Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 ότι μ@μ@κία θες θα βρούνε για να ψαρώνουν τα fanboys Μ'αρέσουν τα σχόλια που πετάγονται σαν τη ...Βούρτσα! Κάτσε βρε να τα δούμε πρώτα στην πράξη και μετά τα κράζουμε μαζί άμα λάχει! Θα σε χαλούσαν νέα mac books με τιμές γύρω στο χιλιάρικο και διαστάσεις mac book air??? Εκτός αν το laptop το προτιμάς θηρίο (βλέπε ACER με λαμπιόνια παντού για να φωτίζει και τα Χριστούγεννα!)
anthony_crete Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 σορρυ...... μια αφελης απορια απο εναν αφελη φελλο που αφελως και στα γρηγορα διαβασε την ειδηση. Αμα θελω να αλλαξω την ραμ του λαπτοπ μου απλα σπαω το συμπαγες και μονοκοματο κουτι η χρησιμοποιω τεχνικες τηλεμεταφορας και διακτινισμου που θα ανακοινωθουν μαζι με το iphone 4G απο τον uncle steve? ΑΑΑΑΑΑΣΕ ΡΕ ΘΕΙΕΕΕΕ!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 σορρυ......μια αφελης απορια απο εναν αφελη φελλο που αφελως και στα γρηγορα διαβασε την ειδηση. Αμα θελω να αλλαξω την ραμ του λαπτοπ μου απλα σπαω το συμπαγες και μονοκοματο κουτι η χρησιμοποιω τεχνικες τηλεμεταφορας και διακτινισμου που θα ανακοινωθουν μαζι με το iphone 4G απο τον uncle steve? ΑΑΑΑΑΑΣΕ ΡΕ ΘΕΙΕΕΕΕ!! Που σημαίνει, με την εικόνα που έχεις σχηματίσει στο μυαλό σου, ότι το πληκτρολόγιο θα είναι και αυτό προέκταση του συνεχόμενου κομματιού αλλουμινίου... Ρε δεν πάτε καλά!
kurkosdr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Ποιες επιφυλάξεις; Αν ειναι αυτο που νομιζω, μιλάμε για καθαρη ανοησια από μερους της apple. Ενα λαπτοπ case κολλημενο γυρω γυρω, αρα με ολα τα εξαρτηματα "σγραγισμενα" μεσα. Μεταφραση σε ακομα πιο απλά ελληνικα: Ενα λαπτοπ που δεν ανοιγει! (Ακομα και τα κινητα ανοιγουν με καποιο τροπο.) Α, και να δω αμα από ατυχημα πεσει μεσα νερο ή τιποτα σκουπιδακια, να δω πως θα βγαινουν μετα (βλεπε σχετικο επισοδειο στα "φιλαρακια", με το ποδοσφαιρακι και τα οικοσιτα παπακια μεσα, για περισσοτερες πληροφοριες)
haHa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Ακομα και ενιαιο να ειναι το σασι απο κατω, η μπαταρια θα μπορει να μπαινοβγαινει.. Εικαζεται μαλιστα πως οταν βγαλεις την μπαταρια, θα αποκαλυπτονται οι υποδοχες για αναβαθμιση δισκου και μνημων.. Περισσοτερες λεπτομερειες εδω: http://www.macrumors.com/2008/07/09/leaked-macbook-pro-casing-confirmed/ Υ.Γ.: Στο τωρινο macbook pro, δεν αναβαθμιζεται ευκολα ο σκληρος, θελει να ανοιξεις ολο το λαπτοπ και να χασεις την εγγυηση.
arxaggelos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά τι λέτε μερικοί? Είναι δυνατόν μια εταιρία (και μάλιστα η Apple, όχι καμιά χθεσινή) να βγάλει μηχάνημα που δεν θα επιδέχεται έστω κάποιο πείραγμα, ειδικά τώρα που κάνει άνοιγμα στον πολύ λαό?? ΟΚ μητρική και επεξεργαστής, αλλά δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει πρόσβαση τουλάχιστον σε HDD & RAM.
SCORPIO777 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 εγω δεν μπορω να καταλαβω πως μπορειτε να βγαζετε συμπερασματα σε ενα πραγμα που δεν εχετε δει ακομα+οτι οι πιο πολλοι δεν εχετε πιασει mac στα χερια σας.
Vice Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 εγω δεν μπορω να καταλαβω πως μπορειτε να βγαζετε συμπερασματα σε ενα πραγμαπου δεν εχετε δει ακομα+οτι οι πιο πολλοι δεν εχετε πιασει mac στα χερια σας. κατσε ρε φιλε...χαλαρά, σε φόρουμ βρίσκεσαι και ο καθένας λέει την άποψη του. κατευθείαν να ρίξεις μπηχτή οτι δεν πιάσαμε mac στα χέρια μας και λέμε ασυναρτησίες. στο κάτω κάτω η apple δεν φημίζεται για την αδιαφορία της στο αν οι χρήστες βάζουν χέρι ή όχι στα μηχανήματα της. λογικό είναι να υπάρχουν ερωτήματα για κάποια φαινομενικά "απλά" πράγματα...
SCORPIO777 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 κατσε ρε φιλε...χαλαρά, σε φόρουμ βρίσκεσαι και ο καθένας λέει την άποψη του. κατευθείαν να ρίξεις μπηχτή οτι δεν πιάσαμε mac στα χέρια μας και λέμε ασυναρτησίες. στο κάτω κάτω η apple δεν φημίζεται για την αδιαφορία της στο αν οι χρήστες βάζουν χέρι ή όχι στα μηχανήματα της. λογικό είναι να υπάρχουν ερωτήματα για κάποια φαινομενικά "απλά" πράγματα... δεν ηταν μπηχτη ειναι ενα γεγονος,χωρις με αυτο να θελω να πω οτι ειμαι καποιος επειδη εχω mac.οσο για το δευτερο σκελος τις απαντησεις σου συμφωνω,αλλα ας τα δουμε πρωτα,και εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα τα καψω στο forum αν ειναι μαπα το καρπουζι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Υπομονή λοιπόν μέχρι την Τρίτη το βραδάκι για να μας λυθούν οι απορίες! Οι φήμες μιλάνε και για απλό mac book με τιμή κάτω από 800 ευρώ!
alexzzz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Υπομονή λοιπόν μέχρι την Τρίτη το βραδάκι για να μας λυθούν οι απορίες! Οι φήμες μιλάνε και για απλό mac book με τιμή κάτω από 800 ευρώ! Μακάρι γιατί αυτό με καλύπτει. Αϊ να δουμ...
Salvation Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά την παρουσίαση θα την κάνει ο Steve Jobs? και επιπλέον υπάρχει δυνατότητα να την παρακολουθήσουμε online?
ChaniaMania Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Πολύ ενδιαφέρον!! Βέβαια αν δεν δούμε δεν μπορούμε να κρίνουμε. .... Να προβλέψουμε όμως μπορούμε Μάλλον θα έχει "συρτάρι" το νέο macbook
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα