οτι θα λυθουν ολα σου τα προβληματα
kfyros Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 εχω ως κατοικιδια (λεμε τωρα) ενα ζευγαρι σκυλων αγιου βερναρδου Πλάκα κάνεις !! Αυτά θέλουν ένα μοσχάρι την ημέρα για να χορτάσουν. Τι θα ταΐσεις στην Πάτρα? Την πεθερά ή τη νύφη?? :lol: Φαντάζομαι το κλίμα εκεί που είσαι είναι πιο υποφερτό για αυτά , έ ? Ένα δυο που έχω δει στην Αθήνα είναι να τα λυπάσαι το καλοκαίρι...
adamakos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Πλάκα κάνεις !!Αυτά θέλουν ένα μοσχάρι την ημέρα για να χορτάσουν. Τι θα ταΐσεις στην Πάτρα? Την πεθερά ή τη νύφη?? :lol: Φαντάζομαι το κλίμα εκεί που είσαι είναι πιο υποφερτό για αυτά , έ ? Ένα δυο που έχω δει στην Αθήνα είναι να τα λυπάσαι το καλοκαίρι... θα τα ταισουμε αυτη που δημιουργει το μεγαλυτερο προβλημα στο παληκαρι οντως το καλοκαιρι υποφερουν. πολλα μεσημερια τα βαζω μεσα στο σπιτι στο κλιματιστικο
De@th L0rd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 θα τα ταισουμε αυτη που δημιουργει το μεγαλυτερο προβλημα στο παληκαρι οντως το καλοκαιρι υποφερουν. πολλα μεσημερια τα βαζω μεσα στο σπιτι στο κλιματιστικο Ακόμα ένα οfftopic post.Αν τα κούρευες με την ψιλή το καλοκαίρι;Ή λόγω λίπους ζεσταίνονται;
adamakos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 offtopic: λογω λιπους κυριως Ontopic: ελπιζω για ολα αυτα που εχεις πληρωσει ως τωρα στον ιδιοκτητη να εχεις παρει αποδειξεις γιατι αλλιως μπορει να σου τα ξαναχρεωσει αν αλλαξεις τις λαμπες παντως εγω ειμαι σιγουρος οτι θα τις βγαλουν και θα τις παρουν μεσα στο σπιτι τους
Highlander Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Είμαι από τη μιναρούπολη και ζω στη μιναρούπολη όπως τη λέτε. Για 15-20 ημέρες ακόμα θα είμαι στο ενοίκιο όπως ήμουν τα τελευταία 12 χρόνια. Στο σπίτι που είμαι τώρα είχα παρόμοια προβλήματα και έκανα το εξής απλό. Επισκεύασα αυτά τα οποία ήταν χαλασμένα, με δικά μου χρήματα, τα αφαίρεσα από το ενοίκιο και τα υπόλοιπα χρήματα τα κατέθεσα στο Παρακαταθηκών και Δανείων στο όνομα του ιδιοκτήτη. Τα προβλήματά μου λύθηκαν άμεσα. Από τότε δεν με ξαναενόχλησε κανείς. Ο ιδιοκτήτης ήρθε σε συμβιβασμό μαζί μου και πλέον δεν μου κάνει νούμερα. Αυτά, ΔΕΝ συμβαίνουν μόνο στη μιναρούπολη. Συμβαίνουν σε όποια πόλη έχει φοιτητές. /Ο μινάρας
o_magazatoras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 ...Για 15-20 ημέρες ακόμα θα είμαι στο ενοίκιο όπως ήμουν τα τελευταία 12 χρόνια. H ώρα η καλή αδερφέ μου... Btw,τί είναι αυτό το warning στην υπογραφή σου και πως μπορεί κάποιος να το κερδίσει;Παίζει ρόλο και η διάρκεια παραμονής σ' αυτό εδώ το forum; Όμορφη υπογραφή,με leadάκια και 1/8 w r's...Αν και κόβω και κάτι παπουτσάκια που smdίζουν-lol.
jimarass Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά ψάχνω μια έταιρία διαχείρισης κοινοχρήστων για περιοχή Αιγάλεω. Ξέρετε καμιά καλή???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.