darklordvader77 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά την παρουσίαση θα την κάνει ο Steve Jobs? και επιπλέον υπάρχει δυνατότητα να την παρακολουθήσουμε online? Εκτος απροοπτου θα την παρουσιάσει ο Steve Jobs. Πηγαινε στο Macrumors.com την ημερα που θα γινει, θα χει Livefeed, δηλαδη οχι Video μεν, αλλα ολες οι ουσιαστικες πληροφοριες του τι παρουσιαζουν/τι λενε+φωτογραφίες σε (σχεδον) πραγματικο χρονο.
dali13gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μ΄αρέσει που κάποιο λένε τι θα συμβεί αν χαλάσει ένα inverter για την οθόνη ή ένα ανεμιστηράκι και πως θα το ανοίξουν να το φτιάξουν. Αν δηλαδή δεν ήταν μονοκόμματο το σασί αλλά με βίδες και λοιπά, τότε θα ήταν απλό να αλλαχτούν, όπως σε όλα τα λαπτοπ ε; Αν πάθει κάτι, το στέλνεις για σέρβις όπως όλα τα λάπτοπ και είτε στο φτιάχνουν είτε στο αλλάζουν... Ξέρω, κάποιος θα πεταχτεί και θα πει για το άθλιο σέρβις της Rainbow και τα ρέστα. Όμως η Apple δεν βγάζει προϊόντα με βάση την υπάρχουσα κατάσταση στη Ελλάδα, είτε το θέλουμε είτε όχι.
elteo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μ΄αρέσει που κάποιο λένε τι θα συμβεί αν χαλάσει ένα inverter για την οθόνη ή ένα ανεμιστηράκι και πως θα το ανοίξουν να το φτιάξουν. Αν δηλαδή δεν ήταν μονοκόμματο το σασί αλλά με βίδες και λοιπά, τότε θα ήταν απλό να αλλαχτούν, όπως σε όλα τα λαπτοπ ε; Αν πάθει κάτι, το στέλνεις για σέρβις όπως όλα τα λάπτοπ και είτε στο φτιάχνουν είτε στο αλλάζουν... Σωστός!!! Αν και οι περισσότεροι ρώτησαν τι θα γίνεται με την αναβάθμιση του δίσκου ή της μνήμης που γίνεται πολύ εύκολα στα υπόλοιπα λαπτοπ.
vagpap Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Εγώ προσωπικά, έχω ήδη ανοίξει το laptopaki μου, για να φτάσω στον επεξεργαστή και να του αλλάξω θερμοαγώγιμη πάστα, διαδικασία που την κάνω και στο desktop. Ναι, είναι περισσότερο geek διαδικασία από αυτή που θα κάνει ένας απλός χρήστης, αλλά η αλλαγή σκληρού δίσκου, οπτικού μέσου & μνήμης, είναι κάτι το οποίο ο λίγο πιο επιδέξιος χρήστης μπορεί να την κάνει. Μακάρι το σασί να δίνει εύκολη πρόσβαση σε αυτά τα εξαρτήματα. Όσο για τα inverter, ας τα αφήσουν στο service ;-) ps: αγκαλιά με το service manual, προγραμματίζω εγχείρηση για κόλληση του βύσματος της τροφοδοσίας. Αλλά, επιλογή μου είναι αυτή, τα θέλω και τα παθαίνω
kurkosdr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 οπως είπαν και οι φιλοι πιο πάνω θα χαλάει κάτι ασήμαντο και θα φεύγει Πακέτο όλο το μηχάνημα RMA. ερε ταλαιπώρια.... Οπως ακριβως τα λεει ο Vice! Αλλα τοτε δεν θα συμφερει οσον αφορα την εγγύηση, αλλα θα μου πεις, σε λιγο 6 μηνες θα ειναι...
elven Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δεν είναι όλοι experts,λίγοι είναι αυτοί που ανοίγουν το μηχάνημα αν κάτι πάει στραβά,εδώ οι περισσότεροι δεν ανοίγουν τον πύργο απο το pc,θα ανοίξουν το laptop; Ας σοβαρευτούμε λιγάκι
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Τέλος! Κλείσαμε και με τα laptops! Το νέο macbook 13" είναι τέλειο! Το pro ακόμη καλύτερο αλλά ξεφεύγουμε στην τιμή! Και όλα έχουν το νέο touch pad χωρίς κουμπί και απο γυαλί με multitouch κλπ! http://www.engadget.com/2008/10/14/live-from-apples-spotlight-turns-to-notebooks-event/
alexzzz Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Αν έρθει και το 13" με την 2.1Ghz Cpu στην ανάλογη των 999$ τιμή στην Ευρώπη καλός...
haHa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Αν έρθει και το 13" με την 2.1Ghz Cpu στην ανάλογη των 999$ τιμή στην Ευρώπη καλός... Αυτο ειναι το παλιο macbook (το πλαστικο, χωρις μαλιστα dvd αντιγραφικο) που παρουσιαστηκε τον Φεβρουαριο του 2008 και κοστιζε $1099. (στην Ευρωπη-Ελλαδα 1000-1070 ευρω) Εριξαν σημερα, μετα απο 8 μηνες, την τιμη του κατα $100, στα $999. Αρα αναμενομενη τιμη στην Ευρωπη-Ελλαδα γυρω στα 900-1000 ευρω. Αποτελει κακη αγορα..(900-1000 ευρω χωρις καν dvd αντιγραφικο) Καλυτερα τα καινουρια με τιμη γυρω στα 1270 ευρω!! Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2008 από haHa
alexzzz Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Αυτο ειναι το παλιο macbook (το πλαστικο, χωρις μαλιστα dvd αντιγραφικο) που παρουσιαστηκε τον Φεβρουαριο του 2008 και κοστιζε $1099. (στην Ευρωπη-Ελλαδα 1000-1070 ευρω)Εριξαν σημερα, μετα απο 8 μηνες, την τιμη του κατα $100, στα $999. Αρα αναμενομενη τιμη στην Ευρωπη-Ελλαδα γυρω στα 900-1000 ευρω. Αποτελει κακη αγορα..(1000 ευρω χωρις καν dvd αντιγραφικο) Ναι... ναι... δίκιο έχεις τώρα μπήκα στην σελίδα της apple και το είδα. Από τις ενημερώσεις κατάλαβα ότι έχει 3 εκδώσεις.
SCORPIO777 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 πιστευω δεν αξιζουν τον κοπο.ακριβα για αυτα που προσφερουν. μια λυση τυπου imac ειναι πολυ καλυτερη γιαυτους που θελουν να μπουν στον κοσμο του mac osx leopard απροβληματιστα.
andreaseto Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 To παλιό πλαστικό macbook θα έχει αντιγραφικό για dvd...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα