Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομιζω να ειναι τοσο χαλια οσο τα λενε μερικοι παραπανω. Δηλαδη στο MacPro tower που δεν εχει βιδες για σκληρους κτλ, τι κανεις? Απλως τον σερνεις εξω και βαζεις το νεο. Τα ιδια με GPU, RAM.... :)

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην τρελαίνεστε ρε παιδιά, το πλαίσιο θα είναι ένα κομμάτι, όλα τα άλλα θα βιδώνονται πάνω του. Ας το οδηγήσουμε πρώτα, να δούμε στρεπτική ακαμψία, κέντρο βάρους και ευκολία αλλαγής κατεύθυνσης και βλέπουμε...

Α, ρε apple με τα ωραία σου :P

Δημοσ.
Μην τρελαίνεστε ρε παιδιά, το πλαίσιο θα είναι ένα κομμάτι, όλα τα άλλα θα βιδώνονται πάνω του. Ας το οδηγήσουμε πρώτα, να δούμε στρεπτική ακαμψία, κέντρο βάρους και ευκολία αλλαγής κατεύθυνσης και βλέπουμε...

Α, ρε apple με τα ωραία σου :P

Ούτε αυτοκίνητο να ήταν LOL.

Δημοσ.

Τα μακ περα απο τον 1 χρονο υποστηριξης ειναι πανακριβα και τα ψαχνεις στην ελληνικη αγορα...

Δημοσ.

Μα εδώ ( http://www.macrumors.com/2008/10/07/feasibility-of-new-solid-aluminum-manufacturing-process/ ) καλοί μου φίλοι εκφράζονται ιδιαίτερες επιφυλάξεις. :fear:

Συν τοις άλλοις, ας περιμένουμε λίγο μέχρι την άλλη βδομάδα που θα γίνει η παρουσίαση και μετά κάντε τις κριτικές σας. Ας μην σπεύδουμε να κάνουμε κριτική με βάση τη φημολογία :rolleyes:

Δημοσ.

Προσωπικά δεν έκανα καμία ιδιαίτερη κριτική, ούτε είχα ακούσει κάποια φημολογία, ούτε βεβαίως επειδή η είδηση αφορά Mac. Απλά επειδή πρόσφατα άνοιξα τον μετασχηματιστή/φορτιστή για το laptop μου, που ήταν πρεσσαριστός... δεν είναι πλέον, για να κάνω 2 κολλήσεις στα καλώδια που είχαν φύγει από τη θέση τους, αυτό μου πέρασε με τη μία από το μυαλό ;-)

Δημοσ.

Εγώ πάλι περιμένω να δω αυτό το "πέσιμο της τιμής". Πάλι άλλοι θα φταίνε για το ότι θα κοστίζουν παραπάνω από ότι τα macbook που είναι τώρα στην αγορά.

Δημοσ.

Το κόστος θα πέσει, αυτό δε σημαίνει οτι θα πέσει και η τιμή.Ας μην μπερδεύουμε τα πράγματα. Μιλάμε για apple οπότε το μόνο που θα αλλάξει θα είναι το κέρδος για την εταιρεία. Θα πουλάει κλασικά στην ίδια τιμή παρόλο που το κόστος της είναι μικρότερο, απλούστατα γιατί είναι απλ (δλδ ένας υπολογιστής όπως όλοι οι άλλοι μόνο που κουβαλάει ένα φρούτο στην πλάτη του)

Δημοσ.
Και μετά θα είναι πριτσινοτά/πρεσαριστά τα σασί, και αν χαλάσει κάτι θα το πετάς ολόκληρο, μιας και δε θα έχει βίδες ώστε να το ανοίξεις και να το αντικαταστήσεις...

Kαι εμένα αυτό με προβλημάτισε.:confused:

Δημοσ.

Εμένα τον πτωχό θα μου εξηγήσει κάποιος που ακριβώς είναι η "επανάσταση"; γιατί μου διαφεύγει .... Εγώ επανάσταση ξέρω του '21, του Che, τη Γαλλική .... άντε και τη νανοτεχνολογία ....

Μονοκόματο σασί .... και ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ .... τι μου λες .... εξωτικό .....

Αν πω εγώ τώρα "ουστ" θα έχω άδικο; (όχι στα Mac αλλά στο marketing .....)

Δημοσ.

Μάλλον δεν θέλουν κανείς να βάζει πλέον το χεράκι του στα ενδότερα των μηχανημάτων τους και κάνουν ότι μπορούν για να τους αποτρέψουν.

οπως είπαν και οι φιλοι πιο πάνω θα χαλάει κάτι ασήμαντο και θα φεύγει Πακέτο όλο το μηχάνημα RMA. ερε ταλαιπώρια....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...